.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на pinki

Въпрос относно пиърсинг на езика

Иксам да си направя такъв пиерсинг http://prikachi.com/files/1019502y.jpg
    Въпроса ми е следния: това 1 обеца ли е или са 2 отделни?
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    две отделни...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и аз мисля, че са две отделни виждала съм хора с повече от една обеца, не по този начин де...ама все пак бяха 2 и си бяха различни

Може и да е една .. попринцип има и хоризонтален пиърс на езика и може и такъв да е.. Обаче попринцип хоризонталния е от край до край на езика ..

това си е 1 обица,трапецовидна е, просто минава хоризонтално през езика не е задължително винаги да минава през целия език, прочети малко в нета, има си дори и специални сайтове за пиърсинги, където си пише всичко
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен
    Град
    <3
    Има ли значение дали е 1 или 2,като трябва да си правиш 2 дупки
    Т.е...двойна болка.
    ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^ Отдавна съм спряла да се интересувам от пиърсинги и съм забравила за доста от видовете .. пропуснах в предния си пост да кажа, че не съм сигурна в думите си.

Дали обецата е 1 няма значение
    Дупките са 2
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на pinki
    ами то е ясно, че са 2 дупки хайде не съм чак пък толкова.. благодаря за отговорите
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    това си е 1 обица,трапецовидна е, просто минава хоризонтално през езика не е задължително винаги да минава през целия език, прочети малко в нета, има си дори и специални сайтове за пиърсинги, където си пише всичко
    \/
    tAke a dIrty pIcture

1 обица е. И дупките са толкова, колкото и при обикновения пиърсинг Може да е трапецовидна, както каза N0_feAR или да е просто с извит шифт. И аз преди време исках да си направя нещо такова, но от долната страна, обаче ми казаха, че много малко пиърсъри биха се навили да го направят...
    Go anywhere, ride anything.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Даммм точното мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си