- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си тръгнеш... и дали си заслужава?
Повечето приятелства между момче и момиче като преминат в по-интимни се развалят. Дори и да го зарежеш вече няма да сте приятели както преди, защото приятелството ви е разрушено. Винаги има и изключения, но според мен си направила грешка като сте станали гаджета. Поговори с него, сподели как се чувставаш и после реши как да постъпиш. Моят съвет е ако късаш с него, никога повече да не споменавате за тези ви отношения, така няма никакъв шанс да бъдете приятели. Успех!![]()
Според мен ти си к***а която само ще нарани момчето.Като си свикнала да те плющят по-големи за кфо се хвана с това момче???
Според мен ще е много долно ако го зарежеш само защото не е готов да ти го сложи на използваната слива !!![]()
Явно той няма много опит с момичетата и все още е затворен.А това което казваш "имам чувството че пак сме приятели само дето се целуваме".Еми точно това е връзката между двама души.Една добра връзка не се гради само на секса и натискането....![]()
Според мен ти искаш само едното ебане което ми се вижда много долно![]()
--------------------------------------------------------
Ами чесно да ти кажа,не съм курва... колкото и да не ти се вярва. Твоя си работа. И както казах,не искам секс, а малко повече тръпка. За това ставаше въпрос. И не съм тръгнала да го зарязвам,ако го исках,досега да съм го направила. Самото допитване трябва да ти говори за това,че държа на него и наистина го обичам...
Еее тоя се прави на недостъпен ли кво ако е така е ебахти лигльото вместо да се прояви като истински мъж той се прави на путка![]()
Support your local club!!!
точноПървоначално написано от tsoko
KO6MARA GSI 16V RISSE
Ами майна ако си ужасница е нормално да не иска да те чука ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
umri,ти какво...смяташ че като е на 17 и е девствен и вече е out...?..за твое сведение аз съм на 18 почти и също съм девствена....или сега ще ме попиташ дали не съм лесбийка?...Не знаех че като си на 17 и задължително не трябва а си девствен....Първоначално написано от Punisherrr
...и според мен момчето е рядкост и е свестен(не че го познавам) и наистина малко такива останаха...но слава богу че няма само лигави момченца които само мислят как да забършат някоя....