.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен Аватара на beb4yy
    лол пич майката ти няма право да те затваря така и да ти отнема любовта то тя майка ти е зла що не ги срещнеш да си поговорят

казвам ви оправия нема то ако ставаше с разговори...хехеее живот ще си живея. Майка ми ми казва " видях я по центъра с някакъв" а пък жена ми ми казва "аз бях с една приятелка и гаджето й"! направо откачам
    My,God is a Dj !!!
    My life is Dancefloor !!!
    But YoU Are the Music !!!

Град
    Сливен
    Братле ,майка ти знае нещо което не ти казва или просто си го е наумила.
    Поговори с нея ,като по-зрял човек (докажи й го ,че си такъв)

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: Много Зъл проблем !!!

Цитирай Първоначално написано от thing_about_me
    Но майка ми я мисли за голяма "мъжки полов орган"*а която само болести и нещастие и болка (и чужди деца) ще ми донесе в бъдеще.
    И все пак накарай приятелката ти да си направи изследвания за полови предавани болести,да не се окаже права майка ти.Просто така и покажи бележката на майка си.Нали знаеш поговорката-"Проверката е висша форма на доверие"

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    казвам ви оправия нема то ако ставаше с разговори...хехеее живот ще си живея. Майка ми ми казва " видях я по центъра с някакъв" а пък жена ми ми казва "аз бях с една приятелка и гаджето й"! направо откачам

Добре, а защо си толкова сигурен, че приятелката ти ти казва истината? Хубаво е, че и имаш такова голямо доверие, но все пак си имй едно на ум Може наистина да е права, може майка ти да е видяла гаджето на приятелката й и да си е помислила нещо, но все пак не бъди чак толкова доверчив...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Възможно е майка ти да е права за нея, така че недей да изключваш и тази възможност, но според мен в случая става въпрос за ревност от нейна страна, така че поговорете, разпитай я защо има такова ниско мнение за нея, да ти даде доказателства, ако трябва. Каквото и да е, няма право така да ти се бърка в личния живот, аз не бих го позволила на моята.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Нормално е Се пак ти е майка и иска най-доброто за теб.По някакав начин това момиче трабва да се издигне в очите на майка ти.Измислете нещо което ще я зарадва :P

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Цитирай Първоначално написано от producenta
    Така ще попитате какво му е Злото на моя проблем.Ами ситуацията е такава : с моята приятелка ходим 2 години и 4 месеца,не ми е изневерявала (до колкото знам) и нейните приятелки,както и мой потвърждават моето мнение. Но майка ми я мисли за голяма "мъжки полов орган"*а която само болести и нещастие и болка (и чужди деца) ще ми донесе в бъдеще. Общо взето я мрази.Иска да ме прати по чужбина за да не съм с нея.Взе ми ключа от нас за да не я водя вкъщи.Абе луда работа. Въпроса ми е:
    Случвало ли се е на някои?
    Какво да направя?
    Изобщо нормално ли е да я мрази толкова? Моля помогнете ми
    Майка ти да не е била монахиня?

Човек говори с нея,как може да прави така с теб та вие сте заедно вече 2 години!
    +1
    Говори с нея... няма правото да постъпва така... не е честно...

Град
    Where streets have no name
    Кажи й, че още една годинка ще ти взима ключа, ама тебе после ще те види, когато й дадеш ключ от твоя дом. Поговори си с нея мн сериозно. Аз съм по-малка от теб, но на родителие си съм казала да не ми се бъркат в интимния живот, защото тях не съм ги избрала и няма какво да направя, но човекът, с когото ще си прекарам живота, си е мой личен избор, за когото никой и копче не може да ми каже, защото е важното на мен да ми е приятно, като не го харесват, няма да му говорят(което е лошо за тях, защото това може само да ме отдалечи). Не я знам каква е тая майчина ревност ама, ако моята прави така, след като на 22ри март навърша пълнолетие, няма да ми види физиономията поне още един живот. Кажи на мамчето си, че с грубото си необосновано държание само тя губи
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Опази Боже от такива "свекърви" ..и слабохарактерни мъже..

п.т.: Намери решение на проблема.. дадоха ти достатъчно добри примери и идеи.. но не позволявай на майка ти да ти се качва на главата и да ти се бърка в личния живот..

Така ще попитате какво му е Злото на моя проблем.Ами ситуацията е такава : с моята приятелка ходим 2 години и 4 месеца,не ми е изневерявала (до колкото знам) и нейните приятелки,както и мой потвърждават моето мнение. Но майка ми я мисли за голяма "мъжки полов орган"*а която само болести и нещастие и болка (и чужди деца) ще ми донесе в бъдеще. Общо взето я мрази.Иска да ме прати по чужбина за да не съм с нея.Взе ми ключа от нас за да не я водя вкъщи.Абе луда работа. Въпроса ми е:
    Случвало ли се е на някои?
    Какво да направя?
    Изобщо нормално ли е да я мрази толкова? Моля помогнете ми
    Вие казвате- той има личен живот,да но тя му е майка и дори когато той стане на 50 тя пак ще се грижи за него и ще се мъчи да го предпазва от неща които според нея не са добри.А и замисли се ако майка ти е видяла или разбрала нещо за твоето момиче,но най-добре поговори с майка си да спре да се държи така,защото наистина си голям.

Абе пич ти луд ли си на 17 да слушаш майка си .. аз детт съм по малка от тебе и са качвам на главата..Извинявай ама майкати ли ще прави секс с въпросното момиче или ти..?
    Ако имах ткфас майка незнам ко щях да я напрая.. Таа тъй де най-лесният начин е да говориш с нея.. Обясни и там че живота си е твой и че не си вече малък.. (обикновенно аз ако имам проблеми с мама карам тати да са опрая вместо мене ) Таа тъй де ае успех
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Майчински страхове и комплекси. Питайте някой психолог за това. Всъщност майка ти не може да ти пречи да се виждаш с нея, така че голяма работа.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Добре ве имаш си свой личен живот Как може да позволиш на майка ти да те контролира като 5 годишен.Вярно майка ти е трябва да я уважаваш,но не може да взима личните решения вместо теб. Говори с нея ако трябва и покрещи малко ,за да и се набие в главата
    съгласна съм.Все пак тя е изживяла нейната младост и трябва да остави и теб да я изживееш а дори и да се окаже права за приятелката ти-всеки допуска грешки и се учи от тях нали.Никой не е безгрешен!

Да ти имам проблема.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ходете у тях вместо у вас
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Eм то така става ходим у тях работата става упечена.До преди малко майка ми ми обяснява,че само чакала родителите и за да им обясни какъв боклук е дъщеря им! БОЖЕЕЕ жив да не бях
    My,God is a Dj !!!

Град
    София
    Eм то така става ходим у тях работата става упечена.До преди малко майка ми ми обяснява,че само чакала родителите и за да им обясни какъв боклук е дъщеря им! БОЖЕЕЕ жив да не бях
    лелее почти съм сигурна,че нищо не си й казал,или ако си,бързо си се отказал.Човек тая жена те прави на луд.То е ясно,че като станеш на 18 няма да се изнесеш като с магичска пръчица,ама гледай по-бързо да се махаш .Тява ме уби направо с нейните родители

представвяш ли си аз как реагирах. ооо повярвай ще се изнеса точно както със магическа пръчица ахахаха и тя чака да се изнеса и аз чакам този ден
    My,God is a Dj !!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Едно ще ти кажа,ако се оставиш майка ти да ти оправя нещата и цял живот да ти налага ти какво да правиш просто никога няма да си щастлив.Говори с нея.Не ставало така,ами говори с лаща си.Може и да я подкрепи,а може и да й се опълчи.Ако той не те подкрепи-ами питай я какво точно не харесва в твоето момиче.и попитай я тя коя ли би избрала за теб.Не се оставяй мама да ти избира гаджетата.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Голяма работа като я мрази майка ти

ем то не е голяма работа.Ама не е приятно,нон стоп да ми пили на главата.
    My,God is a Dj !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хммм ами може би майка ти е права Мойта майка е човек ,който преценява хората веднага.Имах една приятелка от първият ден каза ,това момиче не е хубаво за теб . . не вярвах . . след година тръгнах покрай нея по много грешен път и накрая ми дойде акъла и се скарахаме . . Така че . . може и да има нещо вярно.Майка ти няма чак ключа да ти вземе ако няма поне 1но доказателство за това ,което твърди Може пък нейна позната да й е казала нещо Освен това приятелките на това момиче ЕСТЕСТВЕНО ,че няма да ти кажат ако тя ти е изневерила ,все пак тя им е най-добра приятелка ,не ти

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    попринцип е казано,че родителите знаят кое е най-добре за децата им...опитай се да се поставиш на мястото на майка ти..да погледнеш през нейната гледна точка ..поговорете,попитай я защо не харесва приятелката ти...може майка ти за знае нещо което ти не знаеш...а може просто да мисли,че не си готов за сериозна връзка,защото синовете и дъщерите за родителите винаги си остават малките им дечица..

за сега нещата се поуталожиха.Не е ставало на въпрос за нея (приятелката) от 3 дена
    My,God is a Dj !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си