.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Свършване

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Свършване

Съжалявам ако има подобна тема но не намерих. Та така искам да попитам каква е разликата между вагиналното и клиторното свършване ? И как разбирате дали сте свършили вагинално или клиторно ?

аз съм на 13 и незнам дали ще отговоря много правилно ама все пак да си дам мнението . значи клиторното е по-силно от вагналното , според мен т`ва е . поправете ме ако греша !
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    аз съм на 13 и незнам дали ще отговоря много правилно ама все пак да си дам мнението . значи клиторното е по-силно от вагналното , според мен т`ва е . поправете ме ако греша !
    И как разбра като си девствена?

По темата: ами между вагинален и клиторен оргазъм разликата е огромна...постигат се по различен начин и усещането е различно. Как така как разбираш кое? Все едно да те питам как разбираш ако някой те ущипе по лявата ръка или крака... Вагиналния се постига чрез проникване във вагината, а клиторния чрез търкане на клитора.. Кой е по-силен...някои казват, че клиторния, но доста от тези хора просто не са достигали до вагинален

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Все едно да те питам как разбираш ако някой те ущипе по лявата ръка или крака... Вагиналния се постига чрез проникване във вагината, а клиторния чрез търкане на клитора.. Кой е по-силен...някои казват, че клиторния, но доста от тези хора просто не са достигали до вагинален
    Вече и аз сгрях..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Слушай я BePoHuKa,тя ги разбира.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    едното си драскаш путката а другото си ръгаш нещо в нея ети обяснение
    GTA Stunting

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    razlikata e ogromna...no znam,che vaginalniq samo kato go postignesh znaesh za kvo stava dumma.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    А как реши, че мацето е девствено? Тринайсет годишни отдавна не си играят с кукли Барби, ами с кукли Кен в мащаб 1:1 и разни допълнителни екстри по тях.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    А как реши, че мацето е девствено? Тринайсет годишни отдавна не си играят с кукли Барби, ами с кукли Кен в мащаб 1:1 и разни допълнителни екстри по тях.
    АХАХА тоя пич мноо ме кефи , все някви яки мнения на които човек неможе да не се смее

Евала , продължавай в същия дух

абе сещам се по тоя въпрос една песен на Хиподил, ама май ще си замълча, че ще ме цензурират веднага

p.s. клиторния повече важи

Град
    Maina Town
    Съгласна съм с Вероника.. То тфа е което те интересува тя ти обясни по няй-точният начин
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

По темата: ами между вагинален и клиторен оргазъм разликата е огромна...постигат се по различен начин и усещането е различно. Как така как разбираш кое? Все едно да те питам как разбираш ако някой те ущипе по лявата ръка или крака... Вагиналния се постига чрез проникване във вагината, а клиторния чрез търкане на клитора.. Кой е по-силен...някои казват, че клиторния, но доста от тези хора просто не са достигали до вагинален
    Напълно споделям!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Знам аз..усещам я

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    мерси много на всички и специално на BePoHuKa

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    мерси много на всички и специално на BePoHuKa
    Моля,моля

а двете наведнъж, аааа
    :P
    ...
    Don't let them say you aint beautiful...
    They can all get fUcked, just stay true to you..!

за незацепилите - говоря за стимулация и на двата "обекта" ...
    ...
    Don't let them say you aint beautiful...
    They can all get fUcked, just stay true to you..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си