- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Забранена любов"
Ще го гледам пак но само заради Ники Илиев![]()
![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Филма става за убиване на време.. един вид развлечение. Но псоледниет серии... доста ги усраха. Някакви от по 30мин и то нищо не се случва в серията.. малко се изложиха в последните серии... дано тази есен да няма такива проблеми.
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
самата мисъл че това е български съвременен сериал ме кара да го гледам, а че самия сериал реално е наистина интересен сравнен с латино и турските такива просто няма спор. Видях доста негативни мнения за изкуствена игра ми хора колко бг серала сте гледали до сега 2-3??
нормално пък и не е чааак толкова изкуствено даже бива на мен ми харесва![]()
това за който го мързи ,да бе
Можеш да се почупиш от смях,като заслушаш как бавно и плавно говорят героите,
сякаш имат тооолкова времено иначе е готин.
![]()
абе те тяхните историй тъжните много ме напушват на смях,а за разрешената любов направо нз там полябъвам от смях Рачков и Игнатова са най-добрите!!![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Язе съм фенка на Маймуно ! Он ми е лйобимецо
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....