- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обезкосмяване...по различна...
Здравейте,
все още съм тийн който знаете, че му пука за много работи и една от тях е обезкосмяването и как момичетата реалират на косми...
Та...чудно ми е как когато го правя с приятелката си и със старите как не са ми казвали работи от типа "обръсни се", " земи майни тия космилаци" и от сорта. Вия какво правите, да си обръсна ли задника, което не съм правил до сега, защото знам че боцкаСега имам големи космилаци отзад, по пътя до ануса...на бузките нищо. На половия ми оргам винаги оставям ниски косми който мисля, че не са проблем за момичето а даже я задоволяват и леко боцкане за забава (космите са от 0.1 СМ до 0.3 СМ)
Та да си бръсна ли задника, да изглеждам по добре при секс с момиче или да си остана космясъл като Йети !???
Оо и без да ползвам работи за мазане който са за полови органи...![]()
Сипи бензин в косачката и действай!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Еми като се избръсна ще боде и ще вървя като 12 годишно момиче загубило детсвеността си от 20 годишен негър....
Та ... Ко
Ем , ако ти се занимава с кола маска - Минаваш повечето , но доста остават. Та ти избирай
И не е толкова лошо с бръснача
![]()
Станислава
Абе бръсни бе!Да бодеш като пръч!
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Ъххх кола маска нее...няма да мога да седна 2 дена на стол, че и повече...и се бръсна с ония ножчета дето си режат емотата вените...насякъде с тях се бръсна (с различни разбира се). Имам самобръсначка, но не ми е удобна много...Прикачвам ношчето за едни работи и уляля става нещо...просто лошото е ,че ще ми боде 1-2 седмици и после пак трябва да се бръсна, нон стоп...вия понеже сте по големи и го правите доста по често как сте? Бръсните ли се или на месец веднъж !?
Честно да ти кажа не си бръсна гъза само ташаците и около тях....
А един добър отговормерси само дето ако излезнат извън контрол?? смисъл да станат по големи и ще ми е неудобно приятелката ми да клекне и преди да почне да ми го лапа да види Пирина...с цялата си прелест...
Първоначално написано от ivan4obee
![]()
![]()
![]()
Много е добре това, че се поддържаш и стараеш да изглеждаш добре. Дано приятелката ти го оценява.Инъче, много мъжки индивиди си бръснат топките и нямат проблеми...
А бе дай и момичетата да питам...
Забелязали ли сте приятелят ви да има косми или ги бръсне?
И друг върпос, На вас лично пречат ли ви космите по тъшаците и задника?![]()
Незнам как може да излязат извън контрол , но все пак може да се случи , неможе да станат по-големи , по-твърди да , но по големи , ако ги подържаш примерно през ден , максимум два няма да имаш проблеми.Първоначално написано от ivan4obee
А и не растът както си го представяш.... тва трябва един месец да не се бръснеш , че да станат по-големи отколкото преди.
Така косамът под ташаците и до анала ми е леко над 3 санта...ОЛЕ ШОК![]()
Ако намериш правилния отговор, на това за което ни питаш кажи и на насНемога да се сетя как ще си ги махниш точно отзад, където споменаваш......успех
![]()
Първоначално написано от slome
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
мен лично ме дразнят на ташаците над и покрай к*****те както казвате вие![]()
но за задника нямам претенции се пак няма да му гледам задника![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
ако тръгнеш дас е бръснеш гледай да не си накълцаш точката че не 2 дена а 2 месеца няма да може да седнеш
остави си задника на мира, ако някоя много я дразни ще ти каже
Приятелят ми не се обезкосмява и аз го приемам за нормално-не искам голи охлюви.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Един приятел ми е говорил за кремове там мазила който след като се обръснеш и намажеш не ти растът косми 2 месецаТо и момичетата май използват такъв, но не зная името му. Питах един път в един магазин и ми предложиха няколко и не можах да избера. Някой да каже някоя добра фирма/марка?