- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той иска само секс от мен.
надявам се да ми дадете добър съвет, защото положението е много зле.тръгнахме през март тази година, а започнахме да го правим чак юни (по мое желание), но той нямаше нищо на против да изчака. обаче проблемите почнаха след юни. оттогава ме търси, само когато му се прииска да ме изчука. когато му откажа, се цупи и ми прави фасони. егати. кажете какво да правя , бе хора? може да ви звучи банално, но да, обичам го въпреки всичко и поне доскоро си мислех, че сме идеални един за друг; че много си приличаме бла бла... но съдейки по държанието му, трябва ли да проумея, че е като всички останали? че иска само едно единствено нещо от мен?
,,само когато му се прииска да ме изчука,, ti si mn prosta ma, ti sama ne se uvajavash kak iskash toi da te uvajava....ti go chukash to ti vika -obicham te-
В крайна сметка, по който и път да тръгнат мъжете стигат до едно и също място: "сваляй гащи за проверка"![]()
Според мен трябва да го оставиш на сухо за известен период от време да видиш как ще реагира, ще се промени ли отношението му към тебе, другия вариант е да му кажеш как се чувстваш, въпреки че ако много го обичаш, каквото и да ти каже ще му повярваш безпрекословно. А винаги можеш да го зарежеш![]()
Явно не намира нищо интересно в теб,освен секса.То е от ясно по-ясно.Ако те устройва това-продължавай,ако не-късайте и тва е.Опитала си се да го изпиташ дали държи на теб,но сама си паднала в капана.![]()
секса ме устройва и то много. но в една връзка не може да съществува единствено той нали? освен ако не сме fuck buddies. няя значение. искам да кажа, че обичам да правим секс. но как да го вразумя, че не можем да го правим постоянно и че има други удоволсвия в нашата връзка? болно ми е , че ще трябва да го резна, все пак не искам да изпускам единственото ми гадже досега, с което се кефя наистина в леглото.
Ами на каква възраст сте, ако не е тайна? За него може би е моментът, в който няма да се занимава с нищо сериозно или изобщо не иска да има момиче в живота му. А, да, и има ли някоя друга с която има интимни отношения? Ако не, значи си дава време... и може би пак ще е с теб.
e shtom go obichash NAISTINa nema kak da ne go REZNESH kakto kazvash tiREZNI GO REZNI GO REZNI GO!!!
Според мен ти изневерява... зарязвай го.![]()
честно казано, не мисля, че ми изневерява. аз съм му първата. на практика аз го направих мъж хаха. и не вярвам някоя да му се върже. странен е. аз го приех такъв, какъвто.ето затва се дразня, че толкова му порасна работата напоследък. особено след като придоби тренинг в секса.
Ами какво да ти кажа..пази боже сляпо да прогледа.Първоначално написано от dontgiveafuck
![]()
сигурно вече си му омръзнала и за тфа само за секс те търси нема смисъл да продължаватеПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Имаш 2 варианта , единия - да бъдеш с него , въпреки че искаш нещо повече от само секс , а другия да не си с него.. Кой избираш?Пък и може с времето да те заобича..
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
времето, когато ме обичаше, май свърши.сега само ме желае.
Адски много се дразня на хора, които нищо не знаят а не спират да се изказват и да бълват глупости. Дано се е усетил човекът, за когото говорих.
По темата: Ако си сигурна, че не ти изневерява може би няма да е зле да поговрите или да му дадеш време...
Ако не можеш да си представиш да си без него.. простоо трябва да търпиш.. а ако можеш да продължиш напред - давай!Говорила ли си с него на тази тема?
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
ами всъщност да, говорила съм. заявих му, че трябва да ми е благодарен за това, че успях да го променя из основи и за тва, че му се отдадох изцяло. последва една целувка и "благодарен съм ти" и... никва промяна след тва, брат![]()
и само като видя името ти...
Помисли си. Може да не намира нищо друго в теб.
Въпреки че си написала темата правилно.
Влез тук и чети. Ако се припознаеш някъде никой не ти е виновен. Но ако познаеш него - нож и го отрязваш.
хм...мерси за невероятният съвет да чета пълни шитове. и все пак предпочитам да се наслаждавам на "името си".
кофти ми е да играя срещу момчетоНо както и да е..
Зарежи го и АКО ТОЙ те потърси отново (не за ебане естествено) дай му пак шанс...НО както моята принцеса обича да казва: случили се нещо веднъж,то ще се повтори..Ай успех..
![]()
БТВ.. щом си му първата мома...
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
и изключително много се радвам от този факт, гоше![]()
ОО щом само те използва за секс и си те обедила в това..Предполагам,че се уважаваш и си знаеш цената..Не заслужаваш да те изпозлва самооо...Знам,че го обичаш но повярвай ми,по-хубаво от това да обичаш и да си обичан няма...Ако чувствата не са взаймни,не си губи времето и достойнството...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Не ве хора, писна ми.
Влизате тук.
Казвате - 'Той иска само секс'.
После питате - 'Той само секс ли иска?'
Егати.
мерси, пете.
шът ъп нъъъъърд...