- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всяка 5 британка ходи без бельо на работа. А вие? (chuckle)
събира клиенти бих казал не погледиПървоначално написано от uBo
![]()
Човек като не знае какво да отговори е по-добре да си замълчи ти ако ходиш с посрани гащи си е твой проблем а не на другитеПървоначално написано от amk933
Вярно като не знаеш, какво да кжеш по-добре да не го беше писала това. аз не ходя с посрани гащи, но не можеш да ме убедиш, че е хигиенично да се ходи без бельо. То за това е измислено - не просто е хрумнало на някой.Първоначално написано от hristi
![]()
Ходи си както искаш,само на мен не ми казвай аз какво да нося,аз споделям,а не критикувам така,че си живей живота и не се бъркай в живота на другитеПървоначално написано от amk933
За всички които сте НЕПОСЛУШНИ ...
Според мен това убива всякаква тръпка...![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Да ходиш с бельо?Първоначално написано от doublet
И на мен ми се вижда доста нехигиенично без..![]()
..безПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Дали е хигиенично .. не знам, но убива тръпката![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Мхм. Представете си момичето е с някоя много къса пола, хваща буса да речем и сяда на седалката, но полата и е толкова къса, че оная и работа е директно допряна до тази мръсотия.Първоначално написано от doublet
![]()
А сега си представете, че вие сядате след това момиче на същата седалка.![]()
Б екой ще ти се вози по гола слива в спарения автобус бе![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами тук има една дето твърди, че не знае какво е бельо. Така че, като си сложи пола, познай какъв е ефекта (освен гледката)...Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Живота не може да е само удоволствие.. понякога срещаш и суровата истина![]()
Аз май само 1-2 пъти съм го пускал да се мандахерца, ма щото от бързане бях забравил да си сложа слиповече ма поне беше с кола
Мн е странно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
++++++Първоначално написано от mysterious93
Само, че моето са боксерки ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ша кажа на ваще че одите без гащи
Тез британките немате срам
Не съм ходила без бельо и няма и да пробвам.Струва ми се гнусно.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Смятам го за нехигиенично и нечистоплътно. Сами си правете изводите![]()
Мн е яко да ходиш без бельо. Често излизам с къса поличка и прозрачна блузка![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
Къде и какви са реакциите?
Катастрофи има ли![]()
много често го оставям мъжкото достойнство "на свобода", особенно лятото![]()
Е поне станахме две,че нещо много нападки срещнах от един комплексиранПървоначално написано от Drogiranata_
Незнам за вас, но смятам, че много по-възбуждащо би било някое секси бельо на работа, от колкото да ти се вижда целият набор от принадлежностти..![]()
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
На работа ли отиваш в този вид?Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
Та наистина ми се струва нехигиенично,а и като ходя с панталони,а те имат ръбове,няма ли да е малко неудобно?!
Но щом така им харесва на народа да ходят без бельо,да показват 'прелести' и дано НЕ лепнат някоя болест![]()
![]()
Лелеее чи кво им е на италианцитеПървоначално написано от Parallel
![]()
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~