- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите ако учител не ви пусне до тоалетна
Аз също господине може ли до тоалетна
-Може
Излизам утивам до тоалетна и после до барчето взимам една Девин и 1-2 кроасана ям ги водата остава половината
И викам господине препи ми се вода намерих едно шише и си налях от клозета![]()
![]()
![]()
-Господина се хили като угоена циганка и тва е(може и да се е вързал)
А и това не съм го правил само аз
а сега дали някое от класа или даскалото ми ще ми обърне внимание, като му кажат, че съм сенапишкала в час;(
Тая пита какво правите когато не ви пускат, а не когато ви пускат ! Герои сте, че отивате до лафкаата вместо до тоалетна.
Обикновено ме пускат, но ако не стане... Казвам, че ми се е възпалило окото от прахта навсякъде и много ме сърби (търкам го през това време) и моля да отида да си го измия..![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Еми аз напримерно имам здравословен проблем и след като изпия нещо след 30 мин тряя да се изпишкам....затова в даскало секи ден тряя ходя до кенефа![]()
![]()
![]()
А в нащо даскало забраниха излизането от стаята по време на час...ама те пак пускат.Веднъж един от нашия клас отиде до тях за да се изсере и след 20 мин се върна
![]()
![]()
Ми ставам и тържествено се облекчавам в ъгъла.Няма заради някакъв дърт сухар да се стискам я...![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
офф като ти се пикае ставаш отиваш и пикаеш кво ще я питаш
кажи на даскалката/даскала, че ти е дошъл цикъла..не може да откаже да те пусне!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
бахти въпроса чак тема да пускашми стискам, как какво :P ама аз по - принцип не ходя в училище до тоалетната,много е мизерно
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Kazvam,4e menzisa mi e do6al i 4e 6e mu go pusna v ustencata ako ne me pusne do 3 sekundi.Nai logi4no
Не ме интерва кво казват ставам и отивам и тва еи аз си имам нужди все пак те като си пият кафенцето в час на класа аз кво да не ив крещя
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Стискам се,какво да правя?![]()
Ама повечето ме пускат.Е,по-скоро пускаХА.Сега в новото даскало може и да не ни дават...и да подмокряме столовете.![]()
Стискам...![]()
Гледам да не ми се случва и го свършвам преди часа.
мрънкам,развалям и малкото остнала дисциплина в часа и в крайна сметка отивам хаха
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Ми като толкова много ти се ходи ставаш и отиваш. Няма да се излагаш заради някаква учителка дето не те пуска
Stay up all night with the stars *
Аз, ако бях на мястото на родителите ти тая куха даскалица, дето не те е пуснала щях да и обясня някои неща по анатомия и след това да си поговоря с директорката за умственото ниво на персонала и, ако тя е глуха - в инспектората. Може ли да не те пусне до тоалетната, та чак да се изпуснеш.![]()
М..нищо![]()
В училище не ми се е ходело почти никога до тоалетната...
За други нужди има междучасие![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Щом неможеш са стискаш,кажи на учлителите че имаш здравословен проблем и предполагам,че така ще те пуснат!
П:П:Стига сте се подигтавали на момичето бе!!!![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ти сериозно трябва да се ебава* защото аз току що умрях от смях .. още на първата страница на темата
in defense of our dreams...
Ами стискам какво да правя. Пък и по принцип въобще не питам, защото ми е неудобно да го правя в час.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Госпожо,Може ли да отида до тоалетна?
-НЕ
-Добре довиждане и излизам от стаята и след 5 минути се връщам за гаврата да си взема чантата![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!