- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични, секс снимки с партньора ви?
Правите ли си такива? Стана модерно в интернет да излизат какви ли не еротични, голи и подобни снимки на девойки, на двойки и прочие. Стана също така модерно, малките момиченца, а и не само те да се снимат пред огледалото по бельо, без бельо, надупени, разкрачени и прочие, за да зарадват нечии чекиджийско желание.
Вие какво мислите по този въпрос? Общо взето нищо лошо няма, но когато се стигне до това, че момченцето, а и не само малките момченца се правят на големи играчи и качват дадените снимки в интернет, се получава една не хубава ситуация. Мина май времето когато се снимаше и си оставаше в семейния архив..
Еми сегашните малки момичета го правят с цел внимание. Демек "ау вижте ми циците /дупето '' .
Лично на мен не ми допада идеята за еротични клипчета и снимки ..![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от miminko
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Снимки съм си правил - да, но никога не съм ги качвал в Интернет, а и не смятам някога да го направя. Най-много да снимам и да оставя снимката за спомен ... но да тръгна да я разпространявам не ми се нравиИначе ... за момиченцата и момченцата дето си качват такива снимки ... няма какво да кажа :/ Качват ги, колкото да им кажат колко са секси и да привлекат интереса на хората ... дали от комплекси, че няма с какво друго, дали от нещо друго ... никой не знае
Иначе снимките, които се правеха просто за архива .. им мина времето май май ...
За жалост да..Първоначално написано от n3v3r4z
Както каза девойката по-нагоре, с адски много грим, с нищо което толкова може да покажат, но се снимат, за да привлекат внимание. Според мен се случва така, защото на тези години ( 15-16-17 и прочие ) няма какво да докажат, да покажат. На тези години е училището, но тъй като порастват по бързо, излизат по нощни заведения и гледат и глеедат и искат и те. За това и показват такива снимки, да казват колко хубаво тяло има, как възбуждат тези снимки, да ги имат за големи.. комплекс.
Ако не бяха няколкото изречения по-долу човек би си помислил, че говориш за фолкпевициПървоначално написано от miminko
![]()
Според мен не трябва да се пускат такива снимки по интернет, но повечето пъти това се прави от момчетата, които са снимали приятелки, които после са им станали бивши, ако хващаш мисълта ми
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
намери се някоя друга снимчица , но си остават за лично ползване .
По темата... всички се снимат за да превлекат внимание!
Или са грозновати или прсота са ...с извинение - курви.
Не виждам смисала да се покажеш пред 5 хиляди човека..в някои сайт за запознанства примерно.Всичко това убива тръпката... според мене
Пращане на приятел/приятелка (гаджета) - да...ама иначе...
![]()
Първоначално написано от doublet
![]()
Support your local club!!!
Имам бе, как да нямам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Заблудените ми те....
Ако знаехте само, че ме виждате всеки ден по XXL, XDREAM, PrivateSprice, Hustler и торентите в Zamunda....![]()
Какъв е тоз XDREAМ e ? Защо не съм го чувал..Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Денонощната ми лайв-камера...Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
П.С: Има X-Dream и X-Dream2 - хубави канали...
Правила съм си,но са достояние само за мен и гаджето ми![]()
+1Първоначално написано от BlueFace
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Имам една снимка с едни заешки ушибез фанела съм и с розови белезници
и една приятелка до мен
![]()
![]()
![]()
По въпроса за малкие момиченца- често пускат такива снимки. Целта в повечето случеи е да се покажат пред другите, не зависимо дали са най-големите грозотии.Лично мое мнение е че не е правилно и аз никога няма да си направя ;) е да само на 12 съм,но няма да си правя и като поотрасна :D
Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]
Само един път съм се снимал гол и до ден днешен снимката е ъ бифвата ми приятелка от тогава мина около половин година а аз смених 3 4 :Д
One 4 the money , two 4 the show