- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Източвате ли бойлера като се къпете?
емии свикнах да излзиам с пяна и да си мия косата със студена вода .. преди обвинявах наще че са я изхабили преди да вляза но явно не е така![]()
не сме на бойлер, но ако бяхме само за едно обливане без коса щеше да е източен. пък когато се къпя незнам....
еми случва се, но гледам да не го правя често тоя номер..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Първоначално написано от Cut
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
+1Първоначално написано от DeteNaDiavola
Вкъщи бойлер няма.Пускам водата и след 5-10мин макс. започвада тече,нагласявам нивото на струята,за да ми понася водата и се къпя колкото време ми трябва,защото обичам да си седя и да си мисля по време на душа,защото е сигурно,че никой няма да те убезпокои.
бахти това голямо мастурбиране падаиначе поне по 3 пъти на ден, а този в квартирата зависи дали някой ще се къпи след мен но принципно да защото е малък към 80лв, в къщи малко трудно 150литра да се източат особено лятото 150литра вряла вода ама няма не възможни неща
![]()
Оооо .. доста често ми се случва![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ние имаме постоянно топла вода, която няма как да се източиКъпя си се когато си искам и по колкото си искам :P
доста често![]()
Ние имаме постоянно топла вода. Къпя си се когато си искам и по колкото си искам.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от littlebaby
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Ползваме проточен бойлер![]()
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
почти всеки път![]()
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от Marietchety
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
хахах зависи за кои бойлер говорим >!>?
еми да и почти винаги се доизкъпвам със студена вода![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Рядко го източвам съвсем до край ,ама след мен никой не може да влезе да се изкъпе за повече от 4 минути![]()
![]()
доста често се случва , най-вече зимата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... еми кво да се прави женска му работа![]()
+1Първоначално написано от Carmen_Kass
Използваме бойлера, само когато ни спират водата заради ремонти и т.н.
Не защото съм пестелива.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.