.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Абе има нормални ама те са малко на фона на другите.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Глупаво е да слагате толкова хора под общ знаменател, защото нито едни човешки отношения не са същите като други. А и дори и аз да не ги одобрявам кифлите лиглите и от сорта, ги разбирам донякъде. За всяка една постъпка на човек има причина.. Познавам такава кифличка дето се е*е наляво надясно и се праи на интересна обаче причината е че баща и пиеше всеки ден и я пребиваше от бой.. Всеки си излива емоциите по различен начин - някой с бой, други със безразборен секс и т.н. А и кви са тия отчаяни мисли? Не са останали такива за вас защото гледате повърхностно на всичко. Научете се да четете между редовете и да търсите положителното в хората. Тогава ще намерите това което търсите
    Евалата! Рядко човек може да прочете толкова смислено и вярно изказване в този форум. + 6

"Имало ли момичета,които не са кифли?"УОУ,ако досега си виждал само кифлички по улиците и не си забелязал какви страхотни момичета има,значи си меко казано сляп.

оооооооо боже питаш дали има свестни момичета ли??? яяя се замисли , че вие сте тези които сте 1 на 100 които не търсите само секс.... апффффффф

Re: Дали са останали нормални момичета ?!?!?!?

Цитирай Първоначално написано от 2G4Y
    Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат ?
    На твоята възраст, която си личи че не е мноо голяма...рядко се срещат такива момичета...
    За тях всичко е просто забавление...което е напълно нормално..
    Това са годините, в които трябва да опиташ от всичко и да се забавляваш(въпреки че има и такива, които искат нещо по-сериозно, да имат човек до себе си, на който да разчитат, да се чувстват сигурно с него, да се обичат и т.н. НО РЯДКО!)...Когато пораснеш ще имаш време да мислиш и за жена и колко ще си й верен и деца и т.н.

ние се развиваме назад в момента
    ставаме все по физически ама 2012 ще ни накажат
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    Евалата пич!
    2012 ТРЯБВА..Просто е необходимо да измрем всичките! )

Цитирай Първоначално написано от Bombshell
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    Евалата пич!
    2012 ТРЯБВА..Просто е необходимо да измрем всичките! )
    човеко нямаме ли роднинска връзка?
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Неам батка..трябва да имаме...С тва като нашето мислене малко...
    Според мен просто е задължително планетата да направи един голям РЕСТАРТ и всичко и всички да отидем подяволите!!!

Град
    Пловдив
    Да ве много са свестните момичета. Чат пат и със свещ ги търся.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

А за какво друго да мисли,това е най-голямото удоволствие нормално

Град
    Пловдив
    И аз съм се чудила същото за момчетата (: Всички са луднали на тема секс..Като животните..Чукат се по тоалетните в училищата правят бебета на 15...на 17 са спали с 10 човека...Мойта тактика е да мисля,че са останали свестни..макар,че виждам колко са затънали повечето и дори не го осъзнават (: Смятат за нормално,това което правят и дори смятат за задръстени тези,които отказват да го правят.. Свалят се по най-грозния начин и простотията им залива всички (: Спокойно,все ще се появи някоя за тебе (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    ОМФГ

Всички пишат в раздел "Секс" и вече големите ебачи тц тц..........

Колкото до темата незнам пич тфа опира и до възпитание и манталитет (това мога да добавя + горе посочените мнения), а иначе за мацките които харесват нацепеняци това са едни прости и ограничени момичета които незнаят какво искат. А и плюс това мн малко от тях ги ебът повечето ходят с тях за гъзарарията (демек гаджето ми е 1,90 120 кг коя съм аз ей ся ше ва смачка като кока кола кен. ). Като съвет мога да ти препоръчам да си хванеш някоя по голяма и физически и психически която знае какво иска. Иначе ебачите не ги слушай вече напрайли раздел секс и сички пуберчета на сяка манджа мерудия.... СПЕХ !

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    А за какво друго да мисли,това е най-голямото удоволствие нормално
    Човек може да е най-голямото удоволствие ама тва да са чу/аш с който ти падне

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат ?
    Абе незнам,ама аз в Ловеч,хетеросексуални момичета не познавам,даже си мислq,че всички там са...да,по-различни
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Чирпан
    Da! Moeto
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Абе незнам. Ето една историйка:

сестра ми е вече към 30-ака, обаче се поддържа и доста често като ни видят в една компания я мислят за гаджето ми. Отива тя на клубче с нейни приятелки, естествено пременени, както си трябва. Насреща й - напомпан младеж, кара Porsche, ризка за 300-400лв, остатъка от облеклото няма нужда да се казва... Та тя естествено казва на приятелката си, че въпросното "гадже" е доста готин пич. При което приятелката й (3 години по-голяма от сестра ми) споменава, че въпросния пич предишната седмица й е звънял от някаква дискотека да й иска 100лв на заем...

Така, че хайде нека да оставим "напомпаните" и "гъзарите настрана"

Има от всеки вид по много Останали са

Ами аз например си падам по романтичните изживявания разбирасе когато са в мярка .. Не се имам за голяма работа заради това но, имам гадже от вече 5 години,израстнах с него и за сега не искам нищо друго освен него .. не ми пука какво казват всички ,неща от стила : живей си живота какво си се залепила за него и такива, защото връзката ми е страхотна и сексуалните ни отношения имат същата страст като от начало .. Заради това, не се отчайвай,всичко идва с времето.

смотаняк

Фен
    Град
    pernik
    Никой да не храни пича. Наистина си е така. Свестни момичета не останаха почти. И само за допъпнение към един от първите коментари. Бъркаш се- Перник е града на всичко което изреди
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Ъм имам чувството,че има милиони такива теми,които в крайна сметка не променят фактите. За всеки пътник си има влак мой човек. Ако огромен процент от момичета,мечтаят за напомпаните,епилирани,гъза рчета ок,но със сигурност има и момичета,които се отвръщават от тях и които търсят нещо различно. Сигурна съм,че рано или късно ще намериш такова момиче. Освен това според мен секса далеч,не е това,заради,което женките се лепят на точно такъв тип мъже Така че горе главата!
    Освен това момичето,което търсиш не е нормално,а различно Нормалните виждаш какви са!

Естествено че вс ще ти се струват посредствени и неромантични.
    Като вървиш по улиците е по-вероятно да се обърнеш след някоя засукана мадама отколкото обикновеното (но много романтично) момиче. Може би един куп чувствителни девойки минават покрай теб, но едва ли ги забелязваш.
    Защо пък 60 процента от момичетата , които аз познавам са толкова умни и така държат на ценностите си (нищо общо с приетия стереотип на леката тинейджърка, който сам по себе си е много променлив и нпостоянен)?
    Има всякакви хора. Даже съм почти убедена, че има и романтични момчета. Да, ще продължавам да се оглеждам за такива....

Град
    on the dark side of the moon
    Браво на момчето Това доказва , че са останали и свестни момчета ! А иначе- да вярно е , че в днешно време всички са луднали по секса, и като някой тръгне с някой само тва му е в главата....Но какво те интересуват другите ? Познавам момичета, които наистина много биха оценили едно цвете, една разходка, една прегръдка, една нежна дума. И аз съм от тях. Обичам романтиката във връзката, обичам разходките и всички нежности и жестове, които ме карат да се чувствам влюбена. А що се отнася до секса- няман ищо по-хубаво от секс с човек, в когото си влюбен. :Р

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ела в Плевен и ще ти се преиска да си отидеш на Ловеч
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си