- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасни болки след секс
Първоначално написано от amk933
Само не разбрах какъв е проблема...? Момчетата (мъжете) също се нуждаят от прегледи от време на време ( най-простия пример: като си имаш гадже ездачка и като ти се "прекърши" к*ра ,тогава ще те видя как ще го крепиш с тиксо и ще му палиш свещ да стане...) , просто те ходят на уролог , а не на гинекологИ не виждам причина да се смеете на момчето и да му се подигравате....
Остави ги да се ебават с човека. А и неговия проблем не е "бременна ли е". Неговия проблем е: "Дам, приятелката ми е бременна.. Обаче моя кур ме болииииПървоначално написано от ImmortalTechnique
"
![]()
Проблема е, че мъжете не ходят на гинеколог!!!Първоначално написано от SacreDx17
Научете се, че гинекологът се занимава само и единствено с представители на женския пол!
За мъжете си има уролог!
Първоначално написано от theeye770
А аз, не казах ли същото?![]()
Момчето иска да му помогнете защото майка му просто познава в местната болница явно всички медицински лица а вие тук за ебавка го взимате ..
Просто нещо пичага може да си го претрил или ако е евентуално инфекция по-добре намери другаде болница най-добре ще еУспех и пиши като установиш какво е
![]()
браааат, сега аз ще ти честитя нещо, ама тоя път сериозноне като предните тролове - ИМАШ СИ БАДЖАНАК!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сорка мойто момче, ама тва са си гъбички, ходи на личния лекар - щ'и предпише някав антибиотик на мехлем и толкоз...... абе и вземи я питай твойта любов кой е тоя ебач в даскалото, дето ти е баджанак![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
[quote="amk933"]Гинеколог а? Е нема такава държаваПървоначално написано от t0d1t0
![]()
24.12.2010
[quote="pandiflysche"]Първоначално написано от amk933
И в крайна сметка държавата излезна виновна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моля те, кажи: мамо, искам да ходя на гинеколог, ще дойдеш ли с мен???Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!