- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Внезапен проблем със спермата ?!?
ТЕмата не е ебавка.ЗнАчи проблемат е такъв аз съм момче на 15 години и всичко се развива нормално . Спермата ми е бяла и лепкава и тнк.Но преди 1 седмица принудително скочих от височина от около 2/2.5 м и от тогава спермата ми изгуби толкова бялия си цвят и е почти безцветна и е воднистта.Според вас от какво може да е това(маика ми като малък ми казваше че ако скачам от високо може да ми паднат топките ) Надявам се че не това!
Благодаря предварително!
омг
омг
омг
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Скачането не би трябвало да влияе на спермата ти по - никакъв начин. Защото , ако следваме твоята логика спортистите ще останат без сперма.
Мисля ,че се дължи на друго , но не и на това.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
аз мисля, че си втълпява че му има нещоПървоначално написано от Smrazqvashta
..
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Да , може и да е това. Като гледам си е набил филма с измишльотините на майка му.Първоначално написано от Sofff
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
За безцветна сперма...използвай оцветители....![]()
![]()
а тази простотия за пръв път я чувам:"ако скачам от високо може да ми паднат топките"![]()
![]()
![]()
Това за скачането не и измислица наистина ако скачаш от високо може да ти паднат тестесите не разбирасе в буквалния смисъл но проблема е че аз паднах и цялата ми тежест доиде в от кръста на долу ( НАи-лошия вариант) и моля само ако някои е компетентен да отговори. МС предварително.
СПРИ ДА БЛЪСКАШ 3 ДЕНА (ЗНАМ ЧЕ Е МНОГО) И СЛЕД ТОВА СИ НАБИЙ ЕДНА И ЩЕ ВИДИШ ОЦВЕТИТЕЛЯ !!!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ОМФГПървоначално написано от Sofff
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Това с падането на ташаците е друго бе, ти биология не учиш ли.
Първоначално като се раждаш не са в торбичката, а са нивко под корема, впоеследствие слизат надолу.
Тя за тогава ти го е казвала, вече не е актуално..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
То ако не са ти паднали в торбичката от там идва проблема![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
оооооооооох тоя ме разби скочил от 2 метра и да му изпаднат топкитеПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се ебавайте с човека и на мен ми беше така с едни фр-та скачахме много от високо и после ме болеше десния тестис и пак като него ми беше бяла и водниста но с времето ми мина![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от teenproblemFEn
![]()
+
Благодаря ти брато,одавна не се бях смял така,искрено и от сърце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо ме уби...
Иначе да,ако скачаш от високо евъзможно да те заболлят топките![]()
На мен ми се е случвало...![]()
еее човек ти ме уби![]()
Знаеш ли че ако паднеш по корем, може да ти се качат топките в джобовете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва с тъшаците ме уби!![]()
![]()
Щяли да му паднат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А, не, тая вечер ме побъркахте от смях! Кой знае на още к'ви странни теми ш'а попадна ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз доста съм падал на глава и се претиснявам да не ми отидат ташаците при кътниците![]()