- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Влияе ли бюста на самочувствието ви?
Преди не си ги харесвах и си мислех,че са малки,ама ся си ме кефят.Нормален размер са си,доволна съм.Хаха...нямам комплекси относно гърдите. :]]]]]
за мен специално не влиаят .. но има момичета на които им влиаят .. и които се фръцкат с тях като си го показват на ляво и на дясно ...
Не![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Преди да.. н0 вече не![]()
Айде бе не...
стига сте се правили.
повечето без цици ще скочат през балкона, недейта така лошо да се отвивате![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Защо някои го приемате като лошо бюста да влияе на самочувствието ви? Съвсем нормално нещо е, като имате хубави гърди, да ви вдигат самочувствието.
Audio ergo sum
а бе,по-зле са грозотиите,които се мислят за много вървежни,защото имат големи цициПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
П.П. да не помислите,че го казвам от злобааз съм си добре 75В
Случвало се е в моменти, в които мразя всичко, всички и най - вече себе си..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
На мен ми пука...според мен не са много големи, даже си мисля, че са малки, но мои приятели казват, че са съвсем нормални...![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Вярно е,че преди много се комплексирвах заради бюста ми,но сега не му отдавам такова голямо значение.Яко е да имаш големи и стегнати гърди,но какво да се прави ... каквото дал Бог.![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ми неаз съм си добре! има момичета дет им де подиграват щот са с големи и такива на които се подиграват защото са малки,а аз просто съм добре
![]()
Нем. Не ми пука. Имам да мисля за сто пъти по-важни неща от външния ми вид.
бля-бля-бля...
Емиии няма как да не ми влияят (положително;д) ,защото не са хич малки(минутка за реклама..
).Отрицателно ми влияят само като почна да си купувам блузкиии
![]()
Не все ми е тая
Не ми влияе.Аз си се харесвам такава каквато съм! А относно schoolgirl оставете я малко да си помечтае![]()
Съвсем положително ми се отразяват на само4уствието,супер много си ги харесвам![]()