- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите ако учител не ви пусне до тоалетна
Не се заяждам. По скоро тя се заяжда.
По темата:
Не съм писала , че в моето училище ни пускат до тоалетната.
Peace![]()
Мен като не ме пуснат ги псувам на ум до като свърши часа, а така времето тече по - бързо![]()
![]()
I am the only creator of my limits
in a battle between that which exists,and that which I still have to achieve!
Първоначално написано от coolany
Казвай, че имаш проблеми с бъбреците, навивай си алармата да ти звъни и казвай, че е 'спешно' или просто помоли учтиво, няма как да откаже..![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Зависи кой е учителя. Ако съм с тези по английски ставам и излизам, при другите си сядам на задника и се моля да издържа минутите, ама хората често са добри и ме оставят малко да се мъча. После спринт..![]()
ставам и отивам,ако е наложително
нима някой ще ми казва какво,кога да правя?
не се изказвай неподготвен,прасе
По принцип не ходя до тоалетна в училище така че дори и да ми се пишка стискам докато свършим у-ще и чак вкъщи...за щастие рядко ми се налага да чакам докато се прибера...![]()
Излишно е да казвам,че темата,зададена от теб е твърде глупава,по-интересно нещо не можа ли да измислиш?
пикая през прозореца![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
ми ако ти се.. хмм.. сере ?! пак ли през прозореца ?!Първоначално написано от skailer
![]()
![]()
awe kvo ti pyka 4e ne te pyska stava6,iii gaz kum kenefite :P :P :P
Ако е много зор, един среден и излизам...![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
рядко ми се случва да искам да ида до тоалетната,дори почти никога 2-3 пъти за цялата учебна година,но моите съученици особенно момчетата като учителя им откаже и те си излизат сами![]()
Мене колко пъти не са ме пускали .... и кво да седа и да стискам ли,никогааа...Ставам и отивам и изобщо не ме Е*е
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
или стискам или ме пускат..зависи при коя даскалка сипри тия дето не дават хич не питам..
![]()
Ох ,забога момичето си има проблеми.. И аз като имах цистит в 4ти клас редовно ходех до тоалетната и ме пускаха.. Казваш на даскалката ,че имаш проблеми и готово.. Пък ако не те пусне без разрешение отиваш..А в 5ти клас много ми се ходеше и неможех да стискъм и даскалката не ме пусна и и казах ,че ако не ме пусне ще се испикая на чина и тя ме пусна..
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
Абе как ще стиска бе.. Ще си съсипе бъбреците.. Аз едно време така стисках и накрая кфо ,Цистит.. Пика ти се през 5 мин. и ако не отидеш лошоо..![]()
Винаги са ме пускали. .. Ама ако съм била на твое място ше и кажа само да се удари в стената да и дойде акъла .Никога не стискай щото ти се преебават бъбреците..
Аз като малка съм имала някъкви подобни проблеми и ако и сега ги получа заради някъква си госпожа ши и е*а майката после!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Казваш измъчено много е важно и отиваш![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Амми бившата класна не ни пускаше до тоалетната ...и аз сега какво да правяи си викам чакай да я метна ... станах хванах се за носа и почнах да я умолявам :Г-жо моля ви трябва да отида до тоалетната , моля ви ,нямам кърпички , моля ви ,умолявам се и тя взе, че ме пусна
![]()
![]()
![]()
![]()
тва е бруталноПървоначално написано от Avangard
![]()
ставаш и изчезваш бее... баси... нямат право да не ме пуснат до тоалетна... по-добре дори да ми напишат отсъствие, ако искат, отколкото да се изпусна в час...
времет0 тu uztuча
Абе разложени фекалии, толкова ли не можете да търпите половин час без да се снимате в кенефа бе ?
d3sincet0y, бреей? И кой ти каза, че нямат право?
Jebem te u usta, jebem te u oko
и при нас имаше период гат не ни пускаха ама то секи си излиза и отиа
а веднъж един господин ни разпрая историика дето имал някаф важен час и някво момиче дигнало ръка ама господина и казал после да пита и накрая на часа я попитал кво иска и тя казала ''ами тя нуждата изтече''![]()
![]()
та кат не ти дават ставаш и излизаш недей да се напишквашдаже ако са гадни даскалите да пишат за такиа раоти отсъствия
по добре отсъствие отколкото целя клас и цялото даскало да ти се смеят за такиа раоти![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Ебаси тъпите теми е братче! Теглиш там (г-н ли е г-жа) една майна и отиваш да пикаеш и после вдигаш скандал с майка си пред директора и готово е!
![]()