- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разберем дали сме секси за нея ? ?
Искам да ви питам нещо.. на 15 години съм ходя с едно момиче което също е на толкова.. тя изглежда е влюбена в мен защото ме изпраща до нас и постоянно ми звъни и вскякакви такива.. но когато се видим се целуваме само за здравей и след това за чао.. много рядко се случва да се целуваме някъде другаде и не се натискаме.. тя изглежда е срамежлива но незнам как да разбера дали съм секси за нея не искам да звучи много уверено но имам хубаво тяло и съм хубав.. мога да пратя снимки тя също е с невероятно тяло но.. не знам.. може би просто ме иска само за душевна връзка ли :? и аз съм срамежлив и незнам как да разбера дали като я опипвам на нея и харесва .. затова и рядко го правя.. дали не и харесва да се целуваме или просто чака аз да направя стъпката дайде съвети моля ви отговорете ??
Докато не опиташ,няма да разбереш.А и по добре да я е исрам,отколкото да е някоя курва![]()
primerno da zapochna da q celuvam po chesto :? smisal kato se razhojdame i kvo da q spra i da trygna kum neq :D ili kato sme sednali nqkude tq se gushka v men i tva e nz kak da pochnem da se natiskame..
Имал съм същия случай.Търпение има време.От колко време сте заедно ?
Давай по-смело, да не те изпревари някой![]()
А защо не вземеш то да я изпращаш до тях?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами както казаха по-горе, започни да й намекваш за темата и лека-полека ще си тръгнат нещата![]()
Schhh! Hear the silence...
amii zaedno sme ot okolo mesec.. i prosto mi e nqkvo kato neudobno.. i az nz mnogo e gadno : ( ((
amm ne q izprashtam do tqh zashtoto kakto kazah kogato bqx dobro momche i izprashtah momicheta i sam im bil v krakata bqx mnogo naranen i zapochnah da se durja s momichetata po drug po losh nachin.. no za smetka na tova te se durjaha po dobre s men .. no tova tuk e razlichno neznam dali na neq i haresva i da pravim podobni raboti ii dali ima jelanie voubshte :?
ii kakvo imate predvid pod namek :?Първоначално написано от DENKAZ
Човече, за първи път ти е нали?Първоначално написано от quaresma11
Schhh! Hear the silence...
Пич млъкни уе -.-Първоначално написано от quaresma11
изпращай я ти.
На теб пък къф ти е проблема!?! И аз мразя да изпращам момичетата до тях.Но и не ги карам да ме изпращат до нас.Първоначално написано от Krischu
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Той човека не го интересува, че мацката го изпраща до тях и колко мило би се почувствала, ако той се сети един път да я изпрати, ми се вайка как да и набара месцето.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
:Д:Д:Д хаха ^ брао :Д
--
А иначе до автора.. - СМЕЛО пич..!
Буташ ръкътъ под полътъ. Може и направо да я фанеш за коланя и тегли към креватя. Колкот по-срамежлив, толко по-отблъскващ. Пък тялото... ко не си неко див шопар да го еа все ша са прежали.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()