Значи хванах се на бас с приятеля ми че мога да го накарам да свърши .. той каза обаче,че докато той не реши нищо не е в състояние да го накара. Каза ми също,че не съм първата която се опитва и аз още повече се изнервих .. Та сега искам да помоля момчетата да ми кажат какво би ги накарало да свършат дори и да не искат .. смисал един от бившите ми приятели също така ми беше казал и аз не успях даже да му го вдигна и после като го попитах как го направи каза,че си мислил за гадни работи и се стараел да не ме отразява и успя де .. Моля ви кажете ми кво обаче наистина ще ми помогне да накарам приятеля ми да свърши не когато той си помогне а от само себе си с моя помощ ... Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете, наистина е важно за мен. Искам по някакав начин да докажа на приятеля ми че не винаги той води парада и че става винаги квото иска той

P.S - Ще ми е интересно да разбера ако има и други такива момчета които успяват да се сдържат как го правят .. ако някой има желание да разкаже :P