.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Мега фен Аватара на iiordanova
    Не се заяждам. По скоро тя се заяжда.
    По темата:
    Не съм писала , че в моето училище ни пускат до тоалетната.
    Peace

Мен като не ме пуснат ги псувам на ум до като свърши часа, а така времето тече по - бързо
    I am the only creator of my limits
    in a battle between that which exists,and that which I still have to achieve!

Re: Какво правите ако учител не ви пусне до тоалетна

Цитирай Първоначално написано от coolany
    Искам да питам във вашето даскало учителите пускат ли ви до тоалетна. Много сепритеснявам защото не мога да стискам много и миналата година в час старата госпожа не ме пусна и се начишках и беше ужасно

не искам да стане втори път че ще си умра без момче ;(

Казвай, че имаш проблеми с бъбреците, навивай си алармата да ти звъни и казвай, че е 'спешно' или просто помоли учтиво, няма как да откаже..

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Супер фен
    В сегашното училище винаги са ме пускали,а в предишното питам,ама и да ми казат "не" ... пак ставам и отивам /ако ми се ходи много де/ ...
    Обичам те <3 !!!

Зависи кой е учителя. Ако съм с тези по английски ставам и излизам, при другите си сядам на задника и се моля да издържа минутите, ама хората често са добри и ме оставят малко да се мъча. После спринт..

Супер фен Аватара на Di
    ставам и отивам,ако е наложително

нима някой ще ми казва какво,кога да правя?
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    По принцип не ходя до тоалетна в училище така че дори и да ми се пишка стискам докато свършим у-ще и чак вкъщи...за щастие рядко ми се налага да чакам докато се прибера...

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Излишно е да казвам,че темата,зададена от теб е твърде глупава,по-интересно нещо не можа ли да измислиш?

Фен
    пикая през прозореца
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Цитирай Първоначално написано от skailer
    пикая през прозореца
    ми ако ти се.. хмм.. сере ?! пак ли през прозореца ?!

Голям фен Аватара на meche95
    awe kvo ti pyka 4e ne te pyska stava6,iii gaz kum kenefite :P :P :P

Ако е много зор, един среден и излизам...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    рядко ми се случва да искам да ида до тоалетната,дори почти никога 2-3 пъти за цялата учебна година,но моите съученици особенно момчетата като учителя им откаже и те си излизат сами

Мене колко пъти не са ме пускали .... и кво да седа и да стискам ли,никогааа...Ставам и отивам и изобщо не ме Е*е
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

или стискам или ме пускат..зависи при коя даскалка си при тия дето не дават хич не питам..

Ох ,забога момичето си има проблеми.. И аз като имах цистит в 4ти клас редовно ходех до тоалетната и ме пускаха.. Казваш на даскалката ,че имаш проблеми и готово.. Пък ако не те пусне без разрешение отиваш.. А в 5ти клас много ми се ходеше и неможех да стискъм и даскалката не ме пусна и и казах ,че ако не ме пусне ще се испикая на чина и тя ме пусна..

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    бахти въпроса чак тема да пускаш ми стискам, как какво :P ама аз по - принцип не ходя в училище до тоалетната,много е мизерно

Абе как ще стиска бе.. Ще си съсипе бъбреците.. Аз едно време така стисках и накрая кфо ,Цистит.. Пика ти се през 5 мин. и ако не отидеш лошоо..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Винаги са ме пускали. .. Ама ако съм била на твое място ше и кажа само да се удари в стената да и дойде акъла . Никога не стискай щото ти се преебават бъбреците.. Аз като малка съм имала някъкви подобни проблеми и ако и сега ги получа заради някъква си госпожа ши и е*а майката после!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Казваш измъчено много е важно и отиваш
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Амми бившата класна не ни пускаше до тоалетната ...и аз сега какво да правя и си викам чакай да я метна ... станах хванах се за носа и почнах да я умолявам :Г-жо моля ви трябва да отида до тоалетната , моля ви ,нямам кърпички , моля ви ,умолявам се и тя взе, че ме пусна

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от Avangard
    Амми бившата класна не ни пускаше до тоалетната ...и аз сега какво да правя и си викам чакай да я метна ... станах хванах се за носа и почнах да я умолявам :Г-жо моля ви трябва да отида до тоалетната , моля ви ,нямам кърпички , моля ви ,умолявам се и тя взе, че ме пусна
    тва е брутално

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    ставаш и изчезваш бее... баси... нямат право да не ме пуснат до тоалетна... по-добре дори да ми напишат отсъствие, ако искат, отколкото да се изпусна в час...
    времет0 тu uztuча

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе разложени фекалии, толкова ли не можете да търпите половин час без да се снимате в кенефа бе ?
    d3sincet0y, бреей? И кой ти каза, че нямат право?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

и при нас имаше период гат не ни пускаха ама то секи си излиза и отиа

а веднъж един господин ни разпрая историика дето имал някаф важен час и някво момиче дигнало ръка ама господина и казал после да пита и накрая на часа я попитал кво иска и тя казала ''ами тя нуждата изтече''

та кат не ти дават ставаш и излизаш недей да се напишкваш даже ако са гадни даскалите да пишат за такиа раоти отсъствия
    по добре отсъствие отколкото целя клас и цялото даскало да ти се смеят за такиа раоти
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Ебаси тъпите теми е братче ! Теглиш там (г-н ли е г-жа) една майна и отиваш да пикаеш и после вдигаш скандал с майка си пред директора и готово е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си