.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Как ви е подредена музиката?

Аз лично тегля само албуми, а отделно парче да дръпна е голяма рядкост. Имам си една папка с всякакви албуми и една пълна само с дикографии, защото имам над 50 дискографии.
    Audio ergo sum

Аз от интернет си тегля само отделни песни и всичко блъскам в една папка. Не съм ги подреждала изобщо.. То и без това имам малко свалени песни, та лесно се намира някоя определена из тях
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз от интернет си тегля само отделни песни и всичко блъскам в една папка. Не съм ги подреждала изобщо.. То и без това имам малко свалени песни, та лесно се намира някоя определена из тях
    +1

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ми имам си папка Музика,в която имам папка на всеки изпълнител,който слушам и вътре е дискографията му(или съответно на група),а ако има нещо отделно ми е в една папка "mixed"..правя си и всеки ден нова папка на днешният плейлист,демек на песните дето ми се слушат (примерно 40-50) .. и така

[b]Аз от интернет си тегля само отделни песни и всичко блъскам в една папка. Не съм ги подреждала изобщо..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами аз имам една папка music , в нея имам няколко - около 10 с дискографии на измпълнители, които мн слушам, вътре съответно отделните албуми, а иначе другите са ми на отделни песни, всяка от които преименувам ,защото като изтеглиш примерно в заглавието всяка дума е с главна буква и първо е името на изпълнителя, та аз си ги правя по име на песента, като само 1-та е главна , абе мн претенции, мн нещо, ама иначе ме дразнят
    аа да ,замалко да забравя, имам 2 папки с музика- music, за която вече обясних, и bg music- там са само песни- няма албуми [/u]

Голям фен Аватара на TrustNobody
    папка music с дискографии и албуми,отделно няколко папки под името "rock","drugi,"rap". объркано е много,но не ми се занимава да подреждам.като търся някоя песен пускам цялата музика през уинампа и си я намирам чрез jump to file
    we are rockstars.

Обикновенно си ги приеминувам.. Различните стилове са ми в различни папки..после по азбучен ред и по изпълнител.Обичам музиката ми / и всички останали фаилове/ да са подредени..
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Амиииии папка Музика ->

в нея има папки по букви:
    A
    B
    C
    D
    E

+ папка VA and compilations

Подреждам групите азбучно, а в другата папка слагам всякакви компилации, сплитове и т.н.

Отделно имам папка New music, където се свалят новите неща и се преслушват, а след това биват преразпределени по азбучният индекс...
    +1

Папка Music и там по жанрове е подредено.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Амиииии папка Музика ->

в нея има папки по букви:
    A
    B
    C
    D
    E
    ++++
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Как ми е подредена?

Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey
    Dir En Grey

... е добре де, първа папка сингли на Dir En Greу, втора папка албуми на Dir En Grey, трета папка смесена музика на Dir En Grey, четвърта дискографията им, във втората са ми подредени по-години, от най-ранни, до най-късни албуми, което ме навежда на мисълта че не ми трябва дискографията, защото имам всички песни по два пъти... имам и малко японски рок забутан някъде предполагам.

~Kyo~

Всичко в една папка

Супер фен Аватара на storex
    +1
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

lele kat va slusham kvi ste podredeni .... pyk to ko .. pri mene moji i da otkriesh nqkoq pesni4ka i v papka windows ... imam dosta pesni i ma myrzi da gi razpredelqm ..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Имам папка Песнички-там са почти всички песни,които имам на компа.Най-слушани песни са мойте любими.И вече имам 3-4 отделни папки на любими групи и изпълнители.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Slivnica

.

Ми имам папки с различни стилове
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Папка Музика.
    В нея подпапки - имена на групи и изпълнители подредени по азбучен ред. Вътре всичко, с което разполагам на артистите.
    Отделна подпапка имам само за ска и скинхед реге - под-под-папките вътре са на артиси, компилации и прочее.
    Имам папка архив с архивирани папки с музика готови за качване или току що свалени.
    Имам три смесени папки, разпределени по стилове - за пънк/хардкор/ска/реге и пр. ; за други стилове и обща такава.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    На слънцето :>
    Моята музика на компа е в една папка всичко.. преди беше по стилове, но сега всичко на едно.. Докато на брат ми музиката в компа е по дати о.0 и във всяка папка с дата, ако има повече песни са на подпапки от където ги знае (някъде, където ги е чул или приятел, който му е казал за песента..) .. Ебати организацията

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    миии имам инглиш,български,чалга и други,...тва е музиката само в мойта папка ,в папката която е обща са по години..90,05,06...или по дискографията на изпълнителя
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ми никак..в D: са ми по-старите албуми и отделни парчета, а в E: по-новите, главно alt & indie..компа ги подрежда по име
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

В една папка , по азбучен ред.

Град
    My empire of Dirt.
    Имам папка музика, в която по имена са разделени в отделни папки всички изпълнители, оцелели след форматирането на компа по DVD-та и флашки. Няколко дискографии имам там, другото е почти изключително албуми и буутлези.

В същата папка имам папка с тегленото от торентите, там както падне от торента.

Имам и трета папка, тя пък е тегленото от Soulseek-а, да го намирам по-лесно и да чистя незавършените файлове.

Иначе използвам Foobar2000, където всичко е сканирано и подредено по изпълнители и албуми. Не се ровя в папки и документи, просто си отварям плейъра и пускам това, което ми се слуша.

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Имам папка '' Music '' в нея имам папки на определени групи, изпълнители и дискографии... ама имам и папка за всичко, която е доста голяма, ама мн време ще ми отнеме да я оправя
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си