- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ
Здравейте всички! Искам да се допитам до вас за един проблем. Няма да обяснявам но стана инцидент и си скъсах гемчето на пениса. Тече доста кръв но я спрях. Сега какво да правя ще се оправи ли?
ще се оправи. Мии го по-често обаче , за да не стане инфекцияЩе си зарасне
![]()
Ето малко инфо:
"Късото гемче" е третата най-честа причина за полов дискомфорт и тревоги сред момчетата.
Гемчето се нарича още френулум или юздичка. Във форумите често се описва като "ципа", "жила", "кожичка"
ВСЯКО момче се ражда с гемче. Гемчето е нормална част от мъжкия полов орган и има своята роля във физиологията и сексуалната функция. Представлява гемчето, юздичката, ципата, жилата, кожичката свързаща долната част на пениса с главичката в мястото, където тя се разполовява на две полукълба.
Късото гемче изглежда ТAKA , или ТАКА , или по ТОЗИ начин .
Късото гемче е вродено състояние, което може да бъде съвсем самостоятелно или да е съчетано с вродена фимоза (което не е задължително).
В детство затруднява оголването на главичката и (ако е) съчетано с фимоза способства развитието на баланопостит и последствията му.
В полово зряла възраст късото гемче предизвиква дърпане на главичката в ерекция и болка при мастурбация или полов акт.
Основният проблем е че рано или късно късото гемче при интензивна мастурбация или полов акт се разкъсва.
Това вероятно е източник на момчешкия фолклор, че при първи полов контакт И при момчето нещо "се къса".
Запомнете: при момчето нито при първия, нито при последния полов акт нещо "се къса"!
Когато това все пак се случи означва че принудително е било скъсано късо гемче.
Това е съпроводено с остра, много силна режеща болка която продължава много дълго и с обилно кръвотечение, което е трудно да бъде спряно с подръчни средства.
Това е така, понеже гемчето е много силно кръвоснабдено и през него минават важни нервни пътища.
Когато късото гемче бъде скъсано принудително - на мястото на разкъсването се образува фиброзна тъкан.
Тъканта ръбцува и в този ръбец се въвличат нервните кожни окончания, които формират един нов, патологичен център на дразнене при полов акт, чийто краен резултат е преждевремената еякулация (често след 3-4 фрикционни движения).
ЛЕЧЕНИЕ НА КЪСО ГЕМЧЕ
Лечението е само оперативно. Нарича се френулотомия или пластика на гемчето. Изглежда приблизителноТАКА.Може да се извърши по различни способи и технологии.
Премахването ма късото гемче НЕ означава обрязване, ако не е съчетано с фимоза.
Когато проблема е само в късото гемче след френулотомия външния вид на пишока ви няма да се промени.
Станислава
Благодаря че ме успокои но нямам проблем с късо гемче просто стана глупав инцидент и така иначе смятам че урината е най големия дезинфектант и тя предпазва от инфекций???
t0d1t0 ти направо ме наплаши с тези операции ,режещи болки , обилни кръвотечения![]()
![]()
И при всички мъже ли някога се къса ?![]()
--------------------------------------------------------
а ми значи може и да не ти се скъса , може и да се скъса... Та това го дадох като повече информация да прочете след като зараснеА и няма такава болка и т.н. Просто е гадно да видиш как хуя ти кърви
Минава до към седмица поне и после ти няма нищо
Но трябва да се гледа да не стане инфекция. А бе ще доживеете до следващото ебане
![]()
Станислава
пази боже![]()
Хах тя е дезинфектант ако си 100% сигурен че бъбреците ти са наред ама ако имаш някво заболяване или камъни инфекция и т.н. такава хубава инфекция може да стане ...Първоначално написано от imamproblem
каквото и да е най важна е личната хигиена. Но пък май не ми е скъсано цялото гемче а отчасти. Дано след време нямам проблеми със секса ама май май ще има месец на въздържание![]()
![]()
Ами засега всичко е нормално - въобще не ме боли но се чудя дали да го дезинфекцирам с нещо и с какво???
Абе човеко, отиди на лекар, какво се чудиш още. Отиди при личния да ти помогне стига си се пробвал с домашни средства. Това е една много чувствителна зона, така че е най-добре да те прегледа лекар.Първоначално написано от imamproblem
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не е фатално .. ползвай бледорозов концентрат от калиев перманганат.. Мисля, че по 2 пъти на ден, както и да го киснеш в разтвор от Смрадлика..Даже и лекар не ти трябва, но все пак отиди ..
![]()
Заший си кожичката бе !!!! Луд ли си да оставиш така нещата ....
2009
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.