Първоначално написано от
SWASTIKA
Wikipedia не ми е авторитетна. Вярно, има много информация, но не ме занимавай със сайтове, които са отворени за външно (от всеки потребител) "модериране" (като под това имам предвид обработка на информацията). Като ми дадеш линк към някой речник или по-авторитетен като цяло сайт пак ще говорим.
Освен това, хайде да ти се вържа, думата е толкова чужда, че дори не е чуждица за българския език - просто я няма. Това е като да използвам свободно думата обверсен, защото на английски има дума obverse. Там е работата, че представка "аб" в българският език няма.И ако "normal" се превежда като "нормален", това не значи, че abnormal, може да се преведе като "абнормален".
Ето ти един аргумент защо вики-то не е с толкова сериозна тежест за мен:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...81%D0%B5%D0%BD
Не съм се занимавал да го изпипвам, написах нещо що-годе смислено, колкото да не бъде махнато (и всъщност е вярно, но в българския език такава дума няма).
Все още коментарите ти нямат тежест.
А, да, относно това за годините...знаеш ли какъв е проблема?
Не е там проблема, че не е моя работа, а че си на 19 и си толкова женен, колкото и аз (а аз не съм женен...). Вярно, че в интернет пространството всеки може да бъде какъвто си иска, но не използвай разни измислици за да си придаваш някаква тежест в спорове:
ПП: Аз съм женен, за да не помислиш, че съм афектиран от някаква връзка.
Ето за любопитните, как точно разбрах, че си на 19. Едва ли има много хора с никнейм SWASTIKA, които използват думата "абнормация" (google it).
Доволен?
Дискредитиран си. Не ми се занимаваше, ама...
Та, щом лъжеш за такива глупости, дали вече си някакъв авторитет?
Както се казва: "Не важиш!".
Айде лека вечер.