- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Перла (Gumus),Какво мислите за сериала?
не, не го гледам и нямам намерение, може да става за убиване на времето, но аз сапунки мн не гледам и както казва един мой съученик : "НЕ ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ" отново![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предпочитам да прочета някоя книга отколкото да гледам измислени турски филми и все пак това си е мое мнение,не виждам кво толкова се палиш,едва ли ти харесваш нещата които и аз...въпрос на вкусПървоначално написано от chokolate_girl
За мен поучителен филм е например някой от великите български филми,но не и това
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
да,така е всеки си има мнение и аз не ,че не го уважавам твоето,просто се издразних точно на тези думи-''турска помия'' Аз също не харесвам турците,но това не значи че филмите им не са добри.Първоначално написано от billytalent
Както и да е.Няма да спорим..бб
Малко сме разумните.
Пумия
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
аа мале мале малееКак е възможно да ги напускат тия цигански,малоумни мазни филми По-добре е въобще да не гледам телевизия е такаа както и правя . Пълната пумия
![]()
phah
Не го гледам и нямам намерението и да започна,не съм чувала за по-глупав сериал от тоя.....ТЪРСКИ ДА ИМ ***МАЙКАТА![]()
![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
поредната бруталнотъпа турска сапунка за изпаднали лелки и пенсионирани стюардеси![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Отвратително лигав,недодялан.Няма нищо общо дори с латиноамериканските сериали,които въпреки еднообразните сюжети,пак по приличат на нещо.Турска му работа.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Всъщност си е доста добър сериала, показва турските идеали и нрави. За този, който се интересува от света, е много интересен сериал.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Абе кат няма кв да прая го гледам и сам останала с впечатлението,че Инджи само мълчи и мисли за кво да са цупи
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
уфф не!много ме нерви незнам що.гледала съм 2-3 серии от 1001 нощ и от Ламия докато съм при бабите ама не съм им фен...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Това е единственият турски сериал, който следя. Добър е, но не мога да кажа, че е от любимите ми.
Супер тъп е. Не го гледам и не смятам да го правя! Турските сериали са най-смотаните...
Fall down seven times..
Stand up eight.
Нямах голям избор и го гледах като бях на село една седмица, сега нямам време.Не е зле.Забелязах, че турците са доста културни.
Ама малкото момиченце с веждите верно дразни.. И така и не разбрах защо малкият Мехмед никога не говори О.о
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Защото е на година и половинаПървоначално написано от breathless
иначе сериала става за гледане :P
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
ЕБАСИ ПРОСТОТИЯТА ЧЕСТНО!!! повръща ми се. в 8 часа вечерта пускат тъпи турски сапунки не мога да повярвам е така..................
Първоначално написано от AutumnTears
не се изказвай неподготвен,прасе
поредната турска помия...![]()
абсолютноПървоначално написано от poisonx
![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Като цяло ми харесва,но на моменти дразни със задръстено мислене от преди 5 века.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Тап турски сериал как можаха пак да го пуснот баш от 8 часа да го махат![]()
![]()
Единствените филми дето зачитам правени от турци са техните комедии и пародии...това са най зверските извръщения на света...толкова са идиотски че направо се попикавам от смях...докато сериалите им са пълни бози... сигурен съм че и там не ги гледат... xD
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)