- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Яки номерца за лагер
^ аз като го правех не ставаше...
накрая се ядосах, пиках в чашата и му топнах ръката вътре и си заминах![]()
Кажи ми , че се ебаваш!!!Първоначално написано от Joc
не щото той ме намаза с паста за зъби предната вечер
Ми... правила съм го 4 пъти... на 3 момчета и 1 момиче и винаги ми се е получавало.Първоначално написано от Battlescarred
Обаче трябва да седите и да гледате да не си вади ръката. Ако я извади я пъхате пак и така.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
абе грозно мазно изчадие, резултат от гавра със талибанска курва наебана от кон, няма ли си затвориш плювалника олигофрен прост!Първоначално написано от Bianca
Не.
Наречи още веднъж майка ми курва, пък Тутракан ще ти се стори още по-тесен.
YOUR MOM IS A WHORE LIKE YOU!Първоначално написано от Bianca
сега кфо... ше посвириш на кожената флейта маймуна тъпааа!
много ми е интересно кво ше прави![]()
![]()
Абе хора....Има ли поне една тема, която няма да я направите на скандал...? Ибааахти...
![]()
кво съм виновен аз, че е разгонена и я сърби сливата ?![]()
Ми.... и да я сърби сливата на тебе какво ти пука...Ще тръгнеш да я чешеш ли..? Не виждам нищо сложно в това да си замълчите и това е..
Сега с тоя твоя коментар знаеш ли ква анархия ще настане... ще се препъват един след друг да се джафкат и т.н. и отиде 10 страници простотии.
не просто олигофрена ше се оплаче на някой, че я обиждам... ще ме баннат и ще си живеете спокойно![]()
и въпреки предстоящия ми бан, във форума все ще ви серат на тиквите, ще си я има анархията от страна на някои хора...
а баницата ще си е същия отпадък.
докато спи...влизаш в стаята...взимаш една запалка ..и започваш да му "топлиш" пръста на крака![]()
...докато не започне да пищи
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
миналата седмица като бях на море и единия ден...на едното момче не му се излизаше и реши да спи...и точно по време на най-сладкия му сън към 5-6 часа като се прибирахме...тихо..тихо си събухме обувките още на стълбите,отключихме леко вратата...взехме завивки от другата стая и му се хвърлихме отгоре 5 човека....
....трябва хубаво да му завиета главата нищо да не гледа
П.П обясних го много зле,но ефекта е хубавдоста ушашавено и стреснато гледаше
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
хахахахаха......Първоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
точно така...виж как знаеш..хаха
Леле, леле...ти от шега не разбираш ли? Вярно е малко невъзможно да си счупи някой така крака......тва е една малка мижава тухла се пак.. Айде замисли се малко бе...Първоначално написано от LittleFashionista
П.С : Тъп казва тъп на умния.