.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Хващали ли са ви докато правите sex?

Е,? Разкажете по-подробно

Не, не са ме хващали, защото си опичам акъла. Един път за малко брата на една приятелка да ни хване, ама не успя. Той уж беше излезнал за среща като съм сигурен, че знаеше, че ще правим секс и не трябва да се връща, ама ****** (цензура) се върна нарочно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Sofiq
    Татиту беше командировка .... демек сам вкъщи ... шибам си стабилно в хола на дивана...и изведнъж някой отвори вратата....ШАХ, бащами се прибра по рано от колкото тряваше
    и той гледа и аз гледам .... ама бащами е идиот и продалжи и влезна в неговата стая....а аз още незнаех кво става, а девойката забрави ума и дума 2 месеца я беше срам да дойде вкъщи
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Град
    Sofiq
    баща ми се гордееше с мене ...после се базикахме за 3-ка
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ke4o
    ...после се базикахме за 3-ка
    добре,че само сте се бъзикали...

^ тва еее брутално
    а иначе , не знам дали е точно хващане, ама както си си вършим работата ии майка му на вратата звънии и после мн вика ,ама се досети жената и се успокои А веднъж за малко да си ни хване и не знам каква беше тази бързина да се облека

Град
    ВаРнАаАа
    Не

Град
    незнам
    не ама тфа ще е яко преживяване
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Град
    Planet Vegeta
    Хващали са ме....за кyра.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Да
    Правим як секс в хола в неговия апартамент. не щеш ли, майка му си идва и отваря входната врата. А вратата на хола незнам как е била затворена, ама при отварянето на входната се отвори и тази на хола. А тя е точно срещу другата и всичко се видя. А аз съм му отгоре, ама пък не ми пукаше и си продължих. На нея и стана доста неудобно и после ми се извиняваше цял месец и ме черпше кафе.

Хващали е грубо казано,защото когато го направих дебюта си той знаеше че приятелката ми ще спи вкъщи при мен,в моята стая и му беше пределно ясно какво ще се случи... След това коментирахме с него баналните но задължителни неща относно безопасният секс,евентуалните рискове от заболявания и проблеми от друго естество които естествено ми бяха ясни защото преди да стартирам съм изчел тонове литература по тоя въпрос (доста тъпо звучи но е факт) и с това се свърши... Неуспоримо е че бащите спрямо синовете си са по-склонни да толерират тяхното полово съзряване макар и да са длъжни да направят необходимите забележки.радвам се че във въпросната нощ майка ми отсъстваше,едва ли щеше да го направи на въпрос но все пак...
    В по ранна възраст 13-14 някъде са ме хващали да мастурбирам макар че аз все извъртах нещата но на тях им беше ясно за какво става въпрос.
    Все пак всички тези случки и моменти са житейски и нормални,малък е процента от семействата които имат радикално религиозни възгледи и държащи на някакъв свръх морал,имайки се впредвид че всеки почва от някъде и една елементарна справка с учебниците е достатчна за да се даде яснота за нуждите,хормоните и съзряването като цяло.Друг е въпросът че за много от младите хора въобще не им пука за рисковете и правят точно това на което му се вика Безразборен секс,нещо което аз лично не разбирам и не толерирам.Преди да се целувам с език си спомням че постоянно ми беше в главата,питах по-големите от блока да било ме срам,как какво се прави те разбирасе го приемаха с усмивка и тук-там ми даваха отговори,други пък ми казваха че ще дойде времето в което ще разбера.Като цяло всичко което,се става си има някакъв процес на развитие,излишно е да се плашим от това дали родителите ни ще ни хванат да го правим,да дори да се случи едва ли ще е нещо извънземно,няма да ни направят на сапун или да ни бият с бичове те са предвидили този момент,първоначален шок да но той минава и заминава обаче от този миг нататък ние не сме техните сладки палавници които са свикнали да ги глезят и т.н. а по-скоро първичното възприемане е че сме възмъжали/респективно станали жени готови да се сблъскаме с живота а дали ни отърва да ни мислят за такива или искаме да си продължавам да ни носят на гърба си (не че няма да го правят докато могат) е друг въпрос ...

ами веднъж бъдещата ми тъща леко ни свари като бях сложил ръце на гърдите на жената амааа нали съм бивш вратар та успех да скрия топките да няма 2:0 за старите кучета
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Град
    Maina Town
    Да, баща ми ни хвана с бившия.. Ама не успя да види сичко а как се обличаме
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

да цела компания народ налетеха в стаята с викове -.-

Да, баща ми се върна по рано от работа после 1 месец само ме ебава

не ми се е сл ..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен
    Хващали са ме, няколко пъти. Всеки път се случва да не са разбрали, че съм с гаджето и идват за нещо... Най-конфузно беше първия път - тъкмо съм надупил приятелката на задна и майка ми идва да ми носи някакви дрехи от простора - е, стана малко конфуз, ама голяма работа. После сам хващали още няколко пъти и двамата, ама изобщо никога не са ми правили нищо на въпрос. А пък вече съм на такива години, че "нашите" е просто понятие

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За щастие не
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Slivnica

....

Спах при приятеля ми и на сутринта правихме секс и чичо му звънна на звънеца и тръгна да влиза ама беше заключено...За малко се размина
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

най-редовно, даже един съфорумец има дето ни е виждал с приятеля ми да правим секс (естествено беше доста непредвидено и ужасяващо за него ) иначе - баща ми, майка ми, майката на приятеля ми, брат му, и няколко приятели

Град
    Пловдив
    замалко техните се върнаха по-рано и трябваше да прибират разни неща в спалнята
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

А бе май не са

Ама и да ме хванат.. те съседите ме чуват като правя секс, другите около мен ли няма да знаят..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Освен, че майка му ни е прекъсвала няколко пъти, но не влезе де, а само чука на вратата .....и докато кажеш даааааа, тя забегнала през 2 стаи в трета. Скоро беше, когато у тях се изсипаха 100 човека-братовчедка му с мъжа си и сина си (учителка съм в неговото училище...). Кълняхме ги, че заради тях прекъснахме, но нищо не видяха. Иние изобщо не им се показахме от яд че ни развалиха кефа.

Да,на приятеля ми брат му...и то няколко пъти
    Знам диагнозата и чакам дозата,
    така ми липсваш - болезнено,хронично!
    Ела,целувай ме и излекувай ме!
    Какво ми даваш не знам,но пак го искам!

ми не точно... но да кажем, че макар без да гледат почти всички съседи плюс дядо й разбраха Аз го намирам за чаровно и яко
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си