- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Господари на Ефиpa и Пълна Лудница по БТВ
От 14 Септември започват по БТВ и БТВ Comedy,мнения ...![]()
Hip-hoP is my life)))
Ще западнат. Не съм сигурен, не ми се иска, но е прекалено вероятно. Искрено и лично даже сигурно не го и помните вече...
А и господарите щом ги забутаха в това умряло време 11 и 30 работата е ясна. То когато си лаком не осъзнаваш, че като рискуваш може не само да не спечелиш повече, ами да загубиш и това, което имаш/![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
струва ми се странно да ги гледам по бтв и не вярвам че това е за добро.предполагам че ще бъде неуспешно![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Смяната на обстановката за Господарите може и да е положителна, все пак са от доста време в Нова и малко им се загуби идеиността, въпреки че предаването продължава да си е интересно и забавноМежду другото гледам, че по Нова си въртят реклами за "Царете на комедията" за новия сезон, така че не разбирам как ще го дават по бТВ
![]()
Абе и аз мисля,че ши ем падне реитинга особено с тоя късен час.
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Нищо не им пада.Просто няма никога да изместят Слави от 10:30
Ама и "Пълна лудница" ли ще е по БТВ ? 0.o
Аз бях разбрала само за Господарите...
Еми не знам... попринцип и двете предавения ги харесвам ама честно казано и аз мисля, че ще им падне доста рейтинга с преместването...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Господарите си прилягаха на Нова. БТВ всичко разводнява.
'Cus history is all dreams.'
Мисля,че голяма част от зрителите на "Господари на ефира" са ученици.Тоест хем ще почне от 14 Септември,хем ще е чак от 23:30...ще се намали просто гледаемостта.
Друго:Нова тв им отиваше един вид.Сега всичко се претрупа с БТВ...То не са турски сериали и всякакви подобни.
Според мен от БТВ са предложили на "Господари на ефира" повече пари естествено.Но главната мисъл е,че ще си правят конкуренция с Нова тв,както обикновено...
По БТВ почва 2 сезон Dancing Stars ,а по Нова тв VIP Dance
...и т.н. Просто ще се цакат яко,ако ме питате...
А пък в Нова мислите ли, че са били добре по време на ВИП Брадър. То беше голямо събитие да ги дават, защото само лайфове,продължаващи цяла вечност гледахме! Но наистина това 23:30 .. много зле за тях.
Зле е,ама както казаха вече в темата:
Първоначално написано от D12Respect
Независимо по кой канал се излъчва предаването "Господари на ефира" в този му вариант с тези водещи, аз ще го гледам, когато имам възможност.
Peace.
пф, глупости... по-скоро да има повече закъснели за училище ученици... аз по принцип си лягам след 12, така че не бих изпуснал епизодитеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
БТВ е най умрелата телевизия и ако въобще гледам неква тв,то това е НОВА.
значи няма да гледам господарите и толкова![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Абсолютно. Иначе и двете предавания са доста забавни.Първоначално написано от slavito007
![]()
http://www.dnes.bg/televizia/2009/09...v-kysmet.77504
Тук пише за новите адреналинки.![]()
до колкото знам първо ще е след Слави по нататъка ще го изместят в поранен час,а след това по btv comedy.Мисля,че няма да им падне гледаемостта
ми значи пак ще си гледаш btv щото Нова имат малко предавания, който са техни,а господарите бяха едно от тях останалото е копирано от btvПървоначално написано от guinessgirl
Нова колкото и турски серияли да са пуснали толкова и яки серияли(Heroes,Lost,Prison Break,House) а BTV Не искат да дадат 2 лева за некой як сериялПървоначално написано от kerata
Ми ако си е същото шоу ,защо да не? Малко ще е странно да се гледа по БТВ ,но ...А и найстина този час е напрао потресаващ
Както каза SuNsEt повече зрители на "Господари на ефира" са ученици ,а в 23:30 ако тръгнеш да ги гледаш ще си легнеш към 00:00 как ще станеш за даскало в 6:00 сутринта?
Поне да беше като по нова към 22:30
..
И двете предавания много ми харесват и смятам да ги гледам и по БТВ.Колкото до рейтинга и аз мисля,че до някаква степен ще се намали,но ще е минимално.
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн