.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Хмммм. Веднъж ,понеже нямаше какво да правим,се забихме да се наливаме в парка. Няква мацка почна да се натяга на един приятел,естествено беше прилично подпиинала, и човека ме помоли да го отърва от нея. Аз не знам защо ама пияната ми глава реши че най-добрия начин за товае да и бръкна в напталоните да и потъркам клитора Обаче след тва я заведох няма и 2 3 метра по нагоре от цялата тълпа и реших че ще я излижа,све пак да не се възползвам от чукане на пияно момиче ами един вид да и направя удоволствие и да съм невинен (и никой не ми разбра идеята та пак аз виновен ). Та хората си обикалят аз си работя с бедрата и на раменете ми ... абе ,общо взето това беше първия път.

Втория беше на изпращането на един приятел,понеже заминаваше да учи в Дания.Та докато изпращах едно малко момиченце срещнах една доста зле изглеждаща уфсЪ. Изпратих си малката , върнах се , продължихме да си пием кат за последно с пича и по едно време гледам тас уфсЪ цъффа в нас . Пихме там кво пихме и по едно време я хванах тая уфсъ и айде в стаята която неслучайно се нарича 'забранена'. Вадя и го аз тая седнала на кревата , аз прав , духа си грозотилото (естествено бах угасилл и все пак гледах тавана) и п оедно време се отваря вратата. Седин един френд и зяпна просто и не знае какво да каже пред следната гледка: мацката кат видя че се отваря врата го пусна и се дръпна назад при което оная ми работа се надигна право нагоре. Моя човек седин вратата - гледа уфътЪ ,гледа хуя,гледа мене,гледа хуя,гледа мене , и аз както винаги супер неадекватен само успях да попитам "К'во ста'а брат" При което човека просто каза едно мн бързо и нервно "ааааа нищо нищо търся бира' и това беше от него И ест уфсътЪ продължи да си духа [/b]
    НЕ е важно да влагаш чувства ,
    Важно е да чувстваш влага .

не аз не съм и правила дее
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Мен съквартирантите редовно ме хващат......Даже вече не им прави впечатление.

Не не са ме хващали.

Град
    Стара Загора
    Нашите са ме хващали 1 път, а най-добрите ми приятели редовно ама мен не ме смущава особено
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на Shia
    Баща му.
    Започнали сме любовната игра,той е наполовина съблечен, аз съм без сутиен,разкопчани дънки и бодито,което носих.
    Взила баща му,необезпокояван и го пита:
    -Абе знаеш ли къде са...
    и аз го поглеждам като жално кученце със свити ръце до гърдите и човекът чак тогава се усети,че става нещо,излезе и каза
    -Извинете.

Да аз даже нарочно карам сички комшии от блока и жилищния комплекс накуп да дойдат у нас и всички да викат ИЗНЕНАДААА а иначе да баща ми и както на всеки друг съфорумник и приятел баща ми ме ебаваше базикаше и по всякакъф начин ме излагаше пред неговите приятели и само вика "казвай кога тряя да излизаме с майкати да еб*ш яко мойто момче " и те са са събрали 10 негови приятели и аз умирам от срам ма иначе като те хванат чувството е супер яко
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Веднъж майка ми са прибра по-рано от работа, докат бях с едно момиче у нас и аз въобще не съм чул, пък тя тъз мн. вика докат я праша, ама аз спокоен зн никой няма , майка ми въобще не влезе, чак после, като изпращам момичето тя излиза и вика: песен ли зписвахте до сега и са смей такава, направо са изчервих целия и после няколко дена не мога я погледна в очите.

Еми не успяха. Бях заключила вратата, опитаха се да я разбият за да ни спрат, ама файда нямаше Само са ни чули и после голям скандал

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Още не са. Само са ни чували, но това не се брои
    Трагедията е пълна...

6-то чуство, не са ме хваща ли
    I love my girl <3

Една приятелка един път щурмува стаята ми и ни хвана Това което стана е, че и тря се включи с нас. Тогава ми беше първата тройка...

Град
    Лондон
    Няколко дена след като съобщих на майка ми за сексуалния си живот. Тя нахълта в стаята докато с приятеля бяхме голи-голенички.

На следващия ден като я видях ми каза, че не искала да умира млада и докато тя е в нас дрехите да се използват.

Мен са ме "хващали" многократно,ама няма да забравя първият.
    Баща ми ме е виждал три пъти и първият беше най-брутален .Влезна супер разбъразн да ми каже нещо ,спря видя кво става и каза "ОООООООО съжалявам ,че ви приятеснявам" и си излезна.

Ами не, не ми се е случвало, ама ако ми се случи да ме хванат някои от нашите или техните ще умра от срам...ако са някой наши приятели даже може да ми стане забавно и смешно
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си