.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе намират се , но наистина вече няма толкова много момичета които могат да впечатлят с нещо... Всичко ми е едно и също. Тон грим и просташки изказвания , тъп акцент и бая интереси Ходи на село да си търсиш момичета. Те поне ся верни. Гледай баба и дядо да са я учили на култура и ценности
    Станислава

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от 2G4Y
    Сладка мечке ... не ми треат 3,4 стига ми и 1 ,но да е свястна
    хах.. трябва ти една?? и викаш във форума може да я намериш... казаха ти хората че има "нормални" момичета ама ти продължаваш да се изтъкваш.. такива теми като видя и и наистина с тва хленчене дразниш вече..

Cruel Intentions

Tъпи кифли .. много сте зле бе!Тва,че е едно момиче се поддържа не я прави тъпа кифла.Много знаете да говорите като не сте опознали хората.
    Трябва да има и разходки,и секс в една връзка-факт.По-ясно не мога да ти го кажа.И едно момче не е нужно да е напомпано с химия,за да изглежда добре.По същата логика и жените можем да се запитаме дали има свестни мъже.

Супер фен Аватара на fenasf
    Имало едно време момче с много братя. Майката купила кутия бисквити. Големите и нахални братя разкъсали кутията и ги разграбили. След като приключили най-малкото братче - най-плахото и срамежливо, взело кутията, но там имало само трохи и останки.

Така преди да осъзная колко много мозъчни клетки е убила жегата, в комбинация със скуката държа да поясня, че ние (свестните момчета) сме в ролята на малкото братче. Така наречените "нормални момичета" са бисквитите.

Сега ще си изпълзя пак под камъка, защото май съм слънчасал...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Яяя колко момичета могат да кажат същото за момчетата?Колко момчета са предразполагали момичетата към "разходки в парка"?Защо започваш да обвиняваш?Вярно е,че има "кифли",но има и много момчета,които наистина отвращават и гледат само външността.И от едните има,и от другите има материалисти,мислещи само за секс.Успокой се и гледай реално на нещата!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на mey_si

Re: Дали са останали нормални момичета ?!?!?!?

Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат ?
    ДАДАДАДА аз много обичам да се разхождам с любимия човек,и само като ми каже оооо разходка егати тъпото направооо той тряя се радва само от факта,че сме заедно :X:X

Има и свястни момичета дето не са курви но са на изчезване.И аз така си викам але те всички са курви ама като никой не те гледа си викаш е само да ми падне тая .И не всички момчета напомпани са станали такива от химия и не трябва да се мисли че са тъпи,Какъв е проблема хем да си умен хем да изглеждаш добре

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Всяко момче има различни представи за нормално момиче едни може да си мислят,че някоя надута пуйка е за тях други могат да сметнат,че някое по скромно момиче е за тях и така

Support your local club!!!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз съм нормална-никой не ме иска,време е да стана патица.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ела в Бургас-градът на мутресите, батките и безсмъртните и пак ще си говорим за Ловеч.
    Сега сериозно, или средата ти е много лоша, или мацките наистинина не биват Според мен просто не са дорасли, аз като по-малка бях същото леке(о,да, аз съм първото момиче, което си признава, че някога си е било кифла, не знам каква е тая тенденция всички да се правят на светици и псевдо-моралистки)Просто един ден ми писна и осъзнах колко съм плитка и се спрях. Няма определена възраст за това осъзнаване, аз се светнах, когато бях на 13, почти 14, но имам наборки, дето още се кефят на ботове, а и такива(макар и по-малко), които отдавна са спряли или никога не са харесвали.
    Каквото и да си говорим, всяко момиче от тук, ако види някой по-мускулест и с приятни черти, би се усмихнала поне мъничко, друг е въпроса като започне разговора
    ситуацията в Бургас е оле-мале...права си тука наистина 99% от момичетата са "мутреси" и се имат за много големи и вървежни,лапета на по 12-13 години масово се ебат за да покажат колко са пораснали и така нататак не че в другите градове това го няма,но тука е тенденция така да го нареча...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Момиче съм и не мисля по цял ден за секс.Напротив,изобщо не мисля за това.Е,хора сме и ми се е слувчало да ми мине по някоя такава мисъл,но не е много често.Колкото до напомпаните пичове-не си падам по тях.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на Hilary_
    " но защо за някой е всичко "

.. не за някои, а за почти всички!!!

По темата: Има останали изключения ... ноо са прекалено малко в цялата картинка от пикли и к***и на едно място ... Ноо какво да се прави много по - лесно е да бъдеш к***а отколкото момиче, което държи на принципите си ... Всеки избира какъв да бъде, но повечето избират да бъдат това, което е "на мода" ... Амм лично на мен не ми остава нищо друго освен да ги съжалявам ...

Кой е казал ,че хленча??? просто ми писна от тъпи к**ви които си мислят ,че като пускат на всеки 2ри и са вече много готини и нз си кви ....
    +1
    ...аз бих искала да попитам а останали ли са нормални момчета защото пък на мен ми е писнало докато си вървя по пътя и всеки втори който мине покрай мен да е пълен простак...

Явно около теб наистина няма свястни момичета. За което много съжалявам. Съществуват "нормални" момичета, повярвай! Просто още не си открил такова, но ще откриеш. ; ]

Re: Дали са останали нормални момичета ?!?!?!?

Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат ?
    в ловеч няма парк.

Свестни момичета има но са на изчезване! Дано някой ден да намериш такова.
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

За романтиката си зависи от човека. За секса пак си зависи от човека. Секса е като храната. Не можеш без нея. Стегни се!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Съжалявам ,че си изразявам така но сте доста простички всички!
    Човека иска да каже ,че секса измества романтиката и любовта вече ,а не че е нещо лошо и не иска секс! Но какво да обясняваш на глупаци?! Без секс не може ,той е почти задължителен в една сериозна връзка ,но наистина се прекалява. Едно е да го направиш с любимия човек ,друго да се е*еш на поразия ,но все още има съвестни момичета ,спокойно...просто не си открил подходящата.

Ееее най-сетне ... един човек който да е разбрал това което искам да кажа ест ,че неможе без секс но да го прайш с всеки втори ей така за спорта .... брао брао Ha " radybt " =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еми ако се занмаваш с 12-15 годишни такива ще са.За тях връх на съвършенството е това:яка кола,много мускули,пари,ланци,дискоте и.
    Повечето са такива,но са останали и малко нормални
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да наистина положението е много лошо,има свестни момичета,но са много малко вече и са на изчезване.90% са накви кифли.Щастлив съм че поне намерих едно такова святстно . И ти ще намериш,но всичко с времето си.Пожелавам ти късмет! А и да добавя това за момчетата -казваш че са пълни с химия и се правят на яки.Аз тренирам фитнес просто за здраве и да съм в добра форма,да изгледам добре и не пия такива никакви химии,всичко ми е натурално,даже протеин не пия,нищо,само се храня какво трябва и това е.Също и много често ходя да бягам сутрин.Успех

хах е не всички тука в ловеч са толкова зле ве спокс в троян са по зле мога ти кажа че си има супер свестни момичета лично в тоя град пък и си мисля че и навсякаде .. не всички мислят за това в което ги обвиняваш

Sorry,4e nqmam kirilica,ama na t1piq laptop...
    Ta taka de.Ostanali sa momi4eta.Makar da sa malko. Prosto qvno ne si gi vidql,za6toto ne hodqt kato vsi4ki na disko i po barove. Prosto idi na interesni mesta, koito ne sa sv1rzani s 4ukane i zabivki. Primerno: park,razkopki,ne6to s interesna gledka da e.Eto tam se s1birat 4ast ot malkoto ostanali svestni.
    P.S. Ne iskam da obijdam nikoi,4e ako hodi na disko e ot "nenormalnite" . Prosto 4ast ot "normalnite" predpo4itat po-spokoini k1t4eta,k1deto da sa s kompaniqta.Razbira se ima i hora koito SA normalni,no hodqt na disko i takia zaradii tancite,a ne zaradi svalkite.Taka 4e ako pot1rsi6 moje da nameri6 i nqkoq na dansinga.
    Sq ostava samo da gi nameri6. Uspeh

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ела в Бургас-градът на мутресите, батките и безсмъртните
    ХХАХА да в това отношение нашият град е НАЙ-ГОЛЕМИЯ

Еми к'во да ти кажа братле к*рви бол ама да не ти пука. К'во те грее тебе? Това са некви долни отайки (било то момче или момиче), които дори не заслужават внимание, камоли да си пилиш нервите с тях Има свестни момичета не се отчайвай До скоро ходих с такова момиче. А и познавам други които не са"кифли" както се беше изказал някои ;].
    А и не мисля, че годинтие имат значение познавам хора които са големи, а мислят като малки и обратното. Това е относително. Това е братле просто не се здухвай за празни работи, които не зависят от тебе.

Град
    Maina Town
    Глупаво е да слагате толкова хора под общ знаменател, защото нито едни човешки отношения не са същите като други. А и дори и аз да не ги одобрявам кифлите лиглите и от сорта, ги разбирам донякъде. За всяка една постъпка на човек има причина.. Познавам такава кифличка дето се е*е наляво надясно и се праи на интересна обаче причината е че баща и пиеше всеки ден и я пребиваше от бой.. Всеки си излива емоциите по различен начин - някой с бой, други със безразборен секс и т.н. А и кви са тия отчаяни мисли? Не са останали такива за вас защото гледате повърхностно на всичко. Научете се да четете между редовете и да търсите положителното в хората. Тогава ще намерите това което търсите
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си