- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, когато танцувате мръсно с някое момче....
Mod FailПървоначално написано от bebok
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
емиии нее .. ноо ее някаксиии супер яко чуство .. спомнямм сии наскоро на концерта на Слави Трифонов постоянно бяхме така ,,ии денсахме![]()
Танцувам с доста хора,но това не значи,че ме привличат.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Зависи ако танцувам с някой нахалник в дискотеката просто е така за да отбия номера и след тва да го раскарам няма да почуствам нищо. Но ако танцувам с приятеля си определено има вероятност да се възбудя и да мисля за продължение.![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ооо веднъж това го направих на един мой приятел с цел само флирт и забавление, ама наскоро ми каза, че това все още си го спомня мноого добре.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Аз лично НЕ изпитвам някакво сексуално удоволствие,наслаждавам се на танца![]()
Нямах си и идея, че мислите толкова дървено всички жени![]()
Наслаждавали се на танца.. кво има да се наслаждаваш на един танц..
хах ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нароооде![]()
повечето момичета затова танцуват с момченце така
идеята е да ги накарат да ги искат, щото те ги искат ииииииии такива работи ...
в много редки случаи си танцуват ей така за удоволствие![]()
+1Първоначално написано от ByK
![]()
танцувам![]()
[quote="Gnidi4ka"]Първоначално написано от Adda
+1
И при мен така, само дето няма да си го спомня само той ами и още 10-15 човека, които си нямаха партньорка и плакнеха очи на гледката застанали в кръг около нас. Той определено почна да си мисли и за продължение след танцаПървоначално написано от Magic_Girl
ама на мен ми беше просто за момента, но и може би за да покажа на един друг какво изпуска, щото той си седна
![]()
![]()
![]()
както и да е , и DJ беше симпатяга такива песни пуска, че само дето не се съблякохме .... от рода на Kevin Little - Turn Me On и така нататък (помня на тая не издържа , почна да става нещо, чак се уплаших
)
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
ми, много ясно, няма да отида да танцувам така с някого, който ми е много антипатичен, то верно танц си е само, ама се пакПървоначално написано от dreaml1nd_
Aбае бате ако не съм пиян като магаре и ако не е тъмно не мога да наеба всяка ... + тва много обичам да свалям оборотите на високооборотните разпоретини .... правя ги сами да си говорят ....Първоначално написано от Maskata
Нооо като се напия и ръждясала мога да наеба ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Еми мн зависи с кого танцувам![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Еми да, ако играем менует или танго се наслаждаваме, ама на еротичен танц... пак се наслаждаваме, ама по друг начин.Първоначално написано от MakeMeLaugh
И нее, въобще няма да ми мине секс през главата.
П.П. Т'ва беше за мама.![]()
Да![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Е зависи... имала съм подобна случка, но бях и пияна![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
По леко с действането...Не всички се държим като невиждали,айде моля ти се ся....Първоначално написано от Adda
Big cock is here