.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 184
    Купувай си и плодове и много внимавай със сухата храна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Купувай си и плодове и много внимавай със сухата храна.
    Не мога да карам на плодове много време,щот' омръзват...

Голям фен
    И си разпределяй добре парите, защото аз в началото като заминах така да живея в друг и много не си правех сметката.Случвало ми се е до петък да остана с 60ст. и да не мога да се прибера
    Иначе 30лв. не са много...Ако трябва да даваш пари за пътни до родния си град всяка седмица или през седмица ще ти е малко трудно да изкарваш.Затова няма дя висиш все по кафетата
    Относно храната, ще казваш на майка ти да ти готви поне 2-3 манджи, че и повече.Така ще ти се налага да си взимаш храна само в даскало.
    Лека по лека ще научиш тънкостите на това оцеляване
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако питаш мен я спри тая диета,просто се ограничавай откъм хляб и сладко.Вие момчетата сте много лесни за сваляне на кг иначе може да си пържиш яйца или да си правиш спагети,салати (докато още има пресни зеленчуци) ,супи.И в кауфланд доколкото знам има такива готови храни и не са скъпи... идеи много
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    1.Кекс в микровълновата само за 9 мин
    Продукти:
    125 г масло
    125 г брашно
    125 г захар
    100 г орехи
    1 с.л. (10 мл) ром
    4 бр. яйца
    1/2 пакетче бакпулвер
    150 г марципан
    мазнина за формата
    брашно за формата

В порцеланова купа се смесват размекнатото масло, брашното, захарта, 50 г нарязани орехи, ромът, яйцата и бакпулверът. Разбърква се добре с миксер до получаването на гладко тесто. Слага се в намаслена и поръсена с брашно форма и без да се похлупва, се държи 9 минути при 600 Вт. Оставя се да изстине малко и се обръща. Марципанът се разтопява за 1 и 1/2 минути при 600 Вт и кексът се покрива с него. Гарнира се с цели орехови ядки.

2.Пълнени чушки пак в микровълнова:
    2 бр. червени чушки
    2 бр. моркови
    80 г ориз
    10 бр. фъстъци
    1 с.л. розмарин
    олио

Отрязва се капаче на чушката, почиства се от семките, измива се и се подсушава. Морковът се обелва и се настъргва на едро, смесва се със сварения ориз, нарязаните фъстъци, розмарина и олиото и се пълни в чушката. Слага се отрязаното капаче, похлупва се и се държи 5 минути при 600 Вт.

3.Кренвирши с бекон
    Продукти за 3 порции:
    6 кренвирша
    около 150-200 гр кашкавал
    около 150 гр бекон
    масло 1 суп. лъж.

Обелете кренвиршите и разрежете на две по дължина. Нарежете от кашкавала дълги лентички. Поставете във всеки кренвирш по една. Увийте с нарязания на тънко бекон. Поставете в намазана с масло тавичка, ако ще печете в традиционна печка или в подходящ за микровълнова фурна съд. Печете съответно 10-15 минути на около 200 градуса или 3-4 минути на най-силната степен на микровълновата.

4.Картофи по савойски

Продуктиза 3-4 порции)
    700 г. варени картофи,2 скалидки чесън,250 мл. зеленчуков бульон,2 яйца,сол,едър шарен пипер,80 г. настърган кашкавал.

Начин на приготвяне:
    1.Картофите се обелват и се намачкват.Поставят се в микровълновия съд.
    2.Към зеленчуковия бульон се прибавят яйцата,чесънън,солта и пипера и с така получената смес се заливат картофите.
    3.Поръсват се с кашкавала,похлупват се и се пекат първоначално 4-5 минути на 100%.След това похлупакът се маха и се пекат още 10 минути на 50%.

Град
    БЪРЗО ГЮВЕЧЕ ЗА РАБОТЛИВЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ

около 50гр. сирене се слага на дъното
    добавя се салам, кренвирши или друго месо по ваш вкус, но предварително приготвено
    1/2 пресен домат или 1с.л.доматен сос, дори кетчуп става като няма друго
    поръсва се с чубричка , чер пипер на вкус и малко сол ако сиренето е по-безсолно
    покрива се с кашкавал
    1-2яйца най-отгоре като пробиете жълтъка
    слагате и не повече от 1 пръст вода, покривате и мятате в микровълновата за 4-5 мин.
    По ваше желание може да добавите и други продукти.
    Добър апетит!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    БЪРЗО ГЮВЕЧЕ ЗА РАБОТЛИВЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ

около 50гр. сирене се слага на дъното
    добавя се салам, кренвирши или друго месо по ваш вкус, но предварително приготвено
    1/2 пресен домат или 1с.л.доматен сос, дори кетчуп става като няма друго
    поръсва се с чубричка , чер пипер на вкус и малко сол ако сиренето е по-безсолно
    покрива се с кашкавал
    1-2яйца най-отгоре като пробиете жълтъка
    слагате и не повече от 1 пръст вода, покривате и мятате в микровълновата за 4-5 мин.
    По ваше желание може да добавите и други продукти.
    Добър апетит!

А може ли да се уженя за теб,та да ме научиш на някои тънкости?

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Малко странно изглежда-казваш че искаш нещо лесно и бързо за ядене да можеш да готвиш в микровълновата,а после това не ти харесва,онова омръзва...когато се бориш за оцеляване сух хляб ще ядеш ако трябва .В твоето положение не е толкова трудно щото можеш да си готвиш ранзи работи....гювечетата са добра идея,картофи можеш да си вариш в микровълновата(те са и доста здравословни)...абе идеи много-можеш да си земеш направо една книжка за готвене в микровълнова и да импровизираш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monka
    И си разпределяй добре парите, защото аз в началото като заминах така да живея в друг и много не си правех сметката.Случвало ми се е до петък да остана с 60ст. и да не мога да се прибера
    Иначе 30лв. не са много...Ако трябва да даваш пари за пътни до родния си град всяка седмица или през седмица ще ти е малко трудно да изкарваш.Затова няма дя висиш все по кафетата
    Относно храната, ще казваш на майка ти да ти готви поне 2-3 манджи, че и повече.Така ще ти се налага да си взимаш храна само в даскало.
    Значи от панса до даскалото има 1 час път,ще сменям 2 автобуса и за двата ще имам карти,така или иначе.. Ще се пребирам в Петък от даскало и Неделя пак отивам в панса и наще ще ми дават отделно кинти за влака,а и за там също ще имам карта!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Значи от панса до даскалото има 1 час път,ще сменям 2 автобуса и за двата ще имам карти,така или иначе.. Ще се пребирам в Петък от даскало и Неделя пак отивам в панса и наще ще ми дават отделно кинти за влака,а и за там също ще имам карта!
    Ще се оправиш няма страшно
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    А може ли да се уженя за теб,та да ме научиш на някои тънкости?

Пица без тесто
    ПОРЦИИ: 1
    ПРОДУКТИ:
    1 яйце варено - 60 гр
    сирене - 150 гр.
    домат - 50гр.
    пиле филе - 50 гр.
    кашкавал - 50 гр.
    сусам - 1с.л. (15гр.)
    маслини 10 бр. - 50гр.
    ПРИГОТВЯНЕ:
    Нарязано на 5 колелца яйцето се нарежда в плитка чиния. След това сиренето - натрошено, доматите на 5 колелца. Пилето се нарязва на малки парченца и се слага отгоре. Настъргва се кашкавала върху пилето, поръсва се сусама и се нареждат маслините. Пече се на средна топлина в микровълнова за 5-6 мин, докато се разтопи кашкавала хубаво.

Град
    Пловдив
    тъй като живея в тоя квартал ще се опитам да те насоча.освен лафки и магазинчета до Стоителния не се сещам да има закусвалня или нещо такова.питай дали имате стол и се запиши.можеш да си взимаш храна от Сани(на 10 минути път ти е) всякаква,за цени не мога много да те насоча,но е много добра,майка ми е взимала няколко пъти.(те там ти я слагат в едни кутии ала-бала)
    носи си храна от вас,няма нищо лошо,недей да си харчиш парите за глупости.най-много като си видиш съквартиранта може някой път да се разбирате с него и да си взимате по-голямо количество готова храна и да делите парите.пак ще си на далавера друго другоо ако се сетя ще ти пиша
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ъъ автора,видях твоя снимка в някоя от темите за снимки и се засмях с глас честно!Къде се видя дебел не знам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Пловдив
    Ще се оправиш няма страшно
    за картата за влака-не си взимай преди 30 септември,защото тогава изтичат всички,независимо кога си я изкарал.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ъъ автора,видях твоя снимка в някоя от темите за снимки и се засмях с глас честно!Къде се видя дебел не знам

Както се казва по селски ; Найш кво шкимбйе имам? Тоест имам голям корем,като бременна хлебарка съм, виж ся,сметни, 163 някъде съм висок и съм 57 кг. ужас, уж момчето трябва да е стегнато,ала бала, а аз съм прасе и половина, сега всеки ден карам минимум 10 км. колело - 5 слизания и 5 качвания от нас до гарата... :х

Към tonnie_ (май така беше) : Айде дай си skype-а,че искам да те питам някои работи за Пловдив и магазини,мноооого е спешно!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    тъй като живея в тоя квартал ще се опитам да те насоча.освен лафки и магазинчета до Стоителния не се сещам да има закусвалня или нещо такова.питай дали имате стол и се запиши.можеш да си взимаш храна от Сани(на 10 минути път ти е) всякаква,за цени не мога много да те насоча,но е много добра,майка ми е взимала няколко пъти.(те там ти я слагат в едни кутии ала-бала)
    носи си храна от вас,няма нищо лошо,недей да си харчиш парите за глупости.най-много като си видиш съквартиранта може някой път да се разбирате с него и да си взимате по-голямо количество готова храна и да делите парите.пак ще си на далавера друго другоо ако се сетя ще ти пиша
    Аз го видях днес... не ми допадна много много,но ще се примиря.. все пак 5 години ще деля 1 стая с него.. :х Всмисъл не ми допадна,защото аз съм по-"нахакан" така да се каже,ако ме поканят на купон или просто да се съберем да си говорим аз ще приема и ще си уча вечерта, а той дори вече знае кога трябва да ставаме,к'ви автобуси ще хващаме... А и ако случайно запаля цигара пред него или (това се случва 1 път годишно) си взема бира, че ми се допие (малка кутийка,от най-малките) той ще ме изпорти... Ама както и да е,това са си мои проблеми,все пак това за Сани ми допада,определено ми допада,защото аз ОБОЖАВАМ такива магазини...

Пфф и боб си направи
    Аз съм 0409

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от abv01
    Пфф и боб си направи
    На майка ти пут#ата ще сготвя!

Газов котлон ше си отнесеш ли
    Аз съм 0409

Град
    abv01 да не чувам детски глас!Тихо!

Мега фен
    Не,горелка,че по-лесно да пърля на майка ти дупенцето и да мирише на гомненца!

Хаха,евала

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от flip95
    Хаха,евала
    Вместо да ми викаш "евала" пиши по темата.. ;d

Хаха,евала
    Ми папкай манджичките на мама,яж баници и кифли и си сготви нещо лесно.Даже аз мога да си сготвя бая неща а съм на 14

Мега фен
    Хаха,евала
    Ми папкай манджичките на мама,яж баници и кифли и си сготви нещо лесно.Даже аз мога да си сготвя бая неща а съм на 14
    Давай скайп бате да се учим взаимно .. Аз мога да готвя мнооол раоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си