.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ефектни ръчно изработени подаръци

Продавам и правя по поръчка оригинални оригами подаръци и декорации от гланцова и обикновена хартия. Тъй като съм от София, а продуктите са крехки, засега нямам възможност да изпращам до други градове, така че офертата важи само за софиянци.
    Цените са между 1 и 7 лв.
    Има и няколко модела плетени гривни на смешни цени.
    Посетете http://nefs-shop.blogspot.com/ и разгледайте! За поръчки, въпроси и отзиви пишете в тази тема, на лично или на nefertari@gbg.bg.
    Приветствам всякакви коментари, мнения и съвети!

каква е цената

Цените са между 4 и 15 лв., като за момента най-скъпият продукт е 7 лв.

Едит: Сайтът е променен и обновен, а скоро ще имам хубави снимки и няколко страхотни нови модела - хартиени цветя, капани за сънища и други изненади!

Дори да не си поръчате нищо, ще се радвам да прочета коментарите ви за нещата, които правя, за да се ориентирам какво се харесва и какво не.

Страхотни са =D>

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    миличка направи още работи и ги пусни в сайта защото тези които аз си харесах са продадени а явно ти си направила единични бройки

Кажи просто коя си си харесала от продадените и ще ти направя подобна.
    Иначе в близката седмица ще пусна още някои неща, чакам си фотографа да дойде нагости и да се развихри.

Наистина нещата са...уникални...!Ще го имам в предвид за някой повод,определено!
    i got a little Secret for ya..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си