.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 184
    Мега фен

Само 30 лева на седмица...

Здравейте,пускам тая тема,с надеждата някой да ми помогне.Сега ще съм зайче в ПГ С А Г Пловдив и както много други ще съм на общежитие. Ще си имам хладилник,телевизор,бюро,т стер,микровълнова,всичко както си му е реда... Родителите ми ще ми дават на седмица по 30 лева и неделя майка ми ще ми готви разни работи,като например палачинки,мусака (в кутия ще ми я сложи),рула,кексове ала бала и ще си ги нося... И разбира се след училище ще трябва да ям нещо,но не познавам много добре Пловдив.. Ако някой знае къде има нещо като закусвални или ресторанти за бързо хранене,но цените да не са няк'ви,че като отида да дам 10 лева за 100 грама ориз със зеленчуци например.. И тея работи да са близко до училището ако може.. Или пък от някой магазин к'во да си взема? Много ми е трудно да реша,защото съм и почнал 90-дневната диета,а ми остават повече от 2 месеца... Благодаря предварително!

Тоя пък ще си носи храна от вкъщи
    Аз съм 0409

е какво да прави,като няма друг избор
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от abv01
    Ами като не е от Пловдив и е на общежитие, тая храна от на майка си путката ли да я вади.Деа олигофрена прост.

Все някъде до даскалото ти ще има разни закусвални, а ако искаш нещо готвено, провери в Билла, Кауфланд или някой голям маркет, там би трябвало да има готвено.Може и в някой китайски да провериш.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Няма нищо смешно.

Съжалявам,не съм от Пловдив,но...доста добре ми звучи да уча в друг град.Майка ми само да ми праща храна и пари.Ще си правя каквото искам един вид.

Как не е смешно!? Прибираш се от училище и си вадиш кутията с вчерашната мусака и почваш да ядеш
    Аз съм 0409

Град
    Ти си яко тъп селяндур...

Мега фен
    Град
    София
    ^ Що не вземеш да млъкнеш вече?

До автора: където и да ядеш навън, ще ти излезе по- скъпо, отколкото ако си го сготвиш, така че имаш сега месец време, вечер гледай майката ти кое как прави и се учи. По- евтино ще ти излезе да си готвиш, отколкото да ходиш по заведения.

да много смешно abv01 нямам думи просто за такива като теб които гледат от високо

abv01, наистина си много зле!

Подкрепям идеята на Loshotia - научи се да готвиш някои по-лесни неща. Няма защо да се притесняваш, все пак нали и майка ти ще ти праща храна. Ще се спрваиш! : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

О.Това.Би.Било.Много.Яко!
    Ехеей, кеф. Аз да съм на твое място...
    Значи...според мен 30лв. на седмица не са толкова малко. Най-малкото можеш сандвичи да си правиш, салати, да си купуваш пиле на грил - по супермаркетите го продават. Въобще не мисля, че ще ти бъде по-удобно да ядеш навън. А и щом майка ти ще ти готви в неделя значи ще си имаш поне за два дни ядене

Все още ми е смешно
    Аз съм 0409

Град
    Все още ми е смешно
    Като си умствено изостанал така е. Келеш.

Да, нали?!
    Аз съм 0409

Щом майка ти ще ти дава храна неделя,значи няма да гладуваш,спокойно.Ще имаш все нещо за хапване,като някои неща ще ги изядеш първия и втория ден,а от другите може даже да ти останат за през седмицата(зависи за какво говорим,де).
    Ти се научи да си правиш по-елементарни неща.Накарай майка ти да ти покаже нещо и да се научиш.
    Можеш да си готвиш сам понякога,а друг път да си купиш нещо навън.
    Освен това си разпредели добре парите,за да ти стигнат за цялата седмица и да да не останеш последните дни без дори стотинка.
    П.С. Ех,и аз искам така в друг град да уча,ПЪК!Струва ми се яко.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Как не е смешно!? Прибираш се от училище и си вадиш кутията с вчерашната мусака и почваш да ядеш
    Ами като си толкова ербаб
    пращай му по 300 лева всяка седмица
    и ще яде само по кръчми

В противен случей се изнеси засрамен от темата
    и не се показвай

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Не съм го пратил на кръчма а в ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН
    Аз съм 0409

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Научи се да си приготвяш няква храна
    или си намери отракана пловдивчанка,но скромна
    да ти върти.... готвено у вас

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Забележете - СКРОМНА - защо ли го каза
    Аз съм 0409

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Забележете - СКРОМНА - защо ли го каза
    Няма лошо
    изпълнителни са

а ти що пишеш още тука?!

Щото ми е КЕФ
    Аз съм 0409

Мега фен
    Ок,мерси за отговорите,но аз имам предвид да ми кажете конкретно кво мога да си направя.. Аз например се сещам за едни спагети в малки пакетчета - 0,75лв. бройката, като с 2 се наяждаш супер! А и аз няма да имам печка,та да си готвя,в микровълновата к'во мога да си правя? ;\\
    По принцип аз си готвя сам от сигурно 1-2 години,всмисъл каквото мога,защото готвенето ми е хоби и много работи мога,но без печка... Може да запаля врата на съквартирантчето ми и да печа чушки там,ама много мирише... Не става... Ако може по-конкретни раоти да ми кажете..
    А към abv01 - Сельо,аз не съм казал,че майка ми ще ми прави някви манджи,а и ако ми напрай нещо вечерта (тогава си хващам влака) и след 1;30 часа като се прибера и си го сложа в общежитието в хладилника мислиш ли,че ще се развали до сутринта бе,пумак? Ако ми даваха по 100 лева на месец много ясно,че всеки ден щях да съм на заведение,но уви - реалноста не е такава. Да ти начупи пръстите някой дано,селска пръчка такава!

Град
    Знаеш ли,можеш да пробваш да си размразиш от тези пици готовите.Има някои вкусни. Освен спагетите,можеш супи на Маги...

Ето какво открих в нета:
    Пиле с ориз
    (в микровълнова):
    * 1 глава лук (нарязан на ситни кубчета)
    * 1 ч.ч ориз
    * 1-2 кубчета булйон
    * пилешко месо за около 3 порции(бутчета, бяло месо, крилца -според вкуса)
    * 1-2 лъжици мазнина
    * 2 1/2 ч.ч. вода
    Лука слагаме в йенска тенджера (или друг подходящ съд с капак), добавят се 1-2 с.л. вода и мазнината (аз лично не слагам).Захлупва се и се пуска за 43-4 минути на 100%. Добавят се булйончетата, черен пипер и др. подправки по желание, измития ориз, горещата вода и пилето(сурово). Отново захлупваме и в МВ за 20-25 мин. на 100%, докато оризът поеме водата( по средата разбъркваме). оставаме да почине 5 минутки и е готово за вкусно хапване

Задушени картофки с копър

6-7 средни картофа
    1-2 скилидки чесън
    3-4 стръка копър
    1 булйон или 1 ч.л. универсална подправка
    2с.л. вода
    масло или олои по желание
    Картофите(ако не са пресни де Grin ) се обелват и нарязвар за едро(половинки, четвъртинки, едри кубчета...), чесънчето на филийки. Всичко се слага в МВ 20-тина минути на пълна мощност (в зависимост то количеството картофи) под капак, като по средата се разбърква и се слага наситнения копър.

**Ако картофоте не се белят, то кората им се надупчва с ножче, за да не се пръснат.

Можеш да си приготвяш всякакви видове гювечета. Много бързо и лесно стават. За около 5-7 мин и си готова с вечерята.

Също кремвирши с кашкавал, можеш да вариш ориз, да задушаваш месо, картофи.

Дано съм ти помогнала,ако не ти е достатъчно кажи.

Няма да умреш от глад спокойно!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Знаеш ли,можеш да пробваш да си размразиш от тези пици готовите.Има някои вкусни. Освен спагетите,можеш супи на Маги...

Ето какво открих в нета:
    Пиле с ориз
    (в микровълнова):
    * 1 глава лук (нарязан на ситни кубчета)
    * 1 ч.ч ориз
    * 1-2 кубчета булйон
    * пилешко месо за около 3 порции(бутчета, бяло месо, крилца -според вкуса)
    * 1-2 лъжици мазнина
    * 2 1/2 ч.ч. вода
    Лука слагаме в йенска тенджера (или друг подходящ съд с капак), добавят се 1-2 с.л. вода и мазнината (аз лично не слагам).Захлупва се и се пуска за 43-4 минути на 100%. Добавят се булйончетата, черен пипер и др. подправки по желание, измития ориз, горещата вода и пилето(сурово). Отново захлупваме и в МВ за 20-25 мин. на 100%, докато оризът поеме водата( по средата разбъркваме). оставаме да почине 5 минутки и е готово за вкусно хапване

Задушени картофки с копър

6-7 средни картофа
    1-2 скилидки чесън
    3-4 стръка копър
    1 булйон или 1 ч.л. универсална подправка
    2с.л. вода
    масло или олои по желание
    Картофите(ако не са пресни де Grin ) се обелват и нарязвар за едро(половинки, четвъртинки, едри кубчета...), чесънчето на филийки. Всичко се слага в МВ 20-тина минути на пълна мощност (в зависимост то количеството картофи) под капак, като по средата се разбърква и се слага наситнения копър.

**Ако картофоте не се белят, то кората им се надупчва с ножче, за да не се пръснат.

Можеш да си приготвяш всякакви видове гювечета. Много бързо и лесно стават. За около 5-7 мин и си готова с вечерята.

Също кремвирши с кашкавал, можеш да вариш ориз, да задушаваш месо, картофи.

Дано съм ти помогнала,ако не ти е достатъчно кажи.

Мерси,но пиле с ориз не ми се играе да готвя,същото и с картофките,обаче за гювечето не се бях сетил! Мерси все пак,ако намериш още нещо - пиши!

ПП-Момче съм,не момиче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си