- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Херпес!Спешна помощ моляя ;[[
Излезе ми херпес на устната,по принцип съм податлива на такива и мног се притеснявам да не се надуе и почервенее,а и утре нми е специална вечер!
Знаете ли някакъв метод за премахване, за по -бързо оздравяване,моля наистина е много спешно.
Дори и някакви бабини дивитини да са моляя вии,ужасно е![]()
![]()
![]()
доколкото знам се маже с паста за зъбиама не съм сиг
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Намажи го с паста за зъби..няма да е толкова червено и бързо ще се махне..![]()
Изпробвали ли сте го този метод,да не се влоши мног осе притеснявам
,защото знам,че херпеса оздравява за около 10 дни.
А мога ли да си слагам глан ил червило,на останала част на устните,къето не са засегнати?![]()
Някакво балсамче или гланц може, не е препоръчително да си слагаш червило точно сега.
За херпес има едно много добро мазило - Фулцинар ( или Флуцинар, все не мога да го запомня) в аптеките се продава и наистина има ефект
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
имам едно мазило,но е за херпес Симплекс,не на устните и нз дали ще ти помогнеиначе пастата за зъби е класика
*питай баба си за някакво мазило,обикновено точно бабите имат разни такива мазила,които помагат![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз с едно лекарство се мажа за 2-3 дена ми минава (после само като коричка ама с крем минава и тя лесно) ако се интересуваш ще ти го кажа. : ))
иначе ако е на устната може да си я хапеш лекичко от вътрешната страна (при мен помага)
..а и аз пукам мехура за да мине по бързо
аа сетих се още нещо;d ..парченце лед отгоре можеш да слагаш
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Паста за зъби, чесън, май и със сода ставаше. xD Аз знам, че от червилото минава по-бързо, пък и не личи толкова. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мда..
намацай паста за зъби изчакай малко и след това сложи червило.
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Вземи витамин C и го натруши да стане като прахче след това сложи съвсем малко вода (1-2 капки) и се намажи със сместа,вярно е че щипе ужасно,но помага.
Другия вариянт е памуче с оцен,но не е много за предпочитане не е хубаво да го държиш много,че аз един път така се подредих уж да се махне по-бързо херпеса стоях доста време,че слад това така ми се обърна устната .... чак запреличах на Анджелина Джоли![]()
![]()
минаха 3 часа докато ми спадне.Затова че витаминчето е по-добър вариянт.
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Паста зъби или гланц![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Ако не се е разрастнал бягай до аптеката и си купи Фенивир крем специално за херпеси много памага.В никакъв случеи не мокри херпесите! Имах приятелка,която си миеше лицето и херпесите и бяха стигнали бузите от двете страни!
Отиваш в някой козметичен салон и козметичката ти го обгаря с един уред(забравих как се казва) и на другия ден няма да имаш нищо.Много по-бързо и ефективно е от кремовете
има различни видове херпеси,специално нейния надалие като този на приятелката ти..и,имах херпес на гърба и дерматоложката не ми е казвала нищо за мокрене-> видове хепреси многоПървоначално написано от mysticinside
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Зъболекарите препоръчват Indextol или прахче Топоцин. Действието им възпрепятва синтеза на белтък в бактериалните клетки,т.е. херпеса спира да нараства и развива, изсъхва и после чакаш да падне.
Аз използвах Ацик, преди година беше към 4 лева, сега не знам. Нанасях го 3-4 пъти дневно и за 2 дни се махна. Само недей да чоплиш и чешеш.
След като използваш червило те съветвам някак си да отстраниш горния слой за да не се заразиш повторно, а и някой друг, ако използва червилото. Попринцип съм чувала, че това е бактерия, така че не използвай гланцове и червила с четки, защото нали се сещаш като мушнеш четчицата отново вътре.Първоначално написано от Amelly
Това нещо страшно много помага! Взех си го за 4,80 аз.Първоначално написано от thirteen
Усещах, че ще ми излезе херпес и веднага отидох до аптеката...нямаше ациклостад 5%, което бях използвала преди, но ацик-а е на същата основа.
Та ми излезе само една точка, която изобщо не се забелязваше..
What you give is what you get!