.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Да му дам ли това, което иска?

Имам нужда от съвет, понеже съм много объркана. От доста време поддаржаме вразка с едно момче, но не е нищо сериозно... От скоро той си има приятелка, но продължавахме да се виждаме. Моето оправдание е, че съм влюбена в него. И така той иска да си легна с него и по този начин щял да разбере, че не го разигравам и че го обичам и тогава чак ще се хване с мен, докато аз не съм съгласна с него и смятам че първо трябва да ми докаже, че не иска просто да ме впише в бройките си... Какво да правя? Да рискувам или не?

Повече от фен Аватара на w0lf
    хахахааа-хахаа-хаа
    тоя е нещастник
    madafaka

^ тоя е огроооомен нещастник
    Stay up all night with the stars *

Podkrepqm vi napalno. Daje neznae po kakav nachin da si go poiska, no opravdanieto mu e, che nqkoga sam go bila naranila i sega, za da mi povqrva, che go obicham trqbva parvo da mu pusna... a sled tova shte si zareje uj "novata"? I az ostava da mu povqrvam? Ot kakto go poznavam mi govori samo za seks, poberteta mai oshte ne go e napusnal?

Re: Да му дам ли това, което иска?

Цитирай Първоначално написано от pobeda28
    Имам нужда от съвет, понеже съм много объркана. От доста време поддаржаме вразка с едно момче, но не е нищо сериозно... От скоро той си има приятелка, но продължавахме да се виждаме. Моето оправдание е, че съм влюбена в него. И така той иска да си легна с него и по този начин щял да разбере, че не го разигравам и че го обичам и тогава чак ще се хване с мен, докато аз не съм съгласна с него и смятам че първо трябва да ми докаже, че не иска просто да ме впише в бройките си... Какво да правя? Да рискувам или не?
    Според мене иска да те изчука и после няма да му пука хич за тебе и чувствата ти . Мое мнение разбира се . А също ще направиш и гадно на гаджето му.

Повече от фен
    По-ясно от бял ден е, че единственото, което иска, е секс
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Podkrepqm vi napalno. No Daje neznae po kakav nachin da si go poiska, no opravdanieto mu e, che nqkoga sam go bila naranila i sega, za da mi povqrva, che go obicham trqbva parvo da mu pusna... a sled tova shte si zareje uj "novata"? I az ostava da mu povqrvam?

Не му се връзвай на тоя нещастник!
    DeVilAnGeL

Повече от фен
    Podkrepqm vi napalno. No Daje neznae po kakav nachin da si go poiska, no opravdanieto mu e, che nqkoga sam go bila naranila i sega, za da mi povqrva, che go obicham trqbva parvo da mu pusna... a sled tova shte si zareje uj "novata"? I az ostava da mu povqrvam?

"Жените са готови да дадът секс за любов, а мъжете любов за секс"
    И кои са пак прецаканите?

Цитирай Първоначално написано от SummerRain

хаха не разбрах много .. ама искам да ти кажа , че не е нужно да правиш това ..
    казваш ,че уж си била влюбена в него .. а така ли е ?!
    според мен иска само секс щом побертета не го е пуснал все още !
    Прави каквото смяташ за добре !

Ти си правата!
    Иска те само за бройката, гарантирам
    Не се захващай с него, освен ако не искаш само да те изчука и да избяга.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    По-ясно от бял ден е, че единственото, което иска, е секс

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Да му дам ли това, което иска?

НЕ!
    спри да се виждаш с него, забрави го, той си има приятелка, а теб те има само за заигравка и иска САМО да те ебе /ако искаше нещо повече сега щеше да е с теб,а не с гаджето си... сеш ли са? /...., ако не си го разбрала до сега да те светна...
    <N>

Град
    UnDeRgRoUnD
    Хахааа баси долния уее!!! Супер е смотан тоя, не му се връзвай.. Ако наистина те "обичаше", щеше да е с теб, а не с другата... Тей де, на пича просто много му се е*е!!! Ако ти се иска - давай, но иначе ще се разочароваш!!

Пф изобщо не се лъжи да правиш секс с него.Не стига,че иска само секс,ами и е тъп и си мисли,че глупавите му оправдания ще помогнат.Ако те обичаше щеше да ти вярва и без да се доказваш по такъв начин.

...hate my nickname

само ще те използва
    Before you die you see The Ring...

Повече от фен
    Не му пускай!

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Не си лягай с него тоя е пълен кретен явно търси само разнообразие ама и ти как не си се сетила ма щом пък си влюбена

Support your local club!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Щом си има приятлка, това ти е отговора... просто си иска една бройка. Но виж, всички, които дават мнения в този форум не са наясно със ситуацията, както и аз. Напълно вероятно е да те объркаме. Ако искаш можеш да пробваш, поне ще знаеш че си пробвала и не е станало евентуално... по-добре, от колкото да знаеш че не си пробвала
    ~ EviL DeViL ~

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ти си правата!
    Иска те само за бройката, гарантирам
    Не се захващай с него, освен ако не искаш само да те изчука и да избяга.
    +1 да не говорим, че момичето с което е той в момента ще остане адски наранено! Въпреки, че явно вече се е вкарала в белята с този тип. А той от какъв зор ще иска да си ляга с теб, а същевременно да е с друга? Е***ти долния пумияр!

Супер фен
    Само един въпрос...
    КАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА УТРЕПКИ? Та и се двоумиш... трагично направо...
    Тоя се гаври и с теб и с гаджето му...а вие пък сами си праите тъпо,че му се връзвате е, кофтиии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си