- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали са останали нормални момичета ?!?!?!?
а бе намират се , но наистина вече няма толкова много момичета които могат да впечатлят с нещо... Всичко ми е едно и също. Тон грим и просташки изказвания , тъп акцент и бая интересиХоди на село да си търсиш момичета. Те поне ся верни. Гледай баба и дядо да са я учили на култура и ценности
![]()
![]()
Станислава
хах.. трябва ти една?? и викаш във форума може да я намериш... казаха ти хората че има "нормални" момичета ама ти продължаваш да се изтъкваш..Първоначално написано от 2G4Y
такива теми като видя и
и наистина с тва хленчене дразниш вече..
Cruel Intentions
Tъпи кифли .. много сте зле бе!Тва,че е едно момиче се поддържа не я прави тъпа кифла.Много знаете да говорите като не сте опознали хората.
Трябва да има и разходки,и секс в една връзка-факт.По-ясно не мога да ти го кажа.И едно момче не е нужно да е напомпано с химия,за да изглежда добре.По същата логика и жените можем да се запитаме дали има свестни мъже.
Имало едно време момче с много братя. Майката купила кутия бисквити. Големите и нахални братя разкъсали кутията и ги разграбили. След като приключили най-малкото братче - най-плахото и срамежливо, взело кутията, но там имало само трохи и останки.
Така преди да осъзная колко много мозъчни клетки е убила жегата, в комбинация със скуката държа да поясня, че ние (свестните момчета) сме в ролята на малкото братче. Така наречените "нормални момичета" са бисквитите.
Сега ще си изпълзя пак под камъка, защото май съм слънчасал...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Яяя колко момичета могат да кажат същото за момчетата?Колко момчета са предразполагали момичетата към "разходки в парка"?Защо започваш да обвиняваш?Вярно е,че има "кифли",но има и много момчета,които наистина отвращават и гледат само външността.И от едните има,и от другите има материалисти,мислещи само за секс.Успокой се и гледай реално на нещата!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ДАДАДАДА аз много обичам да се разхождам с любимия човек,и само като ми каже оооо разходка егати тъпото направоооПървоначално написано от 2G4Y
той тряя се радва само от факта,че сме заедно :X:X
Има и свястни момичета дето не са курви но са на изчезване.И аз така си викам але те всички са курви ама като никой не те гледа си викаш е само да ми падне тая .И не всички момчета напомпани са станали такива от химия и не трябва да се мисли че са тъпи,Какъв е проблема хем да си умен хем да изглеждаш добре
Всяко момче има различни представи за нормално момиче едни може да си мислят,че някоя надута пуйка е за тях други могат да сметнат,че някое по скромно момиче е за тях и така![]()
Support your local club!!!
Аз съм нормална-никой не ме иска,време е да стана патица.![]()
ситуацията в Бургас е оле-мале...права си тука наистина 99% от момичетата са "мутреси" и се имат за много големи и вървежни,лапета на по 12-13 години масово се ебат за да покажат колко са пораснали и така нататак не че в другите градове това го няма,но тука е тенденция така да го нареча...Първоначално написано от shmurkam
Момиче съм и не мисля по цял ден за секс.Напротив,изобщо не мисля за това.Е,хора сме и ми се е слувчало да ми мине по някоя такава мисъл,но не е много често.Колкото до напомпаните пичове-не си падам по тях.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
" но защо за някой е всичко "
..не за някои, а за почти всички!!!
![]()
По темата: Има останали изключения ... ноо са прекалено малко в цялата картинка от пикли и к***и на едно място ...Ноо какво да се прави много по - лесно е да бъдеш к***а отколкото момиче, което държи на принципите си ...
Всеки избира какъв да бъде, но повечето избират да бъдат това, което е "на мода" ...
Амм лично на мен не ми остава нищо друго освен да ги съжалявам ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от 2G4Y
...аз бих искала да попитам а останали ли са нормални момчета защото пък на мен ми е писнало докато си вървя по пътя и всеки втори който мине покрай мен да е пълен простак...
Явно около теб наистина няма свястни момичета. За което много съжалявам. Съществуват "нормални" момичета, повярвай! Просто още не си открил такова, но ще откриеш. ; ]
в ловеч няма парк.Първоначално написано от 2G4Y
![]()
Свестни момичета има но са на изчезване! Дано някой ден да намериш такова.![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
За романтиката си зависи от човека. За секса пак си зависи от човека. Секса е като храната. Не можеш без нея. Стегни се!
Съжалявам ,че си изразявам така но сте доста простички всички!
Човека иска да каже ,че секса измества романтиката и любовта вече ,а не че е нещо лошо и не иска секс! Но какво да обясняваш на глупаци?! Без секс не може ,той е почти задължителен в една сериозна връзка ,но наистина се прекалява. Едно е да го направиш с любимия човек ,друго да се е*еш на поразия ,но все още има съвестни момичета ,спокойно...просто не си открил подходящата.![]()
Еми ако се занмаваш с 12-15 годишни такива ще са.За тях връх на съвършенството е това:яка кола,много мускули,пари,ланци,дискоте и.
Повечето са такива,но са останали и малко нормални
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да наистина положението е много лошо,има свестни момичета,но са много малко вече и са на изчезване.90% са накви кифли.Щастлив съм че поне намерих едно такова святстно![]()
![]()
. И ти ще намериш,но всичко с времето си.Пожелавам ти късмет! А и да добавя това за момчетата -казваш че са пълни с химия и се правят на яки.Аз тренирам фитнес просто за здраве и да съм в добра форма,да изгледам добре и не пия такива никакви химии,всичко ми е натурално,даже протеин не пия,нищо,само се храня какво трябва и това е.Също и много често ходя да бягам сутрин.Успех
![]()
![]()
хах е не всички тука в ловеч са толкова зле веспокс в троян са по зле
мога ти кажа че си има супер свестни момичета лично в тоя град пък и си мисля че и навсякаде .. не всички мислят за това в което ги обвиняваш
Sorry,4e nqmam kirilica,ama na t1piq laptop...
Ta taka de.Ostanali sa momi4eta.Makar da sa malko. Prosto qvno ne si gi vidql,za6toto ne hodqt kato vsi4ki na disko i po barove. Prosto idi na interesni mesta, koito ne sa sv1rzani s 4ukane i zabivki. Primerno: park,razkopki,ne6to s interesna gledka da e.Eto tam se s1birat 4ast ot malkoto ostanali svestni.
P.S. Ne iskam da obijdam nikoi,4e ako hodi na disko e ot "nenormalnite" . Prosto 4ast ot "normalnite" predpo4itat po-spokoini k1t4eta,k1deto da sa s kompaniqta.Razbira se ima i hora koito SA normalni,no hodqt na disko i takia zaradii tancite,a ne zaradi svalkite.Taka 4e ako pot1rsi6 moje da nameri6 i nqkoq na dansinga.
Sq ostava samo da gi nameri6. Uspeh![]()
ХХАХА да в това отношение нашият град е НАЙ-ГОЛЕМИЯПървоначално написано от shmurkam
![]()
Еми к'во да ти кажа братле к*рви болама да не ти пука. К'во те грее тебе? Това са некви долни отайки (било то момче или момиче), които дори не заслужават внимание, камоли да си пилиш нервите с тях
Има свестни момичета не се отчайвай
До скоро ходих с такова момиче. А и познавам други които не са"кифли" както се беше изказал някои ;].
А и не мисля, че годинтие имат значение познавам хора които са големи, а мислят като малки и обратното. Това е относително. Това е братле просто не се здухвай за празни работи, които не зависят от тебе.
Глупаво е да слагате толкова хора под общ знаменател, защото нито едни човешки отношения не са същите като други. А и дори и аз да не ги одобрявам кифлите лиглите и от сорта, ги разбирам донякъде. За всяка една постъпка на човек има причина.. Познавам такава кифличка дето се е*е наляво надясно и се праи на интересна обаче причината е че баща и пиеше всеки ден и я пребиваше от бой.. Всеки си излива емоциите по различен начин - някой с бой, други със безразборен секс и т.н. А и кви са тия отчаяни мисли? Не са останали такива за вас защото гледате повърхностно на всичко. Научете се да четете между редовете и да търсите положителното в хората. Тогава ще намерите това което търсите![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!