Цитирай Първоначално написано от shmurkam
Нещо на мен ли говориш??? Не знам какъв си специалист ама според мен едно момиче много по-добре знае как мисли друго, отколкото някакъв маняк, дето му се вързали няколко кифли и се прави на велик
От личен опит знам, че като кажа "не" се има в предвид "не" и ако ми повърви лимонката зад гъза само още повече ме отвращава.
Далеч от истината, но все пак опита, аплодисменти ще заслужиш, брей
Сега искаш да обсъждаме живота като цяло? Обкражението от хора на всеки един от нас?
Сигурен съм, че раздразненият ти в този момент ум, изпитва усложнения асимилирайки подобна информация, поради тази причина спора няма да продължА, след като грешиш и не искам да те злепоставям, макар и никой да не те познава, кофти ще ми е.

@stup1fy - Вярно, че пича може би е един вид компютърен плъх, който не е виждал дневна светлина от ден рожден и няма и капка опит с подобни ситуаций, но това ли е най-важното? Да храниш самочувствието си с даването на толкова резки съвети? "откажи се" и това е... Може би има нужда от малко надежда, PUSH...защо трябва да стъпкваме всеки един такъв като него, вместо да му дадем съвет как би трябвало да подходи първоначално, какво не е било правилно, как да постъпи в последствие?
От друга страна пък и вие не сте ангелчета, така че....