- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любимата ви поза?
я споделете сега. вярна ли е теорията, че момичетата предпочитат да са отдолу, но момчетата ги искат отгоре? пробвали ли сте по-необичайни пози?
изправена..леко надупена до стената.. кеффф![]()
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
Пробваме всичко,което ни е удобно и на двамата, пък понякога, когато страстта надделее не ни пука кой къде какво и кога... просто го правим,дори и позата да е ужасно откачена... Зависи от настроението и на двамата![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Кефи ме да съм отдолу, но пробваме така че не бих казала, че ми е любиматаНо си ме кефи доста
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
хаха, баце, ще каже човек че на каменна кариера работиш по 14 часа на ден, така прозвуча :>Първоначално написано от LesbianGirl
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Задна.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Не, ама след известно време се уморявам (и ми писва) само аз да се мъча отгоре.Първоначално написано от minimalist
![]()
Ами незнам за другите момчета, аз лично нямам предпочитание къде ще съм .. Най-приятно е отзад.![]()
Don't mess with the best !
така е, требе мъчението да е взаимноПървоначално написано от LesbianGirl
![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
отгоре иииии задна![]()
![]()
всички момчета, с които съм била, са искали да съм отгоре...и ей ма на -престраших се, па зе, че ми ареса
![]()
На колене !
Живей, за да ядеш!
Нещо напоследък имам мания да имам власт над момичето , затова се отгоре го действам :P
Задна!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Всичките. Напоследък много ми харесват лъжичките
И аз мисля, че повечето жени се кефят да са ОТДОЛУ, а за мъжете е по-яко мацките да са отгоре. Не при всички е така, разбира се. Важното е секс да има пък кой къде ще е ... няма значение :P
Из пътеводител за стопаджии:
"Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."