- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много Зъл проблем !!!
лол пич майката ти няма право да те затваря така и да ти отнема любовта то тя майка ти е зла що не ги срещнеш да си поговорят![]()
казвам ви оправия нема![]()
![]()
то ако ставаше с разговори...хехеее живот ще си живея. Майка ми ми казва " видях я по центъра с някакъв" а пък жена ми ми казва "аз бях с една приятелка и гаджето й"! направо откачам
My,God is a Dj !!!
My life is Dancefloor !!!
But YoU Are the Music !!!
Братле ,майка ти знае нещо което не ти казва или просто си го е наумила.
Поговори с нея ,като по-зрял човек (докажи й го ,че си такъв)
И все пак накарай приятелката ти да си направи изследвания за полови предавани болести,да не се окаже права майка ти.Просто така и покажи бележката на майка си.Нали знаеш поговорката-"Проверката е висша форма на доверие"Първоначално написано от thing_about_me
![]()
Първоначално написано от thing_about_me
Добре, а защо си толкова сигурен, че приятелката ти ти казва истината? Хубаво е, че и имаш такова голямо доверие, но все пак си имй едно на умМоже наистина да е права, може майка ти да е видяла гаджето на приятелката й и да си е помислила нещо, но все пак не бъди чак толкова доверчив...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Възможно е майка ти да е права за нея, така че недей да изключваш и тази възможност, но според мен в случая става въпрос за ревност от нейна страна, така че поговорете, разпитай я защо има такова ниско мнение за нея, да ти даде доказателства, ако трябва. Каквото и да е, няма право така да ти се бърка в личния живот, аз не бих го позволила на моята.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Нормално еСе пак ти е майка и иска най-доброто за теб.По някакав начин това момиче трабва да се издигне в очите на майка ти.Измислете нещо което ще я зарадва
:P
+1Първоначално написано от producenta
Говори с нея... няма правото да постъпва така... не е честно...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Кажи й, че още една годинка ще ти взима ключа, ама тебе после ще те види, когато й дадеш ключ от твоя дом.Поговори си с нея мн сериозно. Аз съм по-малка от теб, но на родителие си съм казала да не ми се бъркат в интимния живот, защото тях не съм ги избрала и няма какво да направя, но човекът, с когото ще си прекарам живота, си е мой личен избор, за когото никой и копче не може да ми каже, защото е важното на мен да ми е приятно, като не го харесват, няма да му говорят(което е лошо за тях, защото това може само да ме отдалечи). Не я знам каква е тая майчина ревност ама, ако моята прави така, след като на 22ри март навърша пълнолетие, няма да ми види физиономията поне още един живот. Кажи на мамчето си, че с грубото си необосновано държание само тя губи
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Опази Боже от такива "свекърви"![]()
..и слабохарактерни мъже..
п.т.: Намери решение на проблема.. дадоха ти достатъчно добри примери и идеи.. но не позволявай на майка ти да ти се качва на главата и да ти се бърка в личния живот..![]()
![]()
Вие казвате- той има личен живот,да но тя му е майка и дори когато той стане на 50 тя пак ще се грижи за него и ще се мъчи да го предпазва от неща които според нея не са добри.А и замисли се ако майка ти е видяла или разбрала нещо за твоето момиче,но най-добре поговори с майка си да спре да се държи така,защото наистина си голям.Първоначално написано от thing_about_me
Абе пич ти луд ли си на 17 да слушаш майка си .. аз детт съм по малка от тебе и са качвам на главата..Извинявай ама майкати ли ще прави секс с въпросното момиче или ти..?
Ако имах ткфас майка незнам ко щях да я напрая.. Таа тъй де най-лесният начин е да говориш с нея.. Обясни и там че живота си е твой и че не си вече малък.. (обикновенно аз ако имам проблеми с мама карам тати да са опрая вместо мене) Таа тъй де ае успех
![]()
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Майчински страхове и комплекси. Питайте някой психолог за това. Всъщност майка ти не може да ти пречи да се виждаш с нея, така че голяма работа.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
съгласна съм.Все пак тя е изживяла нейната младост и трябва да остави и теб да я изживееш а дори и да се окаже права за приятелката ти-всеки допуска грешки и се учи от тях нали.Никой не е безгрешен!Първоначално написано от BlueFace
![]()
Да ти имам проблема.
ходете у тях вместо у вас![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Eм то така става ходим у тях![]()
![]()
![]()
работата става упечена.До преди малко майка ми ми обяснява,че само чакала родителите и за да им обясни какъв боклук е дъщеря им!
![]()
![]()
![]()
БОЖЕЕЕ жив да не бях
![]()
![]()
![]()
My,God is a Dj !!!
лелее почти съм сигурна,че нищо не си й казал,или ако си,бързо си се отказал.Човек тая жена те прави на луд.То е ясно,че като станеш на 18 няма да се изнесеш като с магичска пръчица,ама гледай по-бързо да се махашПървоначално написано от thing_about_me
![]()
![]()
.Тява ме уби направо с нейните родители
![]()
![]()
представвяш ли си аз как реагирах.![]()
![]()
![]()
ооо повярвай ще се изнеса точно както със магическа пръчица ахахаха
и тя чака да се изнеса и аз чакам този ден
My,God is a Dj !!!
Едно ще ти кажа,ако се оставиш майка ти да ти оправя нещата и цял живот да ти налага ти какво да правиш просто никога няма да си щастлив.Говори с нея.Не ставало така,ами говори с лаща си.Може и да я подкрепи,а може и да й се опълчи.Ако той не те подкрепи-ами питай я какво точно не харесва в твоето момиче.и попитай я тя коя ли би избрала за теб.Не се оставяй мама да ти избира гаджетата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ем то не е голяма работа.Ама не е приятно,нон стоп да ми пили на главата.![]()
![]()
![]()
![]()
My,God is a Dj !!!
Хммм ами може би майка ти е праваМойта майка е човек ,който преценява хората веднага.Имах една приятелка от първият ден каза ,това момиче не е хубаво за теб . . не вярвах . . след година тръгнах покрай нея по много грешен път и накрая ми дойде акъла и се скарахаме . . Така че . . може и да има нещо вярно.Майка ти няма чак ключа да ти вземе ако няма поне 1но доказателство за това ,което твърди
Може пък нейна позната да й е казала нещо
Освен това приятелките на това момиче ЕСТЕСТВЕНО ,че няма да ти кажат ако тя ти е изневерила ,все пак тя им е най-добра приятелка ,не ти
![]()
попринцип е казано,че родителите знаят кое е най-добре за децата им...опитай се да се поставиш на мястото на майка ти..да погледнеш през нейната гледна точка..поговорете,попитай я защо не харесва приятелката ти...може майка ти за знае нещо което ти не знаеш...а може просто да мисли,че не си готов за сериозна връзка,защото синовете и дъщерите за родителите винаги си остават малките им дечица..
![]()
![]()
за сега нещата се поуталожиха.Не е ставало на въпрос за нея (приятелката) от 3 дена![]()
![]()
My,God is a Dj !!!