- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шопингът ме подлудява...?!?
Вече се опитвам да се контролирам и донякъде успявам, но не винаги.Надявам се с времето това да отмине.
на колко си казваш?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от billytalent
![]()
![]()
поредното разглезено хлапе ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
хах... момичето просто има пари и за това е така. Поне 80% от момичета биха пазарували като нея ако имаха тази възможност (и аз също)![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
а това с моделите беше по-скоро метафора... поне така се нядявам![]()
![]()
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Мрзя да се лутам по магазините като ударена с мокър парцал и да пробвам това и онова и да не си харесам нищо!![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
!!! И аз така...Първоначално написано от DarkKisss
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Оо и аз мразя тоя момент.. то винаги става когато имам пари и си търся нещо : ). Обикновено когато изляза на разходка и нямам пари за шопинг пред мен "изникват" най-яките дрехи
Изглежда си голяма фенка на ''Тайните на Беки Б.''![]()
:P Не се тревожи , бас хващам ,че всяко едно момиче обича да пазарува , но не на всяко манекените му говорят
...
![]()
относно последния възможен отговор в анкетата ,мислиш си,че в Китай няма дрехи ли?![]()
Точно за това си помислих и аз. Разказът в 1:1 с филма (евентуално книгата)Първоначално написано от billytalent
Извод: купи си зелен шал.
от няколко дни и аз само за това си мисля-дрехи и пак дрехи и обувки,разбира се. но мама ми каза да се ограничавам,защото ми предстои бал, а аз исках да си направя малко есенно пазаруване. и аз се чудех дали съм болна,но по-скоро е от това,че не съм обикаляла на изморителен, изтощителен шопинг отдавна.
няма любов
оооооооох,боже...
всеки със своя филм...
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Както се забелязва от великата тема - някои и с изкопиран.Първоначално написано от guinessgirl
Не ми дават толкова пари за дрехи, обаче и аз обожавам да пазарувам. Мога по цели дни да се мотая и да си купувам разни неща, стига да има кой да ми дава пари. Случвало се е да си купувам нещо само заради марката, а преди не мислех, че бих го направила. Като си купя нещо ново и ми е едно прияяяяятно цялата вечер. Все по-често се улавям, че бих дали 100+ за нещо, което може да се намери и по-евтино, ако много ми хареса.
Като облека блуза 2-3 пъти и ми писва и все ми липсват дрехи. Това е най-гадното, по-гадно от това, че мога да харча мноооооооого за парцалки.
лигло,стига си се филмирала,а почни да си изкарваш сама парите...
Надявам се децата ти да не са с твоите ,,проблеми",за да не разбереш какво причиняваш на родителите си и на финансовото им състояние.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....