- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Имате ли краен музикален вкус?
Първоначално написано от ifilin4ica
Нема такава песен, честно...
Аз само няколко чалгии признавам, де. Това са Камъните падат, Недвижива стока на Тутурутка, Шкембе чорбата, Птичи грип и Баща ми е кондуктор.![]()
![]()
Е, баце, нема такъв смех.
^ дай линк, че ми се смее![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ау то това е трагично, не мога да се смея![]()
Слушай Експлозия - Зиг Заг и Dj - Frech - Крем Карамел![]()
Спирам да спамя !
И спря да се върти за миг земята..
Оф, отпуснах се тая вечер и се разлигавих прекалено много. Спирам с чалгата и спама.
Честно казано не слушам само метъл от gothic до black ез death и neo![]()
Замислих се над темата, определено има стилове, които тотално отричам, като чалгата. Даже чак толкова да съм против нещо друго в музиката май няма. Попът, арендбито, 'английската чалга', както я наричат, също са ми доста неприятни, обаче нали знаете, има определени мелодийки, които така ти се набиват в главата, че и да не искаш не можеш да спреш да си ги тананикаш, на подсъзнателно ниво те побъркват.
Най-големите ми предпочитания са олдскул пънк, класически рок и някои разновидности на метъла. Обаче много харесвам и слушам алтърнатив, инди понякога, класическа музика също се случва да си пусна, когато съм в съответното настроение. Рап примерно не харесвам като идея и текстове, но на някои песни на Еминем не успявам да им устоя.Ии транс, хаус и такива щуротии (не ме нападайте сега, не правя разлика, извинявам се) като чуя и ми промиват страшно мозъка. Стават като за купон или някое напушване, но не мога да се настроя да си го слушам ежедневно, просто после нямам представа къде съм.
Абе, слушам музика според настроението, но си имам и предпочитанията.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Краен вкус - не. Но смятам, че имам добър музикален вкус, тъй като си имам критерии за хубава мелодия. Понякога ми идва и отвътре да харесам някоя песен, като я чуя само един път. Разбира се, след толкова години си изградих предпочитания: рок, пънк рок, различни видове метъл, без дет и блек. Харесвам и класическа музика. От поп музиката обаче се отдръпнах много и слушам само някои златни хитове, отпреди повече от десет години. Чалга и модерен рап не слушам никога.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Не ми пука за стила,стига песента да е добра и смислена.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
и аз ,но никога не слушам чалга ,колкото и банално да звучи .Първоначално написано от DimovB
просто не ми харесват песни от типа на
"целуни ме ,обладай ме ,не си отивай . "
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.