- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пропуснато хапче диане?!
Вчера пропуснах едно хапче от опаковката на диането ми от трета седмица. пих го веднага щом се сетих тоест днес в 12.по принцип го пия всеки ден в два часа.Сега не знам точно как да постъпя.Мислех след два часа да си пия хапчето от днес и да си продължа по схемата още два дни и да си чакам цикъл,ама в листовката не е даден такъв вьриант ми такива, които хич не ми се нравят,например-пише да я пия веднага дори да ми се наложи да пия две наведнъж после да си допия другите по схема НО да не правя пауза 7 дни ми веднага да почвам нова...тоест да нямам цикъл тоя месец ми някви си евентуални кръвотения или зацапвания!другия вариант е да прекрата тази която пия сега ,да не пия 7 дни и после нова опаковка но пише от деня в който сте забравили,а аз вече пих една преди 30 мин и мислех кам два да си пия тази за днес , да си продължа още два дни и после 7 дни почивка не звучи ли по логично ми чак до пропускане на цикал неща да стигам.![]()
![]()
Моля кажете как е нужно да постъпя и ако ви се е случвало какво сте предприемали?
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно!