- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пропуснато хапче диане?!
Значи пия ги вече от година и 7 месеца по лекарско предписание относно хормони поликистоза акне сичко имах и сичко ми оправи преди бала миналата година. Странични ефекти не съм имала до сега честно ви казвам затова неща да ги сменям защото може би съм уцелила най подходящите зе мен. На 20 съм и съм изчела всичко възможно относно ефекта им ,скоро ще права пауза даже,но ако ги спра риска за забременяване се увеличава значително...се пак някой хора ги почват дори само за да като ги спрат да забременеят успешно.За предпазване ползвам и двата варианта не само хапчетата но досега не бях пропускала такова и като прочетох какво се прави в такъв случяй не ми се понрави особено.Иначе бях доста кофти настроена към тях преди да ги почна и след това и си бях казала че при някякво отклонение веднага ги спирам,но не се наложи,просто мисля че не са универсално лекарство за всеки както ги кръщават.за радост не съм имала проблеми с килцата 49 съм и други такива,но честно казано ме е страх само на презерватив да разчитам,особено пък ако ги спра.По принцип пише че ефекта от такива хапчета изчезва след месец невзимане,но си мисла, че и няколко месеца пауза и който иска да си ги спре няма да навреди.
![]()
А това което направих е че пих две вчера през два часа ми се паднаха,днеска пия последно и 7 дни почивка и здраве да е.
![]()
![]()
Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!