- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Как ви е подредена музиката?
И аз си имам папка с музика и вътре са ми разделени по изпълнители и групи и вътре са песните. Иначе и аз тегля само отделни песни!
Имам папка Музика.В нея има две папки-За Winampa и Stomp The Yard (незнам защо се казва така,ама като тегля от DC,та отиват там) В първата са ми всички песни,без никакъв ред,а във втората последно изтеглените 20-30.Имам и няколко дискографии
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
На персоналният си компютър имам папка Music, която преди беше разделена на папки за всеки стил, но после ми писна да разделям така музиката и започнах да слагам всичко в папка Drugi. Сега имам папки за различни стилове, папки за различни албуми и папки в папките за различните стилове. Voila! : )
Малко оффтопик: Авторът май нещо се хвали с дискографиите си, вместо да зададе темата ; ) Другият път малко по-скромно. хах
Вие на хероин ли сте бе?
С какво се хвали автора? Аз имам дискографиите на:Първоначално написано от vikipf
[b]AC/DC,
Acid Bath,
Alice in Chains,
Atari Teenage Riot,
Big Bad Voodoo Daddy,
Cherry Poppin' Daddies,
Dead Kennedys,
Death in June,
Emilie Autumn,
Envy (Japan),
Faith No More,
Fant
Не съм съгласна с това ти твърдение, защото не можеш по никакъв начин да ме убедиш, че слушаш всяка една песен от твоите 35 дискографии (примерно). Има албуми както на Whitesnake, така и на Linkin Park, в които има както и страхотни песни, така и такива, които просто като чуя интрото, ми става лошо. За мен събирането на дискографии си е чиста проба колекционерство, но не и доказателство, че си истински меломан. Това би могло да се докаже, с "притежанието" на няколко харддиска с музика, на които имаш не повече от 5-6 песни от един изпълнител/група, но песни, които наистина харесваш и слушаш.За истинския меломан граници няма, това, че поп музиката не се слуша на албуми, а на готово поднесени парчета, е друг въпрос.
Към това и беше насочен миналият ми коментар за началото на темата, което не беше никакво начало, ами отговор на въпрос, въртящ се в главата на автора. Просто съобщение за това, че колекционира музиката, за да я има, не за да я слуша.
Вие на хероин ли сте бе?
Една обща папка "Музика" и вътре по жанровеА имам и отделна папка с миксове и албуми
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Щом не мога да те убедя съжалявам. Има слаби песни в някои албуми, но все още не съм открил такива, които ме отвращават. Ииии Whitesnake и Licking Parк са точно поп-бандичките, за които говоря - чуваш песента по MTV и дрърпаш MP3.Първоначално написано от vikipf
Не съм слушал всички неща на Nadja, примерно, поради простата причина, че ги имам от по-малко от месец. А твърдението ти за интротата и не знам си какво показва колко 'истински' меломан си - аз 'харесвам' и 'слушам' отделно песни също като теб, но да споменем ли, че те са по 80%-90% от дискографиите.
А буутлезите са чиста проба колекционерство, да. Не стига, че имам студийния запис, не стига, че имам и запис на живо, ами тегля цели концерти. Че и ги слушам.![]()
Ужас.
Аз теб няма да те убеждавам - ти си слушаш лигав поп, аз слушам моя музика. Да призная меломанството е чиста доза снобизъм - колкото и толерантен да съм към почти всеки стил, все още съм един сноб към MTV музиката.
А ако искаш да слушаш стойностен поп слушай Sophie Ellis-Bextor.
Папка MP3, и после папки с имената на групите![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
Няма да тръгна да тегля музика, която не харесвам и не слушам. Абсолютно винаги изслушвам всяка дискография, която сваля. И не тегля току-така нечия дискография, щото нямам какво да правя. Щом няколко парчета на музикант/група ми допаднат, свалям всички студийни албуми (не обичам колекциите и албумите на живо) и преслушвам всичко по-обстойно.
А това, че имам толкова дискографии е така, защото не са събрани за няколко месеца, а са натрупани през годините ми на музикално развитие и обогатяване.
Audio ergo sum
Ми имам си една папка където саа си само мои работи. Вътре имам още една папка - за снимките .. в тая папка имам други папки в зависимост от снимките, които са вътре .. А за музиката пак така .. папка музика и вътре няколко папки в зависимост от жанровете![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еми имам различни папки чалга, сръбско, хаус и други, но от доста време си правя една папка на десктопа и когато дойде време за преинсталация местя в общата папка music.
Хахахаха, как само вървят за ръка чалгата и хауса...![]()
Така и не разбрах защо всички чалгари слушат и хаус. Защо не започнаха да слушат, да речем, трип-хоп?
Audio ergo sum
Хауса е по-проста музичка. Ритъм-бийт-ритъм-бийт. Де ще тръгнат те да слушат трип-хоп, който смесва електронна музика, хип-хоп, псайкъделик, сай-транс, ска пънк, поп и прочее.
Как ви е подредена музиката? < Как дойдеВсичката музика бутам в едни папки без да подреждам по стилове и по изпълнители и така нататък
![]()
дискографиите ги имам на дискове.а иначе имам папка за музика и за всички букви има папка както и за числата.по-лесно се намират![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Тегля си песнички, преименувам ги за по бързо намиране и буф в една папка.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Дадох ти пример с групи, за които съм сигурна, че си чувал нещо, а не за да ти обяснявам каква музика слушам, защото не мисля, че си чувал харесваните от мен групи. Между пример и изтъкване на групите, които слушам, има голяма разлика. А ти направи точно това. Оправдаваш се за неща, които не съм и намекнала, като потвърждаваш пословицата "Гузен негонен бяга". Не съм от хората, чийто главен интерес е да спамя някакви глупави темички, но отношението ти към "хората харесващи MTV" ми изглежда доста аругантен за човек, наричащ себе си истински меломан. Не те упреквам, че не си такъв, просто изразявах мнението, че като теб има много други, колекциониращи музика, а не наслажвадащи и се. Извинявам се, че отново много се отнесох, но се почувствах някак предизвикана, като наричаш хората с различен от твоя музикален вкус едва ли не - по-нисши.Първоначално написано от Ballbreaker
Вие на хероин ли сте бе?
Никъде не съм споменал, че някой е по-низш. Всъщност ти го направи, казвайки че аз не се наслаждавам на музиката, а я колекционирам.
Лек ден.