.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 167
    Супер фен
    Моите са си съвсем нормални,а и никога не са играли роля за самочувствието ми.
    с цици без цици - пак ще си имам голямо самочувствие.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Да. Искам да кажа, че би повлияло отрицателно, ако имах по-малки... Б чашка на моята фигурка е добре, ама с по-малка дрехите почват да седят странно, а и не само заради дрехите де, това е на последно място.
    .

същото само че съм ц..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Еми аз съм момиче.Преди години ми влияеха малко на самочувствието, защото почти нямах нищо.Но и сега почти нищо нямам и не ми влияят на самочувствието, защото осъзнах, че понякога е по-добре да имаш малки и стегнати гърди, а не големи и увиснали до коленете .Просто вече не ми пука.И дори и да остана с малки цици пак няма да ми пука.Все пак ако бяхме вички с големи цици нямаше да е интересно да сме еднакви.

Цитирай Първоначално написано от monka
    Кой ти каза, че мога да преценя всеки и изобщо къде го прочете, защото не съм го писала.Искам да ти кажа, че ако си мислиш, че човек като те види първо си казва "колко е умна" грешиш!!!!!!!!!!! Не за друго, а защото както казвам вече за 8ми път ПЪРВО ЧОВЕК ВИЖДА ВЪНШНОСТТА, СЛЕД ТОВА ОСТАНАЛОТО!Нищо ненормално няма в това...И ОТНОВО да кажа, видеш ли проумееш, говоря за ПЪРВО виждане, ПЪРВА среща и квото ще да е.....
    Глупав спор, не искам отговор...

Казах ти , че ме разгроми, какво повече искаш, да ме унижиш още повече ли? Да ме е срам един коментарец да напиша после... Срамувам се вече!
    ПП: Не си права, спора не е безсмислен, много ме разведряваш.Ако искаш продължавай да философстваш и да ме просветляваш по темата,аз от време на време ще пиша, че да те нахъсвам,радвам се на коментарите ти.

нямам големи цици,но не ми влияе по никакъв начин..
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ^има време да пораснат майна, мачкай ги повече.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Сан Венганца
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Мда, влиае при мен. Ако имах големи гърди нямаше да мога да спортувам. Но пък имам малки и се радвам, за което.
    +1

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SomewhereInTime
    Кой ти каза, че мога да преценя всеки и изобщо къде го прочете, защото не съм го писала.Искам да ти кажа, че ако си мислиш, че човек като те види първо си казва "колко е умна" грешиш!!!!!!!!!!! Не за друго, а защото както казвам вече за 8ми път ПЪРВО ЧОВЕК ВИЖДА ВЪНШНОСТТА, СЛЕД ТОВА ОСТАНАЛОТО!Нищо ненормално няма в това...И ОТНОВО да кажа, видеш ли проумееш, говоря за ПЪРВО виждане, ПЪРВА среща и квото ще да е.....

Казах ти , че ме разгроми, какво повече искаш, да ме унижиш още повече ли? Да ме е срам един коментарец да напиша после... Срамувам се вече!
    ПП: Не си права, спора не е безсмислен, много ме разведряваш.Ако искаш продължавай да философстваш и да ме просветляваш по темата,аз от време на време ще пиша, че да те нахъсвам,радвам се на коментарите ти.
    Имаш разрешението ми да се гръмнеш...поне като си решила да се правиш на интересна и на умна, каквото си личи, че не си мааалко се замисли какво ти пиша...
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на ameli
    всеки, който каже, че не му влияят, много лъже
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    влияе ..

ами цици .. с тях,без тях в акъла см си същата ..

Супер фен Аватара на dead_princess
    не

Супер фен
    Моите са малки,но пък и аз съм доста слаба и ако бяха големи нямаше да ми отиват на телосложението.Макара,че понякога ми се иска да са малко по-големи от колкото са ... не влияе това.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    О доста ми влияе,приятеля ми обича така нормални гърди да кажем и ако бяха малки много щях да се тормозя. А и приятелката ми има доста големи гърди и постоянно щях да се чувствам комплексирана от нея,но сега си ги харесвам много повече от нейните.

Цитирай Първоначално написано от SomewhereInTime

Имаш разрешението ми да се гръмнеш...поне като си решила да се правиш на интересна и на умна, каквото си личи, че не си мааалко се замисли какво ти пиша...
    Браво, браво, значи съм успяла - на това му се вика хъс =D> . Аз мисля вече да спирам да спамя в темата ...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Понякога си мечтая да имам повече но чак пък да ми пречи на самочуствието често е една приятелка сами си се подиграваме на това че не сме от най-надарените и изобщо не ми пука

Град
    Пловдив
    бюстът ми е с нормален размер,може би съм искала маалко по-големи понякога,но все пак - по важно красиви,отколкото големи гърди
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    защо пък да лъжем не не влияят когато си доволен от това което имаш няма повод за комплекси
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

мм не не ми пука ... нито ми влияе на само4увствието
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    понякога искам да са по-малки и да определено влиаае

Град
    Варна
    влияе !!
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    защо пък да лъжем не не влияят когато си доволен от това което имаш няма повод за комплекси
    Не става дума да влияе само отрицателно на самочувствието. Както ти каза, ако имаш хубав бюст, който ти харесва, какво пречи той да влияе положително на самочувствието ти?

На мен не...но за много други е доста важно..
    Щастието на човека е в малките събития..!

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Не става дума да влияе само отрицателно на самочувствието. Както ти каза, ако имаш хубав бюст, който ти харесва, какво пречи той да влияе положително на самочувствието ти?
    мдаам съгласна съм не се замислих върху положителната страна.. и все пак трябва да се радваме и оценяваме това което имаме ...
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Не естествено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си