.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Съвети някаквиии

Значи ситуацията е следнатаа ...С приятеля ми не сме се виждали от половин месец и утре трябва да ходя до тях и искам да му стане толкова хубаво искам да го изненадам с нещо...Ама не знам кво ...Искам буквално да го изтощя от секс и само аз да съм активната... Някакви по специални идейки?? :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    Купи си секси униформа или еротично бельо ...

а или му направи един хубав стриптийз ..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Сложи си двустранен пенис колан и го изчукай в гъза,гаранция ще му бъде хубаво и на теб също

Мега фен Аватара на Hilary_
    ^ ама верно си голям умник само, че в кавички ...

ГОлям умник на теб това ли ти харесва да прави приятелката ти с теб ?

А относно униформите и секс белъото няма кога да стане че съм от сутринта там...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от rapitof
    ГОлям умник на теб това ли ти харесва да прави приятелката ти с теб ?
    Да,но не го правим винаги,само когато съм в настроение,но е много вълнуващо

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Купи си секси униформа или еротично бельо ...

а или му направи един хубав стриптийз ..
    ...а може и да опитате неща които до сега не сте опитвали....може да му хареса...или ако все още не си изпълнила някоя от фантазиите му(ако ти е споделял за такива)-давай!Сега е момента..!

Ми аз знам само една фантазия негова сексуална ,която не мисля че съм готова да направя - анален Искат ми се някакви отговори от момчета,а каат на какво ше се изкаефят максимално...

Нали ти казаха бе, момиче. Секси униформа, жартиери, чорапки мрежени, нещо такова. Пък това, че си от сутринта не ти е проблем. Издебваш момента, влизаш в банята, слагаш секс униформата и го сюрпризираш.

Не е въпроса кога ше я сложа а кога ще я взема...щото не съм пълна с такива униформи

Град
    ВаРнАаАа
    Направи му стриптийз Бъди повече отгоре повреме на секс, направете го няколко пъти.. различни пози.

Е кога ще я вземеш? Предния ден, кога иначе.

Пробвайте пози, които не сте правили до сега. Това ще го накефи. Една 69 задължително...А пък ако искаш да го пръснеш от кеф..го завържи така че да не може да те докосва и започни да мастурбираш бавно, ако те е срам можеш да докосваш тялото си, да прокарваш ръце по цялото тяло, да си помачкаш гърдите...това ще го побърка
    Гарантирам

Цитирай Първоначално написано от Valerio
    Пробвайте пози, които не сте правили до сега. Това ще го накефи. Една 69 задължително...А пък ако искаш да го пръснеш от кеф..го завържи така че да не може да те докосва и започни да мастурбираш бавно, ако те е срам можеш да докосваш тялото си, да прокарваш ръце по цялото тяло, да си помачкаш гърдите...това ще го побърка
    Гарантирам
    това ми хареса...така че смятам да го пробвам ... а става въпрос за утре така че нямам как сегаа да скоча и да си вземам униформи ама искам просто да го изцедя и никога никога никога да не забрави тоя ден ...

Радвам се че бях от полза...Да можеше и моята приятелка да иска да ме изцеди...ама не ще да взема и аз да пробвам това с мастурбацията

Абе подръж я 15-20 дена на сухо пък да видим дали няма да иска да те изцеди

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Гарантирам
    Идеята е добра.
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Гарантирам
    Идеята е добра.
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си