.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да разберем дали сме секси за нея ? ?

Искам да ви питам нещо.. на 15 години съм ходя с едно момиче което също е на толкова.. тя изглежда е влюбена в мен защото ме изпраща до нас и постоянно ми звъни и вскякакви такива.. но когато се видим се целуваме само за здравей и след това за чао.. много рядко се случва да се целуваме някъде другаде и не се натискаме.. тя изглежда е срамежлива но незнам как да разбера дали съм секси за нея не искам да звучи много уверено но имам хубаво тяло и съм хубав.. мога да пратя снимки тя също е с невероятно тяло но.. не знам.. може би просто ме иска само за душевна връзка ли :? и аз съм срамежлив и незнам как да разбера дали като я опипвам на нея и харесва .. затова и рядко го правя.. дали не и харесва да се целуваме или просто чака аз да направя стъпката дайде съвети моля ви отговорете ??

Град
    Варна
    Докато не опиташ,няма да разбереш.А и по добре да я е исрам,отколкото да е някоя курва

dobre a kak

primerno da zapochna da q celuvam po chesto :? smisal kato se razhojdame i kvo da q spra i da trygna kum neq :D ili kato sme sednali nqkude tq se gushka v men i tva e nz kak da pochnem da se natiskame..

Имал съм същия случай.Търпение има време.От колко време сте заедно ?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Давай по-смело, да не те изпревари някой

Град
    Roma, Italia
    А защо не вземеш то да я изпращаш до тях?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ами както казаха по-горе, започни да й намекваш за темата и лека-полека ще си тръгнат нещата
    Schhh! Hear the silence...

amii zaedno sme ot okolo mesec.. i prosto mi e nqkvo kato neudobno.. i az nz mnogo e gadno : ( ((

amm ne q izprashtam do tqh zashtoto kakto kazah kogato bqx dobro momche i izprashtah momicheta i sam im bil v krakata bqx mnogo naranen i zapochnah da se durja s momichetata po drug po losh nachin.. no za smetka na tova te se durjaha po dobre s men .. no tova tuk e razlichno neznam dali na neq i haresva i da pravim podobni raboti ii dali ima jelanie voubshte :?

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Ами както казаха по-горе, започни да й намекваш за темата и лека-полека ще си тръгнат нещата :)
    ii kakvo imate predvid pod namek :?

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от quaresma11
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Ами както казаха по-горе, започни да й намекваш за темата и лека-полека ще си тръгнат нещата
    ii kakvo imate predvid pod namek
    Човече, за първи път ти е нали?
    Schhh! Hear the silence...

amm ne q izprashtam do tqh zashtoto kakto kazah kogato bqx dobro momche i izprashtah momicheta i sam im bil v krakata bqx mnogo naranen i zapochnah da se durja s momichetata po drug po losh nachin.. no za smetka na tova te se durjaha po dobre s men .. no tova tuk e razlichno neznam dali na neq i haresva i da pravim podobni raboti ii dali ima jelanie voubshte
    Пич млъкни уе -.-

изпращай я ти.

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Krischu
    amm ne q izprashtam do tqh zashtoto kakto kazah kogato bqx dobro momche i izprashtah momicheta i sam im bil v krakata bqx mnogo naranen i zapochnah da se durja s momichetata po drug po losh nachin.. no za smetka na tova te se durjaha po dobre s men .. no tova tuk e razlichno neznam dali na neq i haresva i da pravim podobni raboti ii dali ima jelanie voubshte
    Пич млъкни уе -.-

изпращай я ти.
    На теб пък къф ти е проблема!?! И аз мразя да изпращам момичетата до тях.Но и не ги карам да ме изпращат до нас.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Той човека не го интересува, че мацката го изпраща до тях и колко мило би се почувствала, ако той се сети един път да я изпрати, ми се вайка как да и набара месцето.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

:Д:Д:Д хаха ^ брао :Д
    --
    А иначе до автора.. - СМЕЛО пич..!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Буташ ръкътъ под полътъ. Може и направо да я фанеш за коланя и тегли към креватя. Колкот по-срамежлив, толко по-отблъскващ. Пък тялото... ко не си неко див шопар да го еа все ша са прежали.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    А защо не вземеш то да я изпращаш до тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си