- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да помагат,които се занимават със фитнес
Здр,Ходя мн, отдавна на фитнес година и половина вече сигурно...В началото имаше ефект отслабнах сигурно със 10-15-16 кг ,но от мн време сиг. 7-8 месеца седя на тези кг или +- 3-4 кг смисал свалям ги качвам гии така...
Истината е ,че нямам определена програма смисал правя от всичко всеки пат примерно 25 мин -30 пътечка и т.н.
Та въпроса ми е някой може ли да ми предложи програма , тъйкато моите трениори недаватА разбрах,че не е хубаво всеки път да правя от всичко,понеже се натоварват мусколите
Пс:Искам да сваля още 5-6 кг повече не.След това ще ходя само за подръжка![]()
бЛАГОРЯ от сега!Надявам се някой да помогне
И без критики,Моля![]()
По прякора ти съдя ,че си момиче. Не е добре да правиш всичко в един ден. Заложи главно на кардио тренировки (тичане, каране на колело) и диета, за да смъкнеш килограми. Ето ти много фитнес програми - http://www.bb-team.org/fitness/search-workout/ . Най-добре някой инструктор да ти направи индивидуална. УСПЕХ! Ако имаш други въпроси пиши.
П.П. Как така треньорите не даватнали са за това.
Зависи кои са ти проблемните зони, кажи и може и да мога да ти помогна с нещо.Ако ходиш през ден на фитнес, може и всеки път да си правиш упражненията, но разбира се не прекалявай.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ами проблемната ми зона е корема ипо точно-долна част.. Да знам там трудно се смъква ,а няма да откажа и нещо за бедра
Само с тренировки без правилно хранене едва ли ще свалиш много..
въпрос на организъм - усвояване и възстановяване
ако от доста време във фитнеса практикуваш едни и същи методи лека по лека се получава йо-йо ефекта...
ако искаш драсни един ЛС и ще ти обясня
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
На мене тренировката в фитнеса ми минава така..
Още със влизането си в залата пускам Тв-то с музика..![]()
![]()
Разгрявам малко и после се качвам на степера около 25-30 минути..
Правя си серия например
5х10 гирички
4х25 коремни преси
5х10 клека
След това се качвам на пътеката около 15-20 мин..
и накрая за почивка съм на колелото около 10-15 мин..
На мен това ми помага..хем правя мусколи..хем махам някое друго кило![]()
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Имам точните дозировки за теб мини цикъл за жени го наричам аз ако искаш да отслабнеш пиши ми ще ти дам инфо..
treniram dokato padna kato stana pak produljavam