- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, когато танцувате мръсно с някое момче....
изпитвате ли сексуална енергия или просто се наслаждавате на танца? Мислите ли си за секс, идват ли ви такива мисли (или поне усещате ли че го искате) ? Когато примерно си врете задниците в мъжките слабини има ли вероятност да се възбудите от тва или за вас е просто ей така...
не просто се отпускам и си танцувам![]()
Каква тема? Каква мисъл.... какво нещо
еми, да ти кажа - индивидуално си е
![]()
но определено винаги е ясно как това действа на момчето... винаги!
Абе какво толкова!?! Тъй като почти всяко момче изпитва сексуално удоволствие от такъв тип танц и му се провокират сексуални мисли(или поне винаги ще има секслуални мисли, може и да не усети чак сексуално удоволствие) се чудех при жените как се чувствата и как го възприемат(тъй като сте по сексуално занижени), толкова ли е трудно да кажете вместо да се дивите и ахкате....щото аз мога да си мисля, че и тя изпитва СЕКСА, ма нея да и е се тая и да си е ПРОСТО ТАНЦ без екстра емоции!Първоначално написано от Gnidi4ka
Ок, споко сега...Първоначално написано от Psychic
Може и тя да изпита някаква емоция, но много често се случва дори да не се помни с кого е танцувала. Случва се, момичетата отиват, за да се забавляват и отпуснат, но от друга страна нерядко и тя изпитва възбуда. Ама изпитва ли възбудя...ще си го покаже![]()
К'ви танци бе? На повечето (включително и на мен) ми става от прегръдка и целувка и се провокират мисли,апък от мръснишки танц и гей ще се надърви,ако е яка мадамата
![]()
не се пали бе менкой ти ахка споко сега
зависи от момичето ако те харесва ще го прави с чувство ако не нейна си работа и все пак секса е в основата на целия ни спор ми се струва![]()
ПО скоро не ... дори мога да не и обърна грам внимание, да сдухам шундата,а тя престава да танцува и сядаПървоначално написано от Adda
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ами зависи от чувствата ми към момчето. Може да танцувам с него за да го дразня и да го съблазня. Може да танцувам с някое друго само защото ми се танцува.. различно е. Ако ще го съблазнавам естествено, че ми минават разни мръсни мисли през ума.![]()
А всъщност на теб и на алекс има ли моменти когато не ви минават такива мисли ....Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Кирилицата е задължителна !
hamilcar
Cruel Intentions
е, за някой неща трябва да се знае...как, колко, къде... ^^ ако тя знае няма да я изгониш, няма и да поискашПървоначално написано от ubuntureload
Кирилицата е задължителна !
hamilcar[/b]
се тая,обикновено аз поръчвам танцьорки за мен и тайфата,после като си тръгвам отнасям у нас някоя![]()
Ами много ясно ... ако ме кефи бих си я треснал без да ми мигне окото .....Първоначално написано от Adda
Има, да.Първоначално написано от ubuntureload
(поне при мен)
И колко рядко се случва тва нещо ....Първоначално написано от BePoHuKa
Ами колкото и чудно да ти звучи доста рядко ми минават мръсни мисли. Само когато съм с гаджето си.Първоначално написано от ubuntureload
![]()
я, чат!![]()
...Наистина...зависи от момчето,от това какви чувства имаш към него-ако това е приятелят ми,естествено че си мисля за секс и всякакви подобни нещица...Първоначално написано от Psychic
![]()
Идват ми подобни мисли , ако момчето ме привлича![]()
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
ами повечето мръснишки танци водят до нещо повече, така че какво те интересува кво чувства мацката, докато "си вре задника в слабините" ти , като след това така или иначе ще я оправиш![]()