- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно пиърсинг на езика
Иксам да си направя такъв пиерсингhttp://prikachi.com/files/1019502y.jpg
Въпроса ми е следния: това 1 обеца ли е или са 2 отделни?
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и аз мисля, че са две отделнивиждала съм хора с повече от една обеца, не по този начин де...ама все пак бяха 2 и си бяха различни
![]()
Може и да е една .. попринцип има и хоризонтален пиърс на езика и може и такъв да е.. Обаче попринцип хоризонталния е от край до край на езика ..
това си е 1 обица,трапецовидна е, просто минава хоризонтално през езикане е задължително винаги да минава през целия език, прочети малко в нета, има си дори и специални сайтове за пиърсинги, където си пише всичко
Fuck you You fucking Fuckers
Има ли значение дали е 1 или 2,като трябва да си правиш 2 дупки![]()
Т.е...двойна болка.
^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ Отдавна съм спряла да се интересувам от пиърсинги и съм забравила за доста от видовете.. пропуснах в предния си пост да кажа, че не съм сигурна в думите си.
![]()
Дали обецата е 1 няма значение
Дупките са 2![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ами то е ясно, че са 2 дупки хайде не съм чак пък толкова.. благодаря за отговорите![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
1 обица е. И дупките са толкова, колкото и при обикновения пиърсингМоже да е трапецовидна, както каза N0_feAR или да е просто с извит шифт. И аз преди време исках да си направя нещо такова, но от долната страна, обаче ми казаха, че много малко пиърсъри биха се навили да го направят...
Go anywhere, ride anything.
Даммм точното мнениеПървоначално написано от N0_feAR
![]()