.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 184
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    я кайи ся зна4и си мом4е и си на диета аз се опивам да ка4а колкото се може поже4е килца и ж краина сметка каж е проблема- какво да яде6 ли ми храната дето маикати я прави не ти ли стига се някяк сте се справи6
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    я кайи ся зна4и си мом4е и си на диета аз се опивам да ка4а колкото се може поже4е килца и ж краина сметка каж е проблема- какво да яде6 ли ми храната дето маикати я прави не ти ли стига се някяк сте се справи6

НАУЧИ СЕ КАК ДА ПИШЕШ,ТОГАВА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯВАМ ВСИЧКО!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Иха, в друг град, трябва да се оправяш сам. Доста трудно ще ти бъде в началото, предполагам. 30 лв. на месец са достатъчни, щом в събота и неделя майка ти ще ти готви, съответно в понеделник ще можеш да ядеш, та даже и във вторник. Останалите дни можеш да си говиш рецептите, които бяха писани в другата тема, да си купуваш готови храни или пък пица на парче - все пак 1 лв. и нещо е. Аз имам един въпрос - къде ще живееш? В смисъл какво ще има в стаята\апартамента и дали ще си сам?

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    elito6754, става въпрос за 30 лв. на седмица как за 1 месец... и прочети първата страница - там ясно пише какво има в стаята.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    elito6754, става въпрос за 30 лв. на седмица как за 1 месец... и прочети първата страница - там ясно пише какво има в стаята.
    Няма проблем,ще й обясня,така или иначе няма какво да правя сега...

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Иха, в друг град, трябва да се оправяш сам. Доста трудно ще ти бъде в началото, предполагам. 30 лв. на месец са достатъчни, щом в събота и неделя майка ти ще ти готви, съответно в понеделник ще можеш да ядеш, та даже и във вторник. Останалите дни можеш да си говиш рецептите, които бяха писани в другата тема, да си купуваш готови храни или пък пица на парче - все пак 1 лв. и нещо е. Аз имам един въпрос - къде ще живееш? В смисъл какво ще има в стаята\апартамента и дали ще си сам?

Знаачии,ще съм на общежитие в на Английската,понеже ПГСАГ си нямат свое,стаята няма да е особено голяма.. Ще има:
    1. мивка
    2. хладилник
    3. гардероб
    4. нощно шкавче х 2
    5. легло х 2
    6. бюро х 2
    7. шкафче някакво за вилици,лъжици,etc

Ииии,това мисля,че трябва да е.. А относно това,дали ще съм сам.. - не,ще си имам съквартирант...

Супер фен Аватара на storex
    Не мога да ти помогна, посочвайки ти заведения, щото не са ми ясни тези в квартал Каменица, но ти пожелавам успех и да успееш да се справиш със ситуацията. За да го направиш, избий си първо от главата идеите за денонощни навъртания около момичетата, както беше написал в една тема Успех!
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Не мога да ти помогна, посочвайки ти заведения, щото не са ми ясни тези в квартал Каменица, но ти пожелавам успех и да успееш да се справиш със ситуацията. За да го направиш, избий си първо от главата идеите за денонощни навъртания около момичетата, както беше написал в една тема Успех!
    Дано...

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ясно. Извинявам се, не съм прочела внимателно. Ами, щом ще си със съквартирант може да си разпределяте храната. И успех в новия град!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Ясно. Извинявам се, не съм прочела внимателно. Ами, щом ще си със съквартирант може да си разпределяте храната. И успех в новия град!
    Мерси!

Мега фен
    Hякой няя ли да пише? ;\

Да ти кажа най-евтино излиза да си взимаш неща от супера и да си правиш вкъщи.Например - спагети за микровълнова (които стават и за газов котлон, приготвят се (независимо каква марка са) като се оставят в много гореща вода за 5-7 мин., като станат готови просто стават по-меки, но не много по-дебели/с тях просто няма как да сгрешиш в готвенето много е лесно и бързо), готова храна, зеленчуци и плодове (евтини са), консервирана храна (русенско варено , риба, гъби и т.н.) и мн. др. Също няколко пъти в седмицата можеш да си позволиш да ядеш навън, ама не знам просто това как става с 30лв за една седмица. Но ще стане, ако пробваш това със супера, защото е най-евтиния вариант.

Едит: А, я кажи улицата на т'ва общежитие, ако мога да ти кажа някое евтино заведение с нормална храна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Да ти кажа най-евтино излиза да си взимаш неща от супера и да си правиш вкъщи.Например - спагети за микровълнова (които стават и за газов котлон, приготвят се (независимо каква марка са) като се оставят в много гореща вода за 5-7 мин., като станат готови просто стават по-меки, но не много по-дебели/с тях просто няма как да сгрешиш в готвенето много е лесно и бързо), готова храна, зеленчуци и плодове (евтини са), консервирана храна (русенско варено , риба, гъби и т.н.) и мн. др. Също няколко пъти в седмицата можеш да си позволиш да ядеш навън, ама не знам просто това как става с 30лв за една седмица. Но ще стане, ако пробваш това със супера, защото е най-евтиния вариант.

Едит: А, я кажи улицата на т'ва общежитие, ако мога да ти кажа някое евтино заведение с нормална храна.

Т'ва със спагетите ми е запазена марка.. А за улицата - не знам... :s

Абе, аз я намерих в интернет (бул. България, с/у Окръжна болница), но не мога да се ориентирам къде точно на булеварда, не я знам тая болница. Все пак и аз съм нова в града.

Предполагам, че е някъде м/у Окръжната и Езиковата. Ето как са на картата: http://i26.tinypic.com/2dqix52.jpg Вижда се близо един хипермаркет, а малко по-наляво има още един.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Абе, аз я намерих в интернет (бул. България, с/у Окръжна болница), но не мога да се ориентирам къде точно на булеварда, не я знам тая болница. Все пак и аз съм нова в града.

Предполагам, че е някъде м/у Окръжната и Езиковата. Ето как са на картата: http://i26.tinypic.com/2dqix52.jpg Вижда се близо един хипермаркет, а малко по-наляво има още един.

Ти къде ще учиш в Пловдив?

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Offtopic: Шапка ти свалям че си навит да живееш сам(тъй де със съквартирант) и си само на 14. Много ми е интересно как ша се развият нещата.
    А по темата, излглежда че си доста добре подготвен, няма да стоиш гладен.

И 1 рецепта от мене за на бързо:
    1. Взимаш 1 картоф, желателно по голям, и го слагаш в микровулновата за около 4-6 минути в зависимост от големината. Също има значение и от микровулновата така че може и да трябва да експериминтираш с времето.
    2. Белиш картофа(малко пари) и го цепиш на 2 или 4
    3. след което с 1 вилица леко намачкваш всяка полвинка/четвъртинка(тук целта не е да стане на каша). Слагаш малко маргарин отгоре докато е още топъл картофа да може се порастопи и сол на вкус.
    Въобще не съм добре с готвенето но това и аз мога да го правя.

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Seattle
    Offtopic: Шапка ти свалям че си навит да живееш сам(тъй де със съквартирант) и си само на 14. Много ми е интересно как ша се развият нещата.

1. Взимаш 1 картоф, желателно по голям, и го слагаш в микровулновата за около 4-6 минути в зависимост от големината. Също има значение и от микровулновата така че може и да трябва да експериминтираш с времето.
    3. след което с 1 вилица леко намачкваш всяка полвинка/четвъртинка(тук целта не е да стане на каша). Слагаш малко маргарин отгоре докато е още топъл картофа да може се порастопи и сол на вкус.

Как не ти е гръмнала микровълновата...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Цитирай Първоначално написано от Seattle

Как не ти е гръмнала микровълновата...
    микровулнова, бе
    четеш ли

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Щом майка ти ще ти дава храна неделя,значи няма да гладуваш,спокойно.Ще имаш все нещо за хапване,като някои неща ще ги изядеш първия и втория ден,а от другите може даже да ти останат за през седмицата(зависи за какво говорим,де).
    Ти се научи да си правиш по-елементарни неща.Накарай майка ти да ти покаже нещо и да се научиш.
    Можеш да си готвиш сам понякога,а друг път да си купиш нещо навън.
    Освен това си разпредели добре парите,за да ти стигнат за цялата седмица и да да не останеш последните дни без дори стотинка.
    П.С. Ех,и аз искам така в друг град да уча,ПЪК!Струва ми се яко.
    Наистина трябва да си разппределиш добре парите.. Падат ти се по 5 лв на ден..Но примерно единият ден ще си пазаруваш за два дни и така..Според мен ако ги разпределиш правилно няма да имаш проблеми..Аз също ходя с по 5 лв на даскало, като 2.20 са ми за път.. И пак оспявам да спестя някой лев..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Щом майка ти ще ти дава храна неделя,значи няма да гладуваш,спокойно.Ще имаш все нещо за хапване,като някои неща ще ги изядеш първия и втория ден,а от другите може даже да ти останат за през седмицата(зависи за какво говорим,де).
    Ти се научи да си правиш по-елементарни неща.Накарай майка ти да ти покаже нещо и да се научиш.
    Можеш да си готвиш сам понякога,а друг път да си купиш нещо навън.
    Освен това си разпредели добре парите,за да ти стигнат за цялата седмица и да да не останеш последните дни без дори стотинка.
    П.С. Ех,и аз искам така в друг град да уча,ПЪК!Струва ми се яко.
    Наистина трябва да си разппределиш добре парите.. Падат ти се по 5 лв на ден..Но примерно единият ден ще си пазаруваш за два дни и така..Според мен ако ги разпределиш правилно няма да имаш проблеми..Аз също ходя с по 5 лв на даскало, като 2.20 са ми за път.. И пак оспявам да спестя някой лев..

Ще видим...

Град
    Варна
    опитай се да ги накараш поне по 35

Град
    Dresden
    I da ne zabravqme-salati, nai-lesnoto qdene, koeto moje da se napravi. Ina4e e kofti 4e ima6 samo mikrovulnova, ako be6e normalna pe4kata 6te6e da e kude kude po-dobre.

btw: Ima edna knijka- svetkavi4ni qstiq, v tiq slu4ai e nai-podhodq6ta

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    опитай се да ги накараш поне по 35

Ще видим...

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    От картоф да гръмне микровълнова? Аз трябва да съм сменил поне 20-тина ако беше така.

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    първо искам да попитам abv01 да се обадяли на зоопарка в стз да им кажа че намерихме маимуната която избяга

а сега до иванчо
    1.6 лева на ден хич не са малко
    2.микровълновата може се ползва не само за топлене - може и да се готви и още много неща ( така че си купи книга за готвене в микровълнова или си намери рецепти в нета )
    3.разпределяиси парите избягваи да харчиш повече от 5 на ден защото може нещо да се случи и да ти се наложи 1 ден да дадеш повече пари и така може и да останеш гладен някои ден . а в дните когато ядеш това което ти праща маикати избягваи да харчиш излишно
    4.може на определено време с родителите ти да ходите до метро или някои подобен магазин за да те запасят с от тези разтворими спагети и супи или консервираните храни
    5. не знам дали в пловд има аскент но там продават готова храна която е сравнително вкусна и е евтина
    6.китаиската храна поне тук в стз е доста евтина(зависи какво си взимаш де ) и мн ама мн вкусна едно блиудо стига да се наяде едно семеиство от 3-4 души - така че може да си го делите със съквартиранта или да си го пребираш в хладилника за друг ден(е не да го оставяш да се вмирисва )

надявам се да съм помогнала и късмет

п.псори за правописните грешки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си