.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на Dollystar

Във форма за новата учебната година ...

Здравейте сигурно има много подобни теми тук, но аз искам да си постна моя, тъй като всеки проблем е специфичен. Та значи в корема съм си добре но имам бутчета, искам да ги стегна и да станат по-мънички, особено сега, когато ни взеха мерки за униформите и всички ще бъдем облечени еднакво, красотата на всеки един поотделно ще изпъкне повече, когато сме с еднакви дрехи, та искам да си стегна и да намаля обема на краката си. Готова съм на вскичко ;( , карам много колело и правя клялания, но незнам дали е достатъчно и се притеснявам да не станат още по-големи и да се образуват грозни мускули. Кажете какви упражнения да правя и по колко клякания на ден е най-добре.
    Който ще ми се кара и ще прави забележки моля просто да напусне, има много момичета с такъв проблем, така че темата ще бъде полезна .
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Тичане, братче. Всяка сутрин по 30 мин. и ще има резултат до 1-2 месеца.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    1 седмица само на грейпфрут и ще си супер сексиии {} {} {[vip]}
    Аз искам да го задържа не просто да сваля килограми за 1 седмица пък и на мене не ми пука толко колко кг съм просто искам да ги стегна краката не да отслабвам драстично. Тоя период го минах с много тичане и коремни!

То ако с едни клякания и едно кокело се правеха мускули, всички шяха да са културисти. Кардио.

Град
    чикаго
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    1 седмица само на грейпфрут и ще си супер сексиии {} {} {[vip]}

иначее..щом искаш да ги намалиш,ходи да бягаш някъде 30 минутки са достатъчно и за около 2 месеца ще ги намалиш.. )))))))))))))))

Мега фен Аватара на iiordanova
    Добавям , че може да ходиш на плуване.

Диета, но не някъква много строга, а просто да се храниш здравословно и най-важното-бягане и скачане на въже и каране на колело.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    авторке, защо си толкова проста?

Има безброй много теми по този въпрос.Един живот няма да ти стигне да прочетеш всичко.'Айде,ако обичате,първо потърсете малко и после правете теми.
    Какво искаш толкова?Прави упражнения,бягай,ходи на фитнес.
    + Това съм почти убедена,че си внушаваш,че имаш проблем с фигурата,както правят повечето.

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    авторке, защо си толкова проста?
    Защото хора като теб ме вдъхновяват!

Град
    София
    с клякания и колело по-скоро ще ги направиш по-едрички. ходи да тичаш и яж правилно. тва е

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    с клякания и колело по-скоро ще ги направиш по-едрички. ходи да тичаш и яж правилно. тва е
    Точно и аз това мислех, но въпреки това продължавам да си карам и да клякам може би в това ми е грешката, но все си мисля, че в граници не е вредно, а иначе ям правилно, от нищо по много, не пия кола и газирани напитки и много рядко ям шоколад, попринцип не съм някоя кифла, но искам да съм по-стегната, тези упражнения които ми дадохте са ми много полезни и всичките ги правя, мерси все пак а за да не правя друга тема мислите ли че е възможно целулита да се махне, аз не вярвам, но да видим какви техники знаят другите

Град
    София
    като караш колелото го прави на лека степен с бързо темпо, не слагай мн натоварване

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    като караш колелото го прави на лека степен с бързо темпо, не слагай мн натоварване
    Ами да аз така правя

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Ами така си е първо трябва да изчезнат мазнинките и целулита,после идва време за мускули и стягане.Кой каза,че мускулите са грозни?!На мен пък много ми харесват и съм на мнение,че релефното тяло е много секси(макар че моето не е ).Краката на ДаркКис не ти ли харесват?Както и да е..За сваляне трябва да се храниш здравословно и кардио упражнения - бягане,скачане на въже.За целулита(влизат и нещата,които казах за сваляне)+повече течности и масажи.За стягане са ти дали упражнения.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Оф то не може само с краката да свалиш...Като си дадеш зор ти се оформя цялото тяло.Моите крака са мускули ама много си ги харесвам.Преди ми беше кофти,че не мога да си намеря дънки,но като видя момиче с 3 тона целулит ядящо мазна баничка се уважавам за труда,който все пак полагам да не плаша хората около мен.

^ Прави сте и двете, но аз като чуя мускулести крака и си представям културисти ,което явно ми е грешката, еми то работата е ясна просто ще трябва да тренирам за цялото тяло и така няма как и краката да не ми се стегнат!!

Re: Във форма за новата учебната година ...

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Здравейте сигурно има много подобни теми тук, но аз искам да си постна моя, тъй като всеки проблем е специфичен. Та значи в корема съм си добре но имам бутчета, искам да ги стегна и да станат по-мънички, особено сега, когато ни взеха мерки за униформите и всички ще бъдем облечени еднакво, красотата на всеки един поотделно ще изпъкне повече, когато сме с еднакви дрехи, та искам да си стегна и да намаля обема на краката си. Готова съм на вскичко ;( , карам много колело и правя клялания, но незнам дали е достатъчно и се притеснявам да не станат още по-големи и да се образуват грозни мускули. Кажете какви упражнения да правя и по колко клякания на ден е най-добре.
    Който ще ми се кара и ще прави забележки моля просто да напусне, има много момичета с такъв проблем, така че темата ще бъде полезна .
    ОФФФФ тея униформи са ужас немога да повярвам че мн училища ще са така

Искам да кажа че няма да облека никога парцал от тези после да изпъква всичко и да отслабвом за некво тъпо даскало
    аь

Гадното е че тва няма да са като дрехите, които сме свикнали да носим, като по магазините и на мен лично ще ми бъде трудно да свикна с униформа, но попринцип нямам нищо против!

Re: Във форма за новата учебната година ...

ОФФФФ тея униформи са ужас немога да повярвам че мн училища ще са така

Искам да кажа че няма да облека никога парцал от тези после да изпъква всичко и да отслабвом за некво тъпо даскало
    аь

Гадното е че тва няма да са като дрехите, които сме свикнали да носим, като по магазините и на мен лично ще ми бъде трудно да свикна с униформа, но попринцип нямам нищо против!
    Би трябвало да имаш против щото ти прави проблем!
    като почнат да казват всички "нямам против" мн се дразня
    аз съм ПРОТИВ
    Не! Не ми прави проблем, даже изобщо пък и това не е главната причина просто искам малко съвети, аз просто искам да си направя полата много къса и затова искам да си стегна бутовете малко иначе, не съм от тия цоцоланите по 70 кг и съм си спокойна, че добре ще ми стои ун. изобщо не се комплексирам или нщ. такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си