- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Само 30 лева на седмица...
На колко годинки си,мойто момче?Първоначално написано от abv01
абе олигофренче, що не си затвориш шибаната човка, а?!!Първоначално написано от abv01
темата се е превърнала в сметище.. Човекът просто искаше да попита.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Виж братле,аз на тоя тип хора им викам "селски пръчки''...![]()
Не съм от село, за разлика от теб.Първоначално написано от abv01
Първоначално написано от abv01
Радвай се... докато можеш.
И ти си същия селяндур.Първоначално написано от thegmin
не аз съм от гъза на географията.Първоначално написано от iwancho
![]()
Първоначално написано от thegmin
Пич,и ти ли почваш ся? Ае стига вече... ;\
Офф кви кретени има из тоя форум не е истина...момчето пита нещо вие почвате да му се подигравате и присмивате , осъзнайте се бе , какво целите с тва?!
Пич наистина май ще е най-добре да се научиш да готвиш.Примерно омлет да си правиш или да си изпържиш яйца , спагети да си сготвиш пак е добра идея.Научи тези по елементарните "манджи" и всичко е ОКЕЙуспех
Ауе ти да не ме следиш? Днес си правих сутринта 4-5 бъркани яйца и на обед към 6-7 (то вечер вече де... ;д ) си правих спагети.Първоначално написано от missionimpossible
ПП-Аз съм цар на тея лесните раоти!
ПП2 - Е как да си пържа яйца,като имам микровълнова? Мога да си загрея вратЪ и там,ама мноо ток хаби...
Мда следя теПървоначално написано от iwancho
разкрит съм
![]()
ми тогава няма да е зле да си вземеш едно малко котлонче и си готов.Екато си цар на тези лесни работи тогава нямаш проблеми![]()
Първоначално написано от missionimpossible
Братле,закво напрао не си купя каравана,а? ;d
То в тая стая ще има - гардероб,мивка,2 легла,хладилник,микровълно ва,тостер,2 стола,шкаф и само газовия котлон ми остава да си запаля задника... xD
Раоти с микровълновата ще прая... xD
Хубаво де , ти попита и аз само ти дадох идея нищо повече![]()
Не ве, наистина. Един котлон ако е газов е лоша идея, но иначе си е ок. Гледай друго да не направиш ти, иначе късмет ти пожелавам.
Ето една хубава тема.
Първоначално написано от Ballbreaker
Мда,добра е темата,ако имаше още повече такива щеше да е суперррр!
Първоначално написано от abv01
Неразбирам кво ти е толкова смешно![]()
![]()
А и по темата :Провери в някой по голям магазин примерно Кайфланд или Метро там е по евтино(то се знае де )![]()
![]()
Тва П Г САГ строителния ли е ?
Ако е така значи е близо до Лаута и Екскалибур.Там няма много лафки или тем подобни,има метро и техномаркет но няма да ти свърши работа.Не е като на центъра през 5 метра лафка.От Асеновград ли си?
Ако си от там защо не пътуваш просто с рейс до Пловдив по-евтино излиза 2-3 лв. ли е билета и има някаква карта за намаление
браво, бравояко даскало
(от Плд съм)
ами ако не пушиш и не пиеш 30 лв ще ти са предостатъчно за да си хапваш добре навън, а и то там са много училища едно до друго и храна има многото автото, ТОХ-а, васила ехееее :Д
От Сопот съм,ако бях от Асеновград много ясно,че всяка сутрин с автобусче щях да си пътувам... Не съм чак толкова прост!Първоначално написано от remix1912
![]()
Аз отделно си имам към 60 лева спестени,ако ми потрябват няк'ви пари чак толкова,а относно пушенето и пиенето - не пия.. Най-много някой път да запаля 1.. ;DПървоначално написано от PepSsSi