Цитирай Първоначално написано от L31h4z
Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA

Специално думата абнормация можеш да намериш в Уикипедия...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...86%D0%B8%D1%8F

Въпроса е, че не е твой проблем аз на колко години съм, разбираш ли?
Wikipedia не ми е авторитетна. Вярно, има много информация, но не ме занимавай със сайтове, които са отворени за външно (от всеки потребител) "модериране" (като под това имам предвид обработка на информацията). Като ми дадеш линк към някой речник или по-авторитетен като цяло сайт пак ще говорим.
Освен това, хайде да ти се вържа, думата е толкова чужда, че дори не е чуждица за българския език - просто я няма. Това е като да използвам свободно думата обверсен, защото на английски има дума obverse. Там е работата, че представка "аб" в българският език няма.И ако "normal" се превежда като "нормален", това не значи, че abnormal, може да се преведе като "абнормален".
Ето ти един аргумент защо вики-то не е с толкова сериозна тежест за мен: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...81%D0%B5%D0%BD
Не съм се занимавал да го изпипвам, написах нещо що-годе смислено, колкото да не бъде махнато (и всъщност е вярно, но в българския език такава дума няма).
Все още коментарите ти нямат тежест.

А, да, относно това за годините...знаеш ли какъв е проблема?
Не е там проблема, че не е моя работа, а че си на 19 и си толкова женен, колкото и аз (а аз не съм женен...). Вярно, че в интернет пространството всеки може да бъде какъвто си иска, но не използвай разни измислици за да си придаваш някаква тежест в спорове:
ПП: Аз съм женен, за да не помислиш, че съм афектиран от някаква връзка.
Ето за любопитните, как точно разбрах, че си на 19. Едва ли има много хора с никнейм SWASTIKA, които използват думата "абнормация" (google it).

Доволен?
Дискредитиран си. Не ми се занимаваше, ама...
Та, щом лъжеш за такива глупости, дали вече си някакъв авторитет?
Както се казва: "Не важиш!".
Айде лека вечер.
Ти си по - болен и от луд.

На 20 съм и преди година подписах граждански брак. Сещаш ли се, мейт?

Живота си е мой, правя с него каквото си искам. Всеки може да подпише брак след навършването на 18 - я си рожден ден.

Ти си неистово малоумен човек, защото си се запънал за термините, все едно татко ти и майка ти са ги създавали.

Момче, не ме занимавай с тъпотията си. Сери по другите теми.

Има и друг живот, там извън термините.

Моите съболезнования, че не си женен, но това че ти не си, не значи, че и другите хора не трябва да бъдат. Сещаш ли се?

Ей сега точно за теб ще търся 209 линка за думата абнормация, защото твоят болен мозък го изисква. Ходи пий една бира, отпусни се, имаш някакво напрежение, което прехвърляш и на другите.

Айде с добро.