- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Влияе ли бюста на самочувствието ви?
Не даже си ги харесвам за възраста си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Щеше да влияе, ако беше по-малък.
Вместо срамежлива, щях да съм чисто и просто задръстена.![]()
епа на мен сечки ми се ебават за бюстът ми ма аэ не им обръщам внимание![]()
Първоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
мдам и това го казва всяко момиче , което си има нормални и хубави гърди... едва ли би го казала някоя ,която е плоска като дъска [освен ако не тренира спорт и ще и пречат]Първоначално написано от vampirekiss
Bring it on baby.. I taste good!
Да влияе на самочувствието..По-женствено е отколкото да си като дъска и изглежда по-добре...
И не става дума за умствен багаж...
Веднага по-плоските се защитиха че държели на други качества....![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ем аз си имам ама не ми влиае на самочуствието...смисал таъв че е по добре да си имаш цици от колкото да си като дъска...![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
апф,въобще не.
по едно време много се бях наляла и.. циците ми бяха..голеееми. не се чувствах добре.
сега отслабнах,пак са си мънички-харесвам се
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
О,Боже!!! Точно пък това. Никой свестен човек няма да ти гледа деколтето като се запознава с теб. Акъла се гледа. Е знам, че за повечето жени/момичета е важно. За мен не е.
Ти на кой свят живееш? Не те гледат в бюста и като цяло външността, още повече при запознанство???????? А ти къде гледаш...стига глупости!Първоначално написано от SomewhereInTime
No MaN, No CrY!!!
\m/
ми,искам големи,ама нема.кво да с прави,такъв е животът. xD
Да,не ги харесвам и на всичкото отгоре продължават да растът баси нещастиетоо![]()
Ми моите са си съвсем нормални.
Може би ако съвсем ги нямаше щяха да влиаят на самочувствието ми...
Сега не им обръщам внимание...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Е на това му викам самочувствие без покритие!Първоначално написано от shokoladka_
![]()
Е да ти имам и проблема,то да не са големи нито пък малки!Радвайте се поне веднъж на това което имате. Я с + я с - !Първоначално написано от Zaharinka
Ако гърдите не оказваха влиание толкова върху самочувствието на човека надали половината 10 годишни пикли щяха да са толкова наперени пък и тези 17-18 с малък бюст щяха да се харесват наистина.Излагате се така като си втълпявате че не ви повдига самочувствието,защото да бяхте с малки гърди друго щеше да ви е на уста.А пък с големите - все щяхте да ревете,че не можете да си видите корема от гърдите.
Темата е за бюст. И ако искаш вярвай, когато се запознавам с някого, не ми пука грозен ли е, има ли голям бюст и т.н. Важното е да е чист, да не те е гнус да седнеш до него или да му стиснеш ръката, т.е. да се къпе, да си мие зъбите, да си пере дрехите и т.н.Може да се направи предварително впечатление за човека по дрехите, но не и по това дали му е крив носа, дали е нисък/висок и т.н. Така, че смятам, че дрехите, имат значение и до някаква степен говорят за човека, така е, но все пак винаги има изключения, макар и рядки. Хигиената има огромно значение. Но за мен, физическите дадености нямат глас тук. Щом това е твоята истина, Ок гледай ги кой е хубавец и кой е грозник, твоя работа, живота си е твой. А аз живея в същия свят, в който и ти, разбиранията ни са различни.Първоначално написано от monka
Ти пък как реши по какво преценявам хоратаПървоначално написано от SomewhereInTime
Става въпрос, че ти каза кой нормален човек при ЗАПОЗНАНСТВО ще гледа бюста ти.Тоест става дума за първо впечатление, а всеки човек ПЪРВО вижда дрехи и като цяло външност.Да не би ти като се запознаеш с някой го питаш "Кое е най-важното за теб в живота","Интересува ли те , че имам малки цици" примерно...И пак казвам ГОВОРИМ ЗА ПЪРВА СРЕЩА , ЗА ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!! И да разбираниятя ни са различни, заащото осъзнавам, че човек първо вижда външността...факт.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Имам хубави гърди, поне аз си ги харесвам.![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз не мога да се похвалq...Но не мога и да кажа,4е ми е комплекс.Имало е слу4аи в които лееееко съм завиждала на "надарените"около мен,но само до там.С една дума-харесвам това,което имам,доволна съм!Не бих си и помислила да се тъп4а със силикон!
Първоначално написано от monka
![]()
![]()
Ок,Ок РАЗГРОМИ МЕ ТОТАЛНО! При това излагане на не просто думи, а факти - не мога да напиша нищо. Срамувам се от себе си и жалките си изводи. Ти ми изложи един ''ФАКТ'', пред който ''...и боговете мълчат.'' Възхищавам се на умението ти да прецениш всички хора, обитаващи нашата планета, и гордо да напишеш, че всички до един преценяват по физическите качества!
Що за идиот съм аз, пишейки ти, че аз не ги преценявам по този начин, и че не ме интересува, дали носът на приятелката ми е крив. Защо ли ти обяснявам, че хората не са еднакви, и че не всеки преценява по бюста, лицето и т.н. - това е върховна глупост. Тук ще се осмеля, да те поправя, спорът ни не е за ''ВЪНШНИЯТ ВИД КАТО ЦЯЛО'', спорът е за физическите дадености.
ПП: Понеже се поучих от великият ти интелект, успял да прецени всички живущи на тази планета, ще се осмеля да ти напиаша, че:
''Да, разбиранията ни са различни'', и затова аз няма да губя от времето ти, в обяснения, какво мисля и какво - не. Отказвам се, победи ме, интелектът ми не може и не би могъл да се защити, от твоите ''аргументи''.![]()
Кой ти каза, че мога да преценя всеки и изобщо къде го прочете, защото не съм го писала.Искам да ти кажа, че ако си мислиш, че човек като те види първо си казва "колко е умна" грешиш!!!!!!!!!!! Не за друго, а защото както казвам вече за 8ми път ПЪРВО ЧОВЕК ВИЖДА ВЪНШНОСТТА, СЛЕД ТОВА ОСТАНАЛОТО!Нищо ненормално няма в това...И ОТНОВО да кажа, видеш ли проумееш, говоря за ПЪРВО виждане, ПЪРВА среща и квото ще да е.....
Глупав спор, не искам отговор...
No MaN, No CrY!!!
\m/
Да. Искам да кажа, че би повлияло отрицателно, ако имах по-малки... Б чашка на моята фигурка е добре, ама с по-малка дрехите почват да седят странно, а и не само заради дрехите де, това е на последно място.
И съответно с по-големи щях да имам повече самочувствие, няма какво да лъжа, но също така и в някои ситуации би ме било малко срам или по-скоро чувството, че се натрапвам.