- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тера нова..
Преди си купувах дрехи от там .. но като видях след време кво се случва с тях се отказах просто и да влизам в тоя магазин ;хх
+ това се дразнех супер много като гледах поне 5 момичета на една и съща улица , дето имат еднакви дрехи от там .. и се отказах тотално , вече и не влизам там .. гадно се чувствам там :Д
Предпочитам Fox ^^ от тва подобие на магазин !![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз си купувах преди, но като видях, че всички носят от там (включително и момчетата) и ми секна ентусиазма. Плюс това нещо са се изоставили с колекциите - все едно и също въртят, даже да не стават и по-зле дрехите). Но качеството не е лошо, не знам от какво се оплаквате. Може би защото носите една дреха твърде често.Примерно ония лилавите тениски с кръгчетата биват скъсвани от носене
(м/у др-то са толкова тъпи и не ви ли дразни, че толкова хора има същите нз).
Едит: Хаха, и другото мнение почва като моето.![]()
Кой пък каза, че в Италия няма такъв магазин... Леля ми носи от там и така разбрах за тази марка. Но въпросът е друг, че това което ми е носила, не съм го виждала в тукашните магазини. Оглеждала съм се. Не съм и пазарувала.
Като всяка масова марка и на тази и мина модата. Дрехите не ми грабват окото => не съм си купувала никога.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Въобще не са качествени, в магазина дрехите са нахвърляни като на битак, просто рови и търси. Всичко шарено, цветове(и то какви цветове), и гърми една музика, която я чуваш в ушите си и след като си излязъл от магазина.
Оттам имам само една блуза - подарък, на първото пране единия шев се скъса.
^ аз преди година също много си купувах и всичките са ми качествени![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе я да ви питам излезе ли им есенно-зимната колекция в магазините, че да ида да разгледам, току виж нещо съм си харесала.![]()
НЕ
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
имат и добри неща... и са на горе долу добри цени
Аз пък нямам дрехи от там.Всички които са си купили дрехи от Terranova се хвалят и мислят,че е кой знае какво.Е аз не пазарувам от там![]()
Аз харесвам дрехите,но самото качествонеее.... Купих си тениска,която след второтоо или третото пране стана като чувал,къси панталонки който ми седяха нормално сега станаха като парцал.Една тениска,незнам аз ли не я обличам както трябва,ама по врата стана няква широка и раздърпана.Имам и дръги дрехи от там,от който не се оплаквам.Но повечето не струват
Дрехите с гореща вода ли ги перете? Ако да, сигурно затова стават като чували. Не че теранова са първо качество, ама все си мисля, че при пране със студена вода не би трябвало да има проблем.
От терановата имам няколко блузки и едни дънки, които бяха много много добро попадение, ама ги залях с мастило![]()
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
както казаха по - горе тези дрехи са модерни за хората,които не гледат новини и наистина нямат вкус.ако правхте първото щяхте да знаете, че точно в тези скъпи маркови магазини докарват пълни болклуци...няма начин да си взема дреха оттам нито са хубави шарените им парцалки,нито пък си заслужава толкова ''евтинките'' им цени.... ( лично мнение на човек, който наистина има стил
)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Имам едни най-обикновени дънки от там светли такива за 60лв. скъсаха се на 2 седмица.. После реших да си купя от пазара и си купих едни почти същите за 32 лв. и са здрави и изглеждат както съм ги купила а са на много пранета![]()
pff що така ги нападнахте бе на мен пък дрехите ми харесват...вярно е че качеството им не струва но![]()