- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Влияе ли бюста на самочувствието ви?
Моите са си съвсем нормални,а и никога не са играли роля за самочувствието ми.
с цици без цици - пак ще си имам голямо самочувствие.![]()
![]()
Еми аз съм момиче.Преди години ми влияеха малко на самочувствието, защото почти нямах нищо.Но и сега почти нищо нямам и не ми влияят на самочувствието, защото осъзнах, че понякога е по-добре да имаш малки и стегнати гърди, а не големи и увиснали до коленете.Просто вече не ми пука.И дори и да остана с малки цици пак няма да ми пука.Все пак ако бяхме вички с големи цици нямаше да е интересно да сме еднакви.
Първоначално написано от monka
![]()
![]()
![]()
Казах ти , че ме разгроми, какво повече искаш, да ме унижиш още повече ли? Да ме е срам един коментарец да напиша после... Срамувам се вече!
ПП: Не си права, спора не е безсмислен, много ме разведряваш.Ако искаш продължавай да философстваш и да ме просветляваш по темата,аз от време на време ще пиша, че да те нахъсвам,радвам се на коментарите ти.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам големи цици,но не ми влияе по никакъв начин..
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
^има време да пораснат майна, мачкай ги повече.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имаш разрешението ми да се гръмнеш...поне като си решила да се правиш на интересна и на умна, каквото си личи, че не си мааалко се замисли какво ти пиша...Първоначално написано от SomewhereInTime
No MaN, No CrY!!!
\m/
всеки, който каже, че не му влияят, много лъже![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
О доста ми влияе,приятеля ми обича така нормални гърди да кажем и ако бяха малки много щях да се тормозя. А и приятелката ми има доста големи гърди и постоянно щях да се чувствам комплексирана от нея,но сега си ги харесвам много повече от нейните.![]()
Браво, браво, значи съм успяла - на това му се вика хъс =D> . Аз мисля вече да спирам да спамя в темата ...Първоначално написано от monka
Понякога си мечтая да имам повече но чак пък да ми пречи на самочуствиеточесто е една приятелка сами си се подиграваме на това че не сме от най-надарените и изобщо не ми пука
![]()
бюстът ми е с нормален размер,може би съм искала маалко по-големи понякога,но все пак - по важно красиви,отколкото големи гърди![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
защо пък да лъжем не не влияят когато си доволен от това което имаш няма повод за комплексиПървоначално написано от ameli
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
мм не не ми пука ... нито ми влияе на само4увствието![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
понякога искам да са по-малки и да определено влиаае![]()
влияе !!
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Не става дума да влияе само отрицателно на самочувствието. Както ти каза, ако имаш хубав бюст, който ти харесва, какво пречи той да влияе положително на самочувствието ти?Първоначално написано от GaBiIi__
На мен не...но за много други е доста важно..
Щастието на човека е в малките събития..!
мдаам съгласна съм не се замислих върху положителната страна.. и все пак трябва да се радваме и оценяваме това което имаме ...Първоначално написано от Pedigree
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"